*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (136)*
Raspunsuri - Pagina 6
roli25 spune:
quote:
Originally posted by CameliaH
"Ma numesc Razvan Gabriel am 3650g si am venit pe lume azi la ora 11.40 dupa doar 3 ore de contractii. Mami Raca e biine (peridurala)"
Felicitari Raca. Razvan Gabriel bine ai venit pe lume. Sa fii sanatos si sa le aduci bucurie parintilor tai.
Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
ancasoare spune:
Intre 2 biberoane, pampersi si ragaituri am reusit sa scriu si eu povestea nasterii aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115250
Felicitari noilor nascuti!
Bad Dobby!
BB Stefan Cristian http://good-times.webshots.com/album/562200749zlJETz
povestea nasterii: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115250
bdiana spune:
Slaba productia pe ziua de azi...se vede ca multe zuze deja au bebeii in brate iar noi...restul asteptam minunile cuminti, mai mult sau mai putin consemnate la pat
Am vb cu nenea dr.....a zis ca ma asteapta joi ,31 ian pt cezariana...este exact ziua dpn conform ultimei echo.....
Stau acum si ma gandesc prin cate stari, emotii, schimbari de situatie am trecut in ultima luna.....vineri eram lesinata cu gandul la cezariana, sambata cand m-a trimis acasa parca ma bucuram....apoi inchiderea Municipalului si teama ca voi naste cine stie unde si cu cine dupa o plimbare lunga cu Salvarea....acum sunt linistita,stiu ca Dumnezeu ne vegheaza si ajuta si totul va decurge bine...dureri,situatii jenante vor fi dar....ABIA ASTEPT SA IL TIN PE BEBE MIC IN BRATE,SA MA JOC CU MANUTZELE SI TALPITZELE LUI, SA II DAU TZITZI....SA IL PRIVESC IN ADEVARATA LUI SPLENDOARE.Poate ca niciodata nu am apreciat viata la adevarata valoare...aceea de minune de la Dumnezeu....
Ma gandesc cat de fericita sunt...am un sot minunat si un bebe pe drum....care se apropie din ce in ce .....ma simt atat de implinita si ma intreb" Doamne, oare merit atata fericire?" Diana,37+
roli25 spune:
Stancutza iti spun si eu ce ti-au spus si fetele. E fff. important ca sa poti alapta usor.
1. Da mameloanele de silicon jos. Doare rau la inceput da se obisnuieste sfarcul.
2. NU-I MAI DA FORMULA DACA AI LAPTE CHIAR DACA DOARE.
3. Mai incearca garmastan, sau intinde laptic pe sfarc si lasa tzitzi descoperite sa se usuce.
Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
laura_dimitris spune:
Nu am reusit sa intru pana acum pe forum pentru ca am avut o femeie care a facut chestiile mari sio grele pentru mine ca faianta in bucatarie, aragaz dat mobila la o parte etc...
Abia astept sa vedem cine a nascut...
Pe de alta parte, stiu, pentru ca am vorbit la telefon cu sora-mea -care este participanta "pasiva" a odiseei noastre - ca diana a dat o veste minunata pentru mine, cum ca s-a deschis municipalul...
diana de 1000 de ori!!! asta da veste buna !!!
Sa stii ca visasem chestia asta azi noapte.... Tocmai ii spusesem sora-mii dimineata ca am visat ca badiu imi spunea ca pot sa nasc ca este deschis spitalul iar dupa 2 ore m-a sunat ea si mi-a spus ca ai postat tu vestea buna...
Ma apuc sa citesc si eu din urma....
Laura 38+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by CameliaH
"Ma numesc Razvan Gabriel am 3650g si am venit pe lume azi la ora 11.40 dupa doar 3 ore de contractii. Mami Raca e biine (peridurala)"
mesaj de la Raca. Bravos mamico ai scapat repede si ai bebelus voinic. Sa te refaci repede si sava traiasca Razvan Gabriel!
36+ si fetele Maria si Ioana 6 ani
Toate bune!
FELICITARI RACA !!! BINE AI VENIT RAZVAN GABRIEL !!! SA FII SANATOS SI SA-TI BUCURI PARINTII PRIN TOT CEEA CE VEI FACE !!!!
RECUPERARE RAPIDA SI LAPTIC MULT LA TZITZI RACA DRAGA !!!!
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by stancutza
Fetele,
de ce alaptatul asta e asa greu? Si de ce doare asa tare?
Ma dor tare sfarcurile, si mai am si niste ragade, si nu stiu ce sa mai fac. Acum doua zile am inceput sa trec copilul pe completare noaptea, pt ca pur si simplu nu mai puteam sa o alaptez. Parca una din voi povestea ca a avut niste ragade dar au trecut. Pai cum trec, daca ele apar in urma unei tractiuni care se tot repeta, de fiecare data cand pun bebele la san? Eu ma ung toata ziua cu Bepanthen, si mai reface tesutul, dar cand o alaptez din nou pe Sofia, repetat, pe parcursul zilei, se strica treaba la loc. Dupa pauza de noapte, dimineata e mai bine, dar seara deja o tin la piept si plang de durere. Nu mi se pare normal.
Ce ma sfatuiti? Unde gresesc? Eu zic ca o pun corect la san, asa cum am citit peste tot. Pur si simplu are o putere in falcutele alea, de ma rupe. A! Am uitat sa va spun ca o alaptez numai cu mameloane de silicon, altfel nici nu prinde bine si in plus mi-as culege sanii de pe jos
Am vreo speranta ca o sa treaca perioada asta, si ca o sa alptez si eu normal, fara durere, si fara mameloane de silicon? Uff...e singurul lucru care imi umbreste fericirea zilele astea. Na ca m-am descarcat (doar sotul meu mai stie cu ce ma chinui eu)
Stancutza
Poze nastere Sofia:
http://good-times.webshots.com/album/562227330iHoRWh
Stancutza, imi pare rau ca nu stiu cum sa te ajut.... Nu pot decat sa-ti spun ca-ti inteleg durerea pentru ca la mine copilul manca lapte cu sange din mameloane...
Eu am esuat lamentabil cu alaptarea la dimitris in principal din pricina ragadelor... Se pare ca gresim la pozitia de tinut copilul la san...
Cu siguranta fetele mai pricepute iti vor da sfaturi bune.
Eu speram sa nu mai am probleme de acest gen deoarece ma dau cu garmastan...
Tu te-ai dat inainte cu acest garmastan si tot ai facut ragade...???
Ca sa stiu ce ma asteapta....
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by NataliaS
Felicitari Raca pentru clopotelul voinicel! Da' ce rapida ai fost, mami!sa fiti sanatosi si fericiti!
Stancutza - mersi de aprecieri! Sa stii ca si eu v-am admirat pozele...super fetita Sofia- cu o super mamica ! si ce conditii misto in maternitate :) unde-ai nascut?
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
Pupa Laura fetele frumoase Ana si Stefi !!!
Cred ca ai senzatia ca-ti iese inima din piept de mandrie cxand le privesti... cand te gandesti la ele!!!
Imi place la nebunie fotografia in care stefi este pe cantar si cantarul este langa plita de aragaz...
Este tare frumoasa si binde dezvoltata pentru o luna!! Ce picoruse grasane are...
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by bdiana
Slaba productia pe ziua de azi...se vede ca multe zuze deja au bebeii in brate iar noi...restul asteptam minunile cuminti, mai mult sau mai putin consemnate la pat
Am vb cu nenea dr.....a zis ca ma asteapta joi ,31 ian pt cezariana...este exact ziua dpn conform ultimei echo.....
Stau acum si ma gandesc prin cate stari, emotii, schimbari de situatie am trecut in ultima luna.....vineri eram lesinata cu gandul la cezariana, sambata cand m-a trimis acasa parca ma bucuram....apoi inchiderea Municipalului si teama ca voi naste cine stie unde si cu cine dupa o plimbare lunga cu Salvarea....acum sunt linistita,stiu ca Dumnezeu ne vegheaza si ajuta si totul va decurge bine...dureri,situatii jenante vor fi dar....ABIA ASTEPT SA IL TIN PE BEBE MIC IN BRATE,SA MA JOC CU MANUTZELE SI TALPITZELE LUI, SA II DAU TZITZI....SA IL PRIVESC IN ADEVARATA LUI SPLENDOARE.Poate ca niciodata nu am apreciat viata la adevarata valoare...aceea de minune de la Dumnezeu....
Ma gandesc cat de fericita sunt...am un sot minunat si un bebe pe drum....care se apropie din ce in ce .....ma simt atat de implinita si ma intreb" Doamne, oare merit atata fericire?" Diana,37+
Oh, ce bine Diana !!!!
Asadar, joi este ziua ce-a mare !!!! La ce ora vei merge?
Joi la pranz voi fi si eu la municipal pentru ca merg la consult la medicul meu !!!
Ai descris asa de frumos ceea ce simti si starea de fericire pe care o ai, pe care toate ar trebui sa o avem... ca m-ai facut si pe mine sa visez din nou...
De multe ori mi se intampla sa ma las coplesita de oboseala, nervi, treburi sau nelinisti si sa uit esentialul... sunt fericita , vorba ta !!!
Ai dreptate ca "activitatea" pe aici este din ce in ce mai slaba... dar ia sa vezi... doar maine nu este joi si ne parasesti si tu ... cu un foooarte bun motiv... !!!!
alinaatudor spune:
quote:
Originally posted by ancasoare
Intre 2 biberoane, pampersi si ragaituri am reusit sa scriu si eu povestea nasterii aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115250
Felicitari noilor nascuti!
Bad Dobby!
BB Stefan Cristian http://good-times.webshots.com/album/562200749zlJETz
povestea nasterii: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115250
Anca, foarte frumos ai povestit.....sa iti traisca printzisourul si sa iti aduca numai bucurii