*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (136)*
Raspunsuri - Pagina 18
alexia28 spune:
quote:
Originally posted by gabrittza
ma du cun pic la aer ca am stat destuli ncasa.ce vreme frumoasa de iesit afara cu bebe.parca vad ca atunci cand nasc ploua sau ninge!
gabrittza 38sapt+Daria Maria
AMR 2 SAPTAMANI?
Inseamna ca te-au mai lasat durerile nu?
Si eu ma pregatesc sa plec acasa, mai am 2 zile de munca si simt ca nu se mai termina o data ca nu mai pot.
pupici
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia si minunea mea Natalia Maria
AMR 19 zile
Tinna S. spune:
Fetelor m-am intors si eu de la dr. cu vesti proaspete... Cica bb nu mai e asa grabit... Dr. zice acum ca mai sta cel putin o saptamana (deci voi fi mamica de februarie, nu de ianuarie )
(asta dupa ce la ultimul control de pe 14 ian nu credea ca mai apuc sa mai ajung la controlul de azi de pe 30 ian)...
A mai crescut, acum la 37 sapt si 3 zile are 2900g si vreo 49 de cm, e pozitionat bine de nastere, lichidul amniotic e in cantitate normala (a mai crescut si cantitatea de lichid, ca pana acum era la limita de jos), placenta e gradul II... Data trecuta la echo ma speriase ca are cordonul in jurul gatului, acum mi-a zis ca nici nu e sigura ca e asa, ca nu se vede bine, poate fi doar o bucla peste un umar, care se vede in dreptul gatului...
Oricum toate vestile sunt bune, bebe e f bine, iar i s-a vazut clar fetisoara la echo, si mi se pare un copil tare dulce... Mi-a crescut inima cand l-am vazut...
Iar eu stau f bine cu tensiunea (ca de obicei), si nici nu m-am mai ingrasat deloc in ultimele 2 saptamani... (oricum pana acum am luat 8 kg in total )
toate zuzele,
Tinna 37+ cu si mami de Andrei (7 ani)
Atat mai am pana vin pe lume!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR maxim 17 de zile !!!
alinaatudor spune:
Tinna, felicitari pentru vestile bune...
Fetelor, stiu ca am mai intrebat dar cum trebuie sa doarme bebe...pe spate sau intr-o parte...ca la spital mi-au spus ca pe o parte...si eu tineam minte de la voi ca pe spate....voi cum procedati?
Tinna S. spune:
quote:
Originally posted by alinaatudor
Tinna, felicitari pentru vestile bune...
Fetelor, stiu ca am mai intrebat dar cum trebuie sa doarme bebe...pe spate sau intr-o parte...ca la spital mi-au spus ca pe o parte...si eu tineam minte de la voi ca pe spate....voi cum procedati?
Alina si Stefania
Alina cel mai bine este pe o parte (sau pe spate dar un pic intoarsa pe o parte). Caputzul oricum trebuie intors pe o parte, ca in caz ca ii vine sa regurgiteze, daca are capul pe spate se poate ineca.
Eu imi amintesc de la Andrei ca ii sprijineam coloana cu un prosopel facut sul, ca sa stea pe o parte, si ii intorceam eu caputzul alternativ (o data la cateva ore) cand pe stanga cand pe dreapta, ca sa nu i se deformeze oasele craniului, care sunt inca f moi (daca doarme numai si numai pe o singura parte poate sa i se turteasca capushorul).
Tinna 37+ cu si mami de Andrei (7 ani)
Atat mai am pana vin pe lume!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR maxim 17 de zile !!!
Ellenuta spune:
zuzici ...
am mai pus cateva pozute cu BEBE EVA MARIA
Elena de Eva Maria
CRESTEM MARI
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
Ellenuta spune:
alina si eu la fel fac .. o culc pe Eva cand pe o parte cand pe alta .. de fiecare data cand o pun in patut, o asez pe partea cealalta .. ca sa nu i se deformeze caputul!! daca o pui pe spate, fii foarte atenta sa-i asezi capul intr-o parte .. cum a spus si tinna .. sa nu regurgiteze si sa se inece.
a mea se intoarce singura deja - de pe o parte pe alta si ii pun la spate o pernuta ..
Elena de Eva Maria
CRESTEM MARI
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
gabrittza spune:
am venit la calc inapoi.mai am dureri dar mai usoare dupa nospa.nu au trecut de tot.dar am asa o presimtire ca momentul e aproape.adica a intrat morcovelu pana la frunzulite...
AMR 2 SAPTAMANI?
laura_dimitris spune:
Buna fetelor.
Eu cam la ora aceasta intru pe net pentru ca pana la 16.00 dorm apoi ma uit la Y&R... Si cand intru eu... nu mai este nimeni pe aici ...
Ai avut dreptate gabritzza, a fost o vreme superba afara..
Eu am iesit pentru ca am descoperit ca cercelusii cumparati pentru eleni aveau incuietoarea stricata si am fost sa-i schimb.
Apoi am fost la coafor si m-am tuns! Imi place tare mult ce a iesit...
Daca nu ar fi raceala asta pacatoasa a mea cred ca as fi tare bine dispusa...
Tinna, sunt minunate vestile de la doctor!!! Cum se invarte roata si ce grija au ingerasii de bebeii nostrii... de unde te rugai sa steas in burtica pana nu mai este prematur...acum a inceput chiar sa-i placa si nu vrea sa mai iasa...
Gabritzzule, deci lasam putin deoparte galeria. Noi suntem pregatite! Tu, doar sa ne spui cand este pregatita si dariuta ta !!!
Alexia, aici suntem si ramanem !! Si apoi, vin cu forte proaspete din urma fetele ce au nascut in decembrie si care in curand scap de perioada colicilor si vor avea iarasi timp de forum!
Alina, si eu il culcam pe dimitris odata pe dreapta, data viitoare pe stanga. Nu stiu de ce mie mi-a fost frica sa-l pun pe burtica... Desi, mor de bebei cand ii vad cum stau ca broscutele intinsi pe burtica...
Ellenuta, ma topesc dupa eva a ta !!! Doamne ce mutrite face!!! Si rade....laura fata mare !!!! Are tenul tau... superb!!! Cred ca toata ziua i-as pupa obrajii aia bucalati daca ar fi a mea !!!!
A, ai mai vorbit cumva cu cretulina ??? Ce face? Nu a intrat niciodata pe aici ? Este totul in regula acolo la ea?
Laura 39+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by gabrittza
am venit la calc inapoi.mai am dureri dar mai usoare dupa nospa.nu au trecut de tot.dar am asa o presimtire ca momentul e aproape.adica a intrat morcovelu pana la frunzulite...
AMR 2 SAPTAMANI?
Daca nu au trecut de la nospa... incearca si o baie mai calda!! Ai vazut ca spuneau fetele ca ori iti trec contractiile daca sunt false... ori se intetesc daca este sa fie "pe bune"...
Daca-i bal... bal sa fie!!!
Fugi la baita !!!
Ai facut bagajul pentru spital ?
Tu spuneai ca nasti la elias?
Laura 39+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
Ellenuta spune:
laurici sa stii tu ca toata ziua o pup pe fii-mea! mama ma cearta .. zice ca bebe are pielea fina si eu o tzocan toata ziua!
hai ca s-a pus pe urlat acum .. nu stiu ce are de nu mai doarme ziua ...
gabrittza mai ai rabdare un pik .. nu grabi pe bebe! stai cuminte sa mai creasca putin bebelu!
Elena de Eva Maria
CRESTEM MARI
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII