*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (136)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

zuzicilor v-ati uitat la povestiri adevarate?!!nu mai pot am retrait momentele de a doua zi de dupa nastere...ce medici...!!multumesc lu Dumnezeu k in cazul meu makr au trimis-o la Bucuresti...si Dumnezeu a facut extraminunea de a o face bine...
O farama de cosciug int-o imensitate de groapa...saracii parinti...
Cand i-am vazut ca s-au bucurat knd medicii le-au zis doar ca nu e asa de rau cum se asteptau...am retrait toate clipele in care la cel mai mic semn spre bine plangeam de fericire .
Dumnezeu sa o ajute pe fetita lor sa se faca bine si lor sa le dea forta sa reziste!!!

Cea mai optimista mamica!
LauradeBianca Mihaela
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by alinaatudor

Tinna, felicitari pentru vestile bune...

Fetelor, stiu ca am mai intrebat dar cum trebuie sa doarme bebe...pe spate sau intr-o parte...ca la spital mi-au spus ca pe o parte...si eu tineam minte de la voi ca pe spate....voi cum procedati?

Aici se recomanda doar pe spate. Cu capul intr-o parte si in cealalta, alternativ. Pe o parte e riscant, sa se intoarca bebe cu fata in jos si sa se sufoce, si nici coloana nu e dreapta. Noi pana acum asa am facut si lui Alexia ai prieste.

Poze de tot felul

PATRICIA ALEXIA 27 de zile de viata 03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Dragele,

am trimis pe adresa comuna un material pe care l-am primit eu la externarea din maternitate, cu cateva lucruri de baza de stiut despre primele zile acasa cu bebe.

Sa va fie de folos!

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Povestea nasterii Sofiei:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115276
Poze nastere Sofia:
http://good-times.webshots.com/album/562227330iHoRWh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7 spune:

Nasteri usoare si copii sanatosi!

, pentru andreea29. Am inteles ca maine are programata operatia de cezariana.

Salvati o inimioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns breaz spune:

Salutare fetelor,

am si eu o intrebare, laptele praf se poate pastra la frigider?
eu ii mai dau si supliment ca am senzatia ca nu se satura citeodata, dar de multe ori se intimpla ca pina ii fac lapticul adoarme si ramin cu laptele in sticla nebaut. dr pediatru mi-a zis ca pot sa-l pastrez in frigider dar la spital mi-au zis ca nu se pastreaza. acuma nu stiu care varianta sa o cred.
In curind o sa postez si eu povestea nasterii, acuma e in lucru.

Va pup

Carmen sapt.42 Carla Alexia
http://www.flickr.com/photos/10017841@N08/show/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

nu a vomat des, ci doar mult...
am patit-o ieri im si azi pe la prinz
am sunat dr..mi-a data aceleasi sfaturi pe care le aplicasem deja: sa nu se agite, sa-l tin cit mai mult "la verticala", sa-i dau sa manince mai des si mai putin si sa-l pun sa doarma pe plan inclinat, cu capul putin mai sus decit restul corpului. toate astea le faceam deja

cit despre mincatul des...azi abia l-am putut dezlipi de la sin cite 10-15 min...ca urla iar de foame. pe la 16 mi-a golit amindoi sinii, cu nu s-a mai intimplat niciodata si a continuat sa urle...i-am dat 60 ml de lapte praf (cu greu, ca refuza biberonul) si acum doarme de doua ore...primele doua ore legate deolalata pe ziua de azi...
sper sa mai doarma macar o ora, saracul, era asa de obosit...si eu la fel...am adormit linga el ...

quote:
Originally posted by irlandeza

Anca daca vomita f. des , mergi la dr. ca nu e normal. Sa nu aiba altceva. Daca e doar putin laptic, se mai intampla......

Poze de tot felul

PATRICIA ALEXIA 27 de zile de viata 03.IAN.2008

Anca si Stefan (13.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk.m spune:

Fetelor, eu inca astept sa apara bebe,,, pe 28 ian era termenul.
Vreau sa va intreb ceva: cam cate ore se poate sta fara probleme pt bebe , in cazul in care se rupe apa?
Sau e de la caz la caz?
Multumesc, si felicitari proaspetelor mamici! In curand sper sa fiu si eu printre ele, pana atunci baietelul meu se pare ca e bine, placenta nu e imbatranita, lichidul e in ordine,,, si colul s-a scurtat, asta inseamna ca nu mai e mult?Multumesc inca o data!

Mergi la inceput

si mie mi-au spus de la spital ca pe o parte, alternativ, trebuie culcat bebe, cu spatele "fixat" cu o paturica facuta sul. medicul de familie mi-a zis insa ca ar fi bine sa doarma cit mai mult pe spate (din motive de coloana dreapta si de capusor frumos conturat), insa la inceput sub supraveghere, sa nu cumva sa se inece daca regurgiteaza.
lui stefan ii place insa numai pe spate (cu capul intors pe o parte) sau pe dreapta. fiecare copilas are o parte preferata si e destul de greu sa-i schmbi pozitia.
iar de dormit pe burtica...numai dupa ce isi sustine singur capul si si-l intoarce...si chiar si atunci e riscant.

quote:
Originally posted by alinaatudor

Tinna, felicitari pentru vestile bune...

Fetelor, stiu ca am mai intrebat dar cum trebuie sa doarme bebe...pe spate sau intr-o parte...ca la spital mi-au spus ca pe o parte...si eu tineam minte de la voi ca pe spate....voi cum procedati?

Alina si Stefania

Mergi la inceput

breaz, mie la Gine1 mi-au zis ca laptele praf pot sa il dau max doua ore dupa ce a fost preparat...altfel se arunca. pt acest timp nu e necesar sa-l tii in frigider.

quote:
Originally posted by breaz

Salutare fetelor,

am si eu o intrebare, laptele praf se poate pastra la frigider?
eu ii mai dau si supliment ca am senzatia ca nu se satura citeodata, dar de multe ori se intimpla ca pina ii fac lapticul adoarme si ramin cu laptele in sticla nebaut. dr pediatru mi-a zis ca pot sa-l pastrez in frigider dar la spital mi-au zis ca nu se pastreaza. acuma nu stiu care varianta sa o cred.
In curind o sa postez si eu povestea nasterii, acuma e in lucru.

Va pup

Carmen sapt.42 Carla Alexia
http://www.flickr.com/photos/10017841@N08/show/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Stancutza, multumesc pentru materialele transmise!!!
Sunt foarte utile!!
O sa le citesc la noapte. Ba, cred ca le voi rescrie eu intr-un document de al meu pentru ca am incercat sa dau save sau copy/paste si nu merge...

Nastere usoara maine andreea 29!!! Bebe sanatos si refacere rapida !!!!

Laura 39+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput