*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (136)*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

de ieri stau si citesc povestile nesterilorfoarte emotionante!
FEtelor sunteti minunate!va admir si va

gabrittza 38sapt+Daria Maria
AMR 2 SAPTAMANI?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

quote:
Originally posted by matgravidut

Frumoase poze Stancutza. M-a impresionat cea in care tu ii saruti crestetul.

Monica-Matz 40 si Andreea Bianca

AMR: oricand vrea bebelina
http://picasaweb.google.com/M.Creanga

Multumesc - cred ca de fapt in poza aia o miroseam...Sofia,, ca si ceilalti bebelusi, miroase a lapte...cu miere...

Stancutza

Poze nastere Sofia:
http://good-times.webshots.com/album/562227330iHoRWh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Anca, si eu am citit povestea nasterii lui stefanut!
Mi-au dat lacrimile.... Vorba lui gabritza... as sta toata ziua si as citi povestile nasterilor si as boci de emotii!!!
Cred ca se apropie clipa si la mine de dau afara atatea lacrimi...

Fetelor, nu stim nimic, nimic de mary sau de gratiela ???
Cine or fi zuzele lor pereche??
Oare si-or tine comorile in brate la ora asta ?!

Laura 38+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

laura stai cuminte la rand.doar nu vrei sa nasti inaintea mea!!!
si eu sunt foarte emotiva dar lasa ca tu trebuie sa stai la rand.mi se par foarte emotionante povestile nasterilor si mi se pare ca eu nu voi avea aceeasi putere ca ele sa trec peste asta.avem aici niste mamici puternica care au trecut prin clipe grele dar acest lucru le-a facut mai puternice decat erau si acum sunt niste femei cu adevarat implinite!!!!
iar va pe toate!!

gabrittza 38sapt+Daria Maria
AMR 2 SAPTAMANI?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Bun gasit, zuzicute dragi.

RACA FELICITARI mamico, pentru bebe voinicel si pentru asa travaliu si nastere. Abia te-astept cu povestea si cu pozici. Refacere rapida iti doresc, laptic pe saturate si-un bebe sanatos si papacios.

MARY , GRATIELA... nici o veste fetelor??? Va pupam si speram sa primim vesti de la voi cat mai curand.

Stancutza, multumesc frumos de raspuns. Stiu ca va innebunesc, dar... nu stiu ce am... zici ca-s ca porcul de Ignat.

Am citit ieri, ce-a scris ANGI si.... normal, m-a facut sa plang. Nici bine nu mi-am revenit, caci am dat peste cuvintele Tinei.
Asa o tin de vreo doua zile incoace...in plansete si suspine. Si habar n-am de ce.
Ca sa nu va zic ca, Duminica de ziua sotului, am mers la restaurant. Unde, la un moment dat, agitatie, batut din palme... o tipa isi serba ziua de nastere. La alte 10-15 minute, iarasi ospatarii ciorchine la o masa, batut din palme, spus o urare... 3 copilasi (tripleti) isi serbau ziua de nastere. Ei, in momentul ala asa m-a busit un plans... ca nu ma puteam abtine deloc. Sotul se uita la mine stupefiat.Ce am. De ce plang. Ce s-a intamplat.
N-aveam un motiv anume... poate doar..coincidenta ca atatea persoane sa-si serbeze zilele de nastere in acelasi loc....ceea ce m-a emotionat enorm. Ufffff.

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey
Pozici de tot felu'

37+ sapt
Vali

AMR 3 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

offf .. eu de ieri stau fara net .. acu a venit sa-l repare, chipurile .. vad ca merge ptr moment dar cine stie cat va tine minunea ...

laurici, mitsu, honey .. multumesc ptr aprecierea povestioarei ..

laurici nu m-au sunat cei de la coord blood cell .. au spus ca in aprox 6 saptamani .. eu am uitat sa-l intreb pe dr cat a prelevat .. oricum, unde am nascut eu, si moasele si asistentele stiu sa preleveze .. sper sa fie ok!!

Elena de Eva Maria

CRESTEM MARI

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

RACA, SA-TI TRAIASCA BEBELU SI SA FIE SANATOS!! MULT LAPTIC PENTRU PITIK!

Elena de Eva Maria

CRESTEM MARI

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Am scris si eu povestea nasterii:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115261

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

In alta ordine de idei: m-am dat si eu o singura data cu Garmastan (care nu stiu ce face, ce rol are), dupa dush.Iar de ieri, am inceput sa patez tricourile. Mi-am studiat sanii, nu vad nimic...doar urmele pe tricou... di de-o parte si de alta. He he... ma amuza... intr-un fel... imi arata ca..voi deveni .. mamica.

Caci... am niste sentimente confuze rau la momentul actual.

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey
Pozici de tot felu'

37+ sapt
Vali

AMR 3 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

alinus mi-au dat lacrimile la povestea voastra. bocesc de fiecare data cand citesc povestioarele zuzelor.

Elena de Eva Maria

CRESTEM MARI

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput