*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (136)*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CameliaH spune:

"Ma numesc Razvan Gabriel am 3650g si am venit pe lume azi la ora 11.40 dupa doar 3 ore de contractii. Mami Raca e biine (peridurala)"

mesaj de la Raca. Bravos mamico ai scapat repede si ai bebelus voinic. Sa te refaci repede si sava traiasca Razvan Gabriel!

36+ si fetele Maria si Ioana 6 ani
Toate bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaH spune:

De la Gratiela nicio veste?

36+ si fetele Maria si Ioana 6 ani
Toate bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

RACA,

felicitari!!!

nici nu am pucat sa iti facem galerie ca lumea ca tu ai si nascut!!! bravo tie, si bravo pt bebelul grasunel!!! ce fericita cred ca esti...inclusiv datorita anesteziei :-)

Stancutza

Poze nastere Sofia:
http://good-times.webshots.com/album/562227330iHoRWh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

FELICITARI MAMI RACA!!!
BINE AI VENIT PE LUME BEBE RAZVAN GABRIEL!!!

Da' ce harnictuza ai fost!!! Abia am apucat sa pun marjoretele la pagina 3!!!

Anca si Stefan (13.01.2008)

Mergi la inceput

Fetele,

de ce alaptatul asta e asa greu? Si de ce doare asa tare?

Ma dor tare sfarcurile, si mai am si niste ragade, si nu stiu ce sa mai fac. Acum doua zile am inceput sa trec copilul pe completare noaptea, pt ca pur si simplu nu mai puteam sa o alaptez. Parca una din voi povestea ca a avut niste ragade dar au trecut. Pai cum trec, daca ele apar in urma unei tractiuni care se tot repeta, de fiecare data cand pun bebele la san? Eu ma ung toata ziua cu Bepanthen, si mai reface tesutul, dar cand o alaptez din nou pe Sofia, repetat, pe parcursul zilei, se strica treaba la loc. Dupa pauza de noapte, dimineata e mai bine, dar seara deja o tin la piept si plang de durere. Nu mi se pare normal.

Ce ma sfatuiti? Unde gresesc? Eu zic ca o pun corect la san, asa cum am citit peste tot. Pur si simplu are o putere in falcutele alea, de ma rupe. A! Am uitat sa va spun ca o alaptez numai cu mameloane de silicon, altfel nici nu prinde bine si in plus mi-as culege sanii de pe jos

Am vreo speranta ca o sa treaca perioada asta, si ca o sa alptez si eu normal, fara durere, si fara mameloane de silicon? Uff...e singurul lucru care imi umbreste fericirea zilele astea. Na ca m-am descarcat (doar sotul meu mai stie cu ce ma chinui eu)

Stancutza

Poze nastere Sofia:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Stancutza, am facut si eu ragade, la ambii sini, inca din maternitate. atunci am folosit garmastan...a fost mai comod, puteam sa pun pe sini si inainte de alaptare si dupa, fara sa mai fie nevoie sa-l curat inante de a-l pune pe bebe la sin. apoi, cind a incept sa vina putin lapte, am folosit citeva picaturi si inainate si dupa alaptat, pe sifrcuri...a avut efect f repede
mi-au trecut cam dupa o saptamina de la nastere.
bebe are acum doua saptamini si doua zile si nu mai am nimic la sini, aproape ca nu doare deloc cind alaptez, simt doar asa, presiunea de la guritza lui...

quote:
Originally posted by stancutza

Fetele,

de ce alaptatul asta e asa greu? Si de ce doare asa tare?

Ma dor tare sfarcurile, si mai am si niste ragade, si nu stiu ce sa mai fac. Acum doua zile am inceput sa trec copilul pe completare noaptea, pt ca pur si simplu nu mai puteam sa o alaptez. Parca una din voi povestea ca a avut niste ragade dar au trecut. Pai cum trec, daca ele apar in urma unei tractiuni care se tot repeta, de fiecare data cand pun bebele la san? Eu ma ung toata ziua cu Bepanthen, si mai reface tesutul, dar cand o alaptez din nou pe Sofia, repetat, pe parcursul zilei, se strica treaba la loc. Dupa pauza de noapte, dimineata e mai bine, dar seara deja o tin la piept si plang de durere. Nu mi se pare normal.

Ce ma sfatuiti? Unde gresesc? Eu zic ca o pun corect la san, asa cum am citit peste tot. Pur si simplu are o putere in falcutele alea, de ma rupe. A! Am uitat sa va spun ca o alaptez numai cu mameloane de silicon, altfel nici nu prinde bine si in plus mi-as culege sanii de pe jos

Am vreo speranta ca o sa treaca perioada asta, si ca o sa alptez si eu normal, fara durere, si fara mameloane de silicon? Uff...e singurul lucru care imi umbreste fericirea zilele astea. Na ca m-am descarcat (doar sotul meu mai stie cu ce ma chinui eu)

Stancutza

Poze nastere Sofia:

Anca si Stefan (13.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Felicitari Raca pentru clopotelul voinicel! Da' ce rapida ai fost, mami!sa fiti sanatosi si fericiti!

Stancutza - mersi de aprecieri! Sa stii ca si eu v-am admirat pozele...super fetita Sofia- cu o super mamica ! si ce conditii misto in maternitate :) unde-ai nascut?

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

honey79,

am vazut ca intrebai de branula de la mana mea.
cand mi-au pus-o a durut putin mai mult decat la recoltarea obisnuita. dupa aceea nu o mai simteam deloc. iar prin ea au intrat in corpul meu lucruri minunate: antibiotice, calmante (yes!), paracetamol, ser fiziologic, glucoza. desfaceau capacelele alea, conectau perfuzia / seringa si...gata! mi s-a parut super-ok.

dar asa cum zicea si Mitsu, pusul branulei - daca vei avea - va fi ultima ta grija. eu de ex am fost foarte stresata de momentul scoaterii sondei urinare, si n-am simtit nimic! la fel, imi era frica de momentul scoaterii / smulgerii pansamentului dupa cezariana, a treia zi dupa operatie. Si a durut o nimica toata (ma rog, am zis un "Au!" de complezenta)...

, si curaj,
Stancutza

Poze nastere Sofia:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greta4you spune:

Felicitari Raca..sa fiti sanatosi si mancaciosi, iar tie iti doresc refacere rapida...

...Stancutza...sa stii ca si eu ma confrunt cu aproape aceeasi problema...diferenta e ca,eu nu am facut ragade deloc...dar ma dor sfarcurile de fiecare data cand alaptez ..de imi vine sa ma sui pe pereti...facem asta de 2 saptamani!!!! si parca nici acum fetita mea nu reuseste sa ia si jumatate din aureola......si mai are si niste falcute puternice...ca daca ma apuca de san...greu o mai dezlipesc...parca e o mica pirania........sper totusi sa treaca pana la urma ...

Cristina mamica si bebe Mara Bianca
Fericirea mea...Mara...

Eu...in asteptarea ingerasului

Inainte de sarcina

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

Wow... Raca, ce repede ai nascut. Felicitari pt bebe!!! Sa te refaci repede.
Gratiela si Mary... toate cele bune si sa mearga si la voi repede.

Mie mi-a recalculat o prietena asistenta data in care nasc si iese ca voi naste pe 30 ianuarie... no... s-o vad si pe asta. A calculat asa:
Data ultimei mestruatii: 23 aprilie 2007
23+7=30
aprilie-3luni = ianuarie.

Acum ... om vedea ce si cum.

Eu am cumparat 2 sutiene de alaptare si tampoane pentru sani. Nu stiu unde vor incapea si sanii si tampoanele, ca deja e cam mic locul... dar merg si mai cumpar doua daca nu ma descurc cu astea.

Monica-Matz 40 si Andreea Bianca

AMR: oricand vrea bebelina
http://picasaweb.google.com/M.Creanga

Mergi la inceput