*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (136)*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Stancutza - eu la Ana am facut niste ragade...plangeam cu ea la san si-mi bagam unghiile in mana sotzului...iar ea saraca tragea direct jet de sange prin mamelon de silicon...pana cand, la sfatul medicului am luat mameloanele jos, am pus-o la san ...am murit si-am inviat de cateva ori de durere si... in 5-6 zile au trecut cu perseverenta, incapatanare as putea spune si Garmastan din plin + sani la aer.
NU-I MAI DA COMPLETARE! CA-TI VEI PIERDE LAPTELE!!! DA-I SAN! DOARE, DAR MERITA!ASTA DACA VREI SA ALAPTEZI!
si ca un ultim sfat - citeste materialele despre alaptat pe care le-am trimis pe contul comun.

si Curaj!!! ai sa reusesti!

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

quote:
Originally posted by NataliaS
Stancutza - mersi de aprecieri! Sa stii ca si eu v-am admirat pozele...super fetita Sofia- cu o super mamica ! si ce conditii misto in maternitate :) unde-ai nascut?

uf Natalia, am avut conditii pt ca le-am platit...si nu din asigurarea pe care o platesc la stat...adica am nascut la spital privat - la Medlife.

a! apropo de asta, cica la etajul de deasupra maternitatii, unde era sectia de Pediatrie, era full. Isi aduc parintii copilasii acolo inclusiv pt viroze / gripa, nu doar pt clinica de chirurgie (cum imi inchipuiam eu).

poate intr-o zi o sa fie si spitalele de stat asa...cine stie???

Stancutza

Poze nastere Sofia:
http://good-times.webshots.com/album/562227330iHoRWh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greta4you spune:

..Natalia s..sa-ti traiasca fetitele..sunt foarte dragute ...

..aceeasi problema "cu bubele " o avem si noi...toata fata ne e plina de bube rosii(unele ca niste cosuri) si nu mai stim cu ce sa ne dam. ..doctorita mi-a zis sa o dau cu ceai de musetel si pe urma un strat subtire de bepanten....si sa-i fac baitza cu apa in care am fiert tarate....
..sper totusi sa treaca repede...

Cristina mamica si bebe Mara Bianca
Fericirea mea...Mara...

Eu...in asteptarea ingerasului

Inainte de sarcina

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

quote:
Originally posted by greta4you
... parca nici acum fetita mea nu reuseste sa ia si jumatate din aureola......si mai are si niste falcute puternice...ca daca ma apuca de san...greu o mai dezlipesc...parca e o mica pirania........sper totusi sa treaca pana la urma ...

Cristina mamica si bebe Mara Bianca
Fericirea mea...Mara...

Eu...in asteptarea ingerasului

Inainte de sarcina

Povestea nasterii

Eu ii spun lui Pupi rechinul lui mama asa se repede la tsitsi, cu capul inainte batzaond din el in stanga si in dreapta. poti sa o dezlipeste cel mai safe de la san cu degetul mic bagat in gurita ei pe langa sfarc si tragand abia atunci sanul aara.

Eu nu am facu ragade delc dar in 3 zile la maternitate am consumat un tub de garmastan, ma dadeam non stop. si dc nu apuca sanul bine i-l scoteam din gurita de fiecare data spre disperarea lui pana il apuca bine, abia atunci il lasam. si pana la urma s-a prins cum sta treaba

RACA, felicitariiiii!
GO, GRATIELA, GOOOOOOOOOOOOOOOOOO!
GO, NEMARY, GOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

Frumoase poze Stancutza. M-a impresionat cea in care tu ii saruti crestetul.

Monica-Matz 40 si Andreea Bianca

AMR: oricand vrea bebelina
http://picasaweb.google.com/M.Creanga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

Buna fetelor!
Felicitari Raca!!!
Go mary!!!
Go Gratiela!!!

Fetelor care ati nascut, cand va duceti/v-ati dus la dr de familie sa va dea concediul de lauzie? Eu fac vineri 3 saptamani de cand am nascut si inca n-am fost. E tragedie daca mai intarzii?
Si cine a fost sa depuna actele pentru indemnizatie, alocatie si ce mai e? Gatta parca tu ai fost. Lamureste-ma si pe mine, te rog, cum trebuie facut ca am citit pe net, dar mai rau m-am zapacit. Sau oricine care stie.
Si inca ceva, unde se depun actele daca stau in sectorul 6?
PS: Ma gandesc ca ar fi bine sa punem informatiile astea pe prima pagina ca mai toate o sa ne lovim de ele.

In rest noi suntem bine, maine ma duc la control, sa vedem cum sunt. , iepurica e bine. Papam mixt, adica tzitzi si completam cu lapte praf ca laptele meu nu e suficient de gras ca sa-l sature pe micul mancacios! Suntem fericiti si cumintei!

Creatza, multe felicitari pentru Mariuca!
Beinazutza, felicitari!
Felicitari Mitsu pentru bebe Conrad!
Multi pupici pentru toate noile mamici pe care n-am apucat sa le felicit inca si curaj celor ce urmeaza sa nasca!

Ana-Maria de David pufosu' si cel mai fericit tati, Andrei

Primele poze ale lui Iepurica
Poze cu mine dragutz
Hainele lui Iepurica
Poze cu mine gravidutz
Poze cununie si nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

M-a sunat iar Mary, are dilatatie 3 si o duc in sala de travaliu...yupii...sa ii tinem pumnii sa faca epidurala..si sa aiba un travaliu scurt scurt si de acum in colo...
Goooo...Maaaryyy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

quote:
Originally posted by bdiana

[quote]Originally posted by alinaatudor

[size=3][red] Fetele am vb cu Mary si au oprit-o la spital..i-au facut calciu si acum asteapta sa vina contractiile...Go Mary CURAJ!!!

ALINA, la ce spital este Mary????
S-a dus la dr de la municipal sau in alta parte?

Diana,37+

Diana, scuze ca nu ti-am raspuns mai devrme..cred ca esti foarte stresata si inganduraat..Mary e la Giulesti..la dr cel de rezerva..a consultat-o si a oprit-o in spital pentru inductie..ca e de garda...

Despre Municipal nici o veste...sorry:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Buna fetele.Am intrat si eu sa va salut sa va zic ca noi suntem bine cat de cat , ne luptam cu laptele , cu colicii , cu bubitele etc .
Raca felicitari pentru bebe : Razvan Gabriel , sa fie sanatos si sa va bucure fiecare zi din viata .
Gratiela nastere usoara
Nemarynastere usoara

danybv
Mamy de Maria si Andrei (21 Martie 2006)
POZE MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

nati, ce poze mistooooooooooooooooooo! aia unde ana roade talpitsa stefanitei e de-a dreptul mortala:) meriti un pupic special pt ca mai ai rabdare sa scrii incurajari impotriva faimoasei si "atotoindestulatoarea" formula. muuuuuuuuuuuuuuuuuah! nu-mi ridica statuie, mi-e simplu ca peste zi nu-l am decat pe sacha, seara bruno e prezent cam 2-3 ore si p-orma somn. pe weekend e mai greu cu somnul, dar ne descurcam:) deci nu e mare lucru.

stancutsa, scoate silicoanele si incearca pusul direct la san. daca prinde si musca, bagi degetul mic in coltul gurii si o obligi sa ii dea drumul si sa apuce din nou corect. si lasa incolo formula! in plus, atentie la pozitie! sa nu auzi sunet tsocait. si sa fie nasul lipit de san.

Raca felicitari! asta fu o nastere in viteza! grabit Gbriel, ingerash scump! sa fie intr-un ceas bun!

mary? grati.ela?

miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput