*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (136)*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Si totusi....
nu stie nimeni nimic de gratiela si de mary ???
Stiti cum se zice... nu este pentru cine se pregateste ci pentru cine se nimereste...

Aseara faceam galerie pentru grati si mary si, astazi, pana la ora aceasta am felicitat-o pe raca !!!

Si cred ca ar trebui sa ma dea cineva afara de aici ca iar monopolizez pagini intregi cu monologurile mele... !!!

Laura 38+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

lai laura e a doua oara cand te vad ca vrei sa nasti inaintea mea.de ce te grabesti asa?asteapta-ma si pe mine!eee

gabrittza 38sapt+Daria Maria
AMR 2 SAPTAMANI?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Offff...spor la facut bagaj, Laurici.

Eu m-am adancit rau de tot in youtube.
Acum am dat peste melodia asta.

http://www.youtube.com/watch?v=c6Q_Iwwb5Ak

Nu urmaream serialul...dar muzica ma innebunea.Asa ca eram prezenta, cu sonorul la maxim.
Ar trebui sa plec si eu de la calculator, sa-mi caut de treaba... caci vine sotul si ma gaseste intr-o stare de zici ca m-a batut cineva.

Si... da, ai dreptate...sunt anumite melodii, care pur si simplu iti intra in suflet de la prima nota muzicala pe care o auzi.

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey
Pozici de tot felu'

37+ sapt
Vali

AMR 3 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

mi se pare mie sau e cam slaba miscarea pe aici in seara asta?

AMR 2 SAPTAMANI?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabrittza

mi se pare mie sau e cam slaba miscarea pe aici in seara asta?
AMR 2 SAPTAMANI?

Nu ti se pare.Dar e de-nteles....fiecare mamica are grija de puiutul ei.

Chiar nici o veste de la Gratiela si de la Mary???

bebe de Honey
Pozici de tot felu'

37+ sapt
Vali

AMR 3 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Gabritzule, eu te las bucuroasa inaintea mea... ca eu fiind la al doilea nu prea ma grabesc...
M-am dus si mi-am facut bagajul fetitei doar pentru ca am citit povestea lui alinatudor care spunea ca a prins-o nasterea nepregatita....
So, daca-o fi sa ma prinda netunsa, nepensata si nemanichiurata... macar sa pot sa-mi iau o geanta cu mine!!
A, dar sa stii ca eu sunt la rand.. ca tu ai dpn 09 02. si eu 06.02....
Daca o fi sa semene bebelina dinb burtica cu frate-sau...cred ca naste si honey inaintea mea... ca dimitris s-a nascut "fortat" la 41 de saptamani...ca altminteri el ar mai fi stat in burtica mea...

Mergi la inceput

Nu, nu... eu va las pe fiecare sa nasteti cand vreti. Eu mai stau. Imi astept randul. Desi, mi-ar placea ca bebe sa fie in Varsator, ca tati lui.Cu Pestii nu prea fac eu casa buna.
Dar, pana la urma bebe decide ce si cum.
He he, Laurici... eu de vreo saptamana tot zic ca-mi fac bagajul. Si tot de-atunci zic ca... spal hainutele lui bebe si le calc si le pun in sertarase. Si... uite-asa n-am facut nic una, nici cealalta.

Maine mergem iar la doctor. Sper doar sa nu ma mai chinuie,caci tare nasol e.
Normal ca n-am urmat nici sfaturile lui: plimbari si..masajul perineal. Off, off,off.

bebe de Honey
Pozici de tot felu'

37+ sapt
Vali

AMR 3 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by honey79

Nu, nu... eu va las pe fiecare sa nasteti cand vreti. Eu mai stau. Imi astept randul. Desi, mi-ar placea ca bebe sa fie in Varsator, ca tati lui.Cu Pestii nu prea fac eu casa buna.
Dar, pana la urma bebe decide ce si cum.
He he, Laurici... eu de vreo saptamana tot zic ca-mi fac bagajul. Si tot de-atunci zic ca... spal hainutele lui bebe si le calc si le pun in sertarase. Si... uite-asa n-am facut nic una, nici cealalta.

Maine mergem iar la doctor. Sper doar sa nu ma mai chinuie,caci tare nasol e.
Normal ca n-am urmat nici sfaturile lui: plimbari si..masajul perineal. Off, off,off.

bebe de Honey
Pozici de tot felu'

37+ sapt
Vali

AMR 3 SAPTAMANI !!!

Stai linistita tu honey ca la cate ai facut in astea 9 luni....!!!!
Nu pot sa uit cum a fost cand ai plecat din germania... cu bagaje de facut si 1000 de chestii de aranjat..
Cum ai ajuns dupa mii de km. in america si ai luat-o de la capat... cu bagaje de desfacut, casa de cautat si alte 1000 de chestii de rezolvat...
Sincer, cred ca eu si |"negravida" sa fi fost in locul tau ... tare ce as fi obosit...!!!
In schimb tu ai o energie si o putere sa daruiesti celor din jur... de invidiat si de urmat!!!
fata puternica si promit ca nu te las sa mi-o iei inainte!!
Ma duc sa-mi culc baiatul si sa fac un dush.
Poate mai sunteti aici mai incolo...
Daca nu, succes maine la doctor honey!

Va pup fetelor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

honey, colostrul n-ar enik de-a face cu momentul care s-ar apropia. dar e bine ca ti se desfunda canalele dinainte. o sa ai mai putin de strans din dinti la primele alaptaturi.

stancutza, odata facute ragadele, sfarcurile raman mai sensibile. nu-ti bate capul ca sfarcurile tale sunt prea scurte! n-ai nici un motiv s apui silicoanele. aia e treaba fetitei, sa-ti formeze sfarcurile. las-o sa munceasca. dar atentie, ea nu sfarcul trebuie sa-l molfaie, tre sa aiba o gurita mare, deschisa si sa prinda si aureola (sau cum s-o fii scriind ca m-am prostit) si de cate ori prinde sfarcul si simti da tine de el sa-i deschizi gurita. dureaza uneori si de 30 de ori sa-i deschizi gura sa prinda calumea, pana te lasa si pe tine si pe ea rabdarile.

matgraviduts: problemele la partsuri si la caca s enumesc colici! nu-i da babydrink, pt ca dupa cums tiu eu are zahar in compozitie si dulcele produce si mai multe gaze la copii. E NORMAL sa faca caca mai rar, pt ca de fapt caca reprezinta deseurile dupa prelucrarea laptelui, dar in functie de ce mananci cea mai mare parte din lapte se asimileaza. plus ca sistemul digestiv se maturizeaza si prelucreaza din c ein ce mai bine proteinele din lapte. deci nu panica! e normal, dupa cum am mai zis. peste cateva saptamani vor trece zile intregi fara caca. (pana la 4 zile e normal, pe urma se iau masuri). daca bebe e alaptat doar la san, nu-ti recomand termometrul. aia e o metoda extremista in caz de constipatie grava. laptele de mama are un laxativ natural in el.

laura_dimitris... inca-un pic si eleni e aici:) drept... vezi? cine ar fi zis acu 3 ani ca te vei pregati abia acum de cea mai frumoasa zi din viata?:))

fetelor fiti atente la apa pe care-o beti: cat mai putin magneziu in compozitie pt ca le face inimioara sa lucreze prea in forta. s-a zis cu heparul meu... iata, bine-ai revenit constipatie proverbiala:((

miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

corectez: alaptari, nu alaptaturi:)

miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png