*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (136)*
Raspunsuri - Pagina 20
raluk.m spune:
scuze, cum fac sa citesc si eu materialul pus de Stancutza?
Am citit la un moment dat cum se face, dar,,, nu mai stiu in care capitol.
Tinna S. spune:
quote:
Originally posted by raluk.m
scuze, cum fac sa citesc si eu materialul pus de Stancutza?
Am citit la un moment dat cum se face, dar,,, nu mai stiu in care capitol.
Trebuie sa intri pe adresa comuna de e-mail zuzele2008@yahoo.com
Daca iti activezi PM, iti trimit eu un mesaj cu parola de la e-mail.
Tinna
37+ cu
si mami de Andrei
(7 ani)Atat mai am pana vin pe lume!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR maxim 17 de zile !!!
Tinna S. spune:
Fetelor chiar nu mai stiti nimic de Gratiela? Nu are nimeni nr ei de tel?
Tinna
37+ cu
si mami de Andrei
(7 ani)
Atat mai am pana vin pe lume!
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR maxim 17 de zile !!!
alinaatudor spune:
Tinna, ai dreptate...si eu stau asa cu inima cat un purice..ce o fi facand Gratiela...
Eu am vb in seara asta cu Mary, erau bine sanatoase amandoua...ea era bine s-a putut odihni..pt la Giulesti nu sta cu bebe in camera...abia asteapta sa le dea drumul acasa...
Cred ca Irinouka sau Creata..au numarul Gratielei..sper sa intre vreuna din ele sa ne spuna ceva
Tinna S. spune:
Fetelor hai ca intru pe contul zuzelor sa fac capitol nou!
Tinna
37+ cu
si mami de Andrei
(7 ani)
Atat mai am pana vin pe lume!
AMR maxim 17 de zile !!!
docdecap spune:
fetele, deci de gratiela nu stie nime nik??
si la un moment dat ne-a anuntat cineva (din afara odiseei) ca a nascut Nour, dupa care a sters mesajul. nu am apucat sa o felicit pe Nour pentru bebe sanatos. Darene parca ii stia coordonatele, nu??
asta e asa, ce mi-am mai adus aminte (acum e bunica cu bebe si ii face 'entertainment', se pare ca e un copil tare social!!)
pupici la bebei si burtici!!
Monica mami de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
matgravidut spune:
RaluK, si la mine tot 28 era termenul... si cand vad cum le apuca pe fete contractiile, ma tot rog sa am si eu.
Azi parca ma doare un pic burtica intr-o parte... dar atat nimic mai mult. Si la mine bebe e bine.
Cat despre statul dupa ce ti se rupe apa. Mie doctorul mi-a spus asa:
1. daca ti se rupe apa sa zicem noaptea si lichidul este clar, poti sta pana dimineata si sa mergi la prima ora la spital.
2. daca lichidul nu este clar (adica un picut maroniu) atunci mergi imediat la spital.
Am o prietena care a nascut acum o luna si era disperata ca ramane copilul fara lichid. Asistentele i-au spus la spital ca copilul nu are nici o problema. Sursa lui ramane cordonul ombilical, iar lichid se mai produce pana cand el iese. Ce este drept este ca ei i s-a rupt apa pe la 9.30PM si nu i-au facut cezariana decat la 7AM.
In alta ordine de idei... ma streseaza toate rudelele si cunostintele. Am pus pe messenger "no baby yet" si tot ma suna toata lumea sa ma intrebe cand am de gand sa nasc. A devenit un stress.
Monica-Matz 40 si
Andreea Bianca
AMR: oricand vrea bebelina
http://picasaweb.google.com/M.Creanga