*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (136)*
Raspunsuri - Pagina 8
Ellenuta spune:
honey eu imi dau cu garmastan din noiembrie. pana dupa nastere nu mi-a curs nimic din sani! cred ca la tine e colostru .. se pregatesc tzitzile sa dea laptik lui bebe!
Elena de Eva Maria
CRESTEM MARI
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
cati_magureanu spune:
Va pup, fetelor!
Ajutati-ma si pe mine cu un sfat, cele care stiti sau v-ati confruntat..
Parca mai scrisese cineva ca i s-a intamplat cu bebe...
Fetelor, desi are scaun zilnic, se chinuie pana face un cacuta de numa'-numa'..aseara a fost horror...s-a chinuit si a plans si a urlat 2 ore incontinuu si tot n-a facut..abia azi-dimineata a facut ceva acolo...s-a mai linistit putin...dar sunt ingrozita ca se repeta faza zilnic...
pediatrul a zis ca e normal atata timp cat are scaun zilnic...dar mie mi se pare aiurea sa nu existe ceva o metoda sa-i usureze chinul...
Voi ce ziceti? ce v-au zis pediatrii vostri?
Mai am o intrebare: el are 2 sapt...de ieri seara am inceput sa-i dau asa, cateva pipetele de ceai "baby drink"...eu am citit ca e ok si pt. nou nascuti...voi ati dat? a avut si colicute si pare ca ceiucul asta i-a facut bine...ca e mai linistit..cu caca asta e problema...
Si aaa...ne-a cazut si noua buricutul sambata seara..ne-am cam speriat ca avea o usoara scurgere acolo si un miros urat..am sunat urgent pediatrul si ne-a zis sa dam cu niste alcool si sa-l lasam sa se usuce liber..A doa zi am fost la cabinet si i-a ars acolo putin...sper sa fie ok..pediatrul a zis ca e ok...
FELICITARI RACA! SA-TI TRAIASCA MICA MINUNE!
SUCCES GRATI SI NEMARY! NASTERI USOARE!
Mami de Matei
http://www.dropshots.com/CatiM
anca.b spune:
honey, au am folosit garmastan doar dupa ce am nascut. ajuta la cresterea elasticitatii si rezistentei mameloanelor si la vindecarea ragadelor...pe mine chiar m-a ajutat. am folosit vreo saptamina dupa nastere
Anca si Stefan (13.01.2008)
stancutza spune:
Anca.b, Greta4you, Natalia, Miri, Roli, Laura,
Va multumesc pentru incurajari si sfaturi. Am retinut ce trebuie sa fac. Incerc sa gasesc in mine puterea de a aplica sfaturile voastre.
Din pacate Garmastan nu am ... nu am gasit la nici una din farmaciile unde am cautat si nu m-am dat nici inainte de nastere. Acum am pus crema de galbenele, pe care o s-o sterg inainte de urmatorul alaptat.
Mameloanele de silicon...o sa incerc sa renunt la ele. Nu le-am pus ca sa-mi protejez sanii, ci pt ca ale mele sfarcuri naturale se pare ca sunt cam scurte. O vad pe Sofia cum se chinuie sa apuce si nu prea are ce...hai ca la dreptul am mai reusit cu chiu cu vai sa o pun fara protectia de silicon, dar la stangul...nu imi amintesc. Oricum, nu cred ca protejeaza impotriva ragadelor, si de la mine a tras micuta o portie de "Bloody Mary" acum vreo doua zile, mai ceva ca Andrii Popa din cantec
M-am verificat atent si se pare ca ragadele mele s-au mai vindecat, mai sunt niste cojite pe sfarc, si niste crapaturi care inca nu sangereaza. Deci cu asta ar fi ok. Dar tot DOARE ca naiba sfarcul cand apuca...Miri tu ziceai sa o fac sa deschida gura din nou...dar ea apuca bine saracuta, adica acopera cat trebuie, numai ca doare rau...nu stiu, o fi un "defect" de-al meu???
Gata, am scris un cearsaf. Ma uit cu placere ca doarme Sofia si ma gandesc cu groaza la momentul cand o sa inceapa sa urle de foame!
Stancutza
Poze nastere Sofia:
http://good-times.webshots.com/album/562227330iHoRWh
anca.b spune:
stancutza...doare tare la inceput...iti vine sa faci pe tine de durere...dar trece inciteva zile, dupa ce se obisnuieste sinul
Anca si Stefan (13.01.2008)
laura_dimitris spune:
Wellcome in cluibul plangacioaselor Honey draga !!!
Ce se intampla fetelor ??!! Am ramas numai plangacioase sa nastem in februarie...?!
Cati, nu stiu ce sa zic.... Dimitris al meu facea kk foarte tare si greu pentru ca se constipa de la laptele formula... Eu, cateodata (pentru a nu-io crea dependenta..!) de mila lui, il "ajutam" sa faca mai usor cu varful termometrului pe care-l sterilizam in prealabil cu putin spirt si apoi puneam un picutz de ulei sau crema
Laura 38+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
laura_dimitris spune:
Ca sa-mi fie seara pe deplin lacrimogena....m-am uitam cu sotul si copilul la dvd-ul de la nunta noastra...
Nu-mi vine sa cred ca atunci dimitris avea 2 ani si jumatate si a stat si dansat de cand a intrat in sala pana cand a plecat ultimul invitat si s-a terminat muzica...
Atnci credeam ca este cea mai fericita zi din viata noastra si ca nu putem mai fericiti de atat...
Acum... la aproape 3 ani de atunci... suntem mai fericiti pentru ca asteptam o noua minune in viata noastra... pe micuta noastra eleni
Din pacate, nu am in calculator fotografii de la nunta noastra dar va pun sa ascultati - daca aveti chef si va place genul...- melodia pe care ne-am facut aparitia in restaurant eu si barbata-meu, intreaga sala ne aplauda si noi am dansat-o.
Mie imi place la nebunie melodia si minunate sunt si cuvintele.
http://www.youtube.com/watch?v=XWFxy_KTUuk
honey79 spune:
quote:
Originally posted by Ellenuta
honey eu imi dau cu garmastan din noiembrie. pana dupa nastere nu mi-a curs nimic din sani! cred ca la tine e colostru .. se pregatesc tzitzile sa dea laptik lui bebe!
Multumesc de raspuns, fetelor... Ellenuta,Anca.
Ellenuta...zici ca se pregatesc sanishorii de preparat laptic pt bebe... asta inseamna..ca momentul cel mare ...e pe-aproape????
Uffff... eu credeam c-am invatat o gramada de chestii si ca teoria o stiu. Dar, uite ca...dinc e inaintez in sarcina din aia ma simt mai neputincioasa si mai nestiutoare.
Ay,ay,ay... ce-am sa va innebunesc.... de-o sa vreti sa ma excludeti din grupul zuzelor....numai ca sa aveti un pic de liniste.
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey
Pozici de tot felu'
37+ sapt
Vali
AMR 3 SAPTAMANI !!!
honey79 spune:
Offff,Laurici.... asa m-ai bagat intr-o stare....de n-ai idee.
Stau acum pe youtube si caut melodii de mult uitate, dar pe care le iubesc. Cum ar fi aceasta melodie ...care-mi misca sufletul si-mi provoaca pielea gainii de fiecare data cand o ascult.
http://www.youtube.com/watch?v=pMofzxwtGA0
Cat despre melodia voastra, parca-mi imaginez, cum intrati in sala, amandoi frumosi,privindu-va unul pe celalalt, plini de dragoste...si, ca intr-un magic moment luandu-va in brate si dansand... parca plutind.Si nimeni si nimic nu mai conteaza...doar voi doi si iubirea voastra.
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey
Pozici de tot felu'
37+ sapt
Vali
AMR 3 SAPTAMANI !!!
laura_dimitris spune:
Honey, emotionanta melodie....
Eu ascult foarte multa muzica. In special romaneasca si greceasca noua. Lui dimitris ii place mult si este fan de posturile muzicale ce difuzeaza muzica noua...
Clipurile sunt foarte frumoase si stai si te uiti uneori ca prostu' fara sa-ti dai seama pana la urma despre ce canta ala acolo...
In scimb, muzica veche are continut, mesaj , frate!!! Nu trebuie sa privesti ca sa-ti placa... doar sa asculti !!!
Cred ca ar trebui sa mai inchid calculatorul ca o sa ma plestesc de tot !!!
Ar trebui sa merg si sa fac si bagajul lui eleni pentru ca eu mi-am facut o geanta in care a incaput doar lucrurile necesare mie...
So, mai fac o geanta cu lucrurile fetitei...
Dar, parca nu as vrea sa "cobesc" si sa am nevoie in seara asta de aceasta geanta...
Maine vreau sa merg sa ma tund.