***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (47)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

miniuta am reusit dupa 3 incercari! Am primit si eu o steluta cenusie...

Angiuta mamica lui Vladut(08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Neata!

Elteka, am admirat dolofanel delicat cu perisor si scumpic

Miniuta, chiar ca seamana super bine cu tine Davidel! Sunteti amandoi frumosi ;)

Am mai vrut sa admir capsunei dar de la servici tot nu merge

Timur, prin cate ai trecut si tu Si pe mine ma trec fiori cand am gandesc ca putea pati ceva Manu ca i-a pus moasa carpa sa nu iasa mai repede...

Angelabv, nu stiu cum sa te ajut ca Manu mananca doar 2 mese - una de piure cu leguma si una cu mar (nu stiu ce alte fructe sa ii dau care sa nu fie citrice si pe care sa le primeasca. O sa mai incerc cu pere si o sa intreb de gulii). Cica ar trebui sa aiba 3 mese, a 3-a in general cu iaurt, dar eu mai astept.

Angiuta, si eu amestec galbenusul cu piureul de legume. Ii dau de 2 ori pe saptamana si atunci nu ii dau carne. Ieri a papat primul galbenus intreg!

Doxinu, vorba Elteka-i - fa-te bine Putin masaj nu ajuta?

Lauradi, bine ai revenit Chiar ma intrebam unde suntei ;) Multa sanatate si sa treaca repede si cu succes sesiunea

Vorbind de sesiuni, Ralucami, ce mai faci? Dar Maria-bucuria? Sa zici cand o aduci in Bucuresti ca ai zis ca ne intalnim ;)

Pepsi? Pe unde esti?

Floooriiinaaa, pana acum cred ca ati venit din Austria Cum a fost?

Didi, si tu trebuie sa te fi intors

Am si eu o intrebare - stiti cumva cum sunt pilotele/pernele Senzen? Aveti cumva? Vreau sa imi schimb toate pernele/plapumile ca sunt vechi literalmente de pe vremea bunicai si lasa puf/lana (sunt refacute dar tot lasa) si nu stiu ce sa imi iau... Oricum vreau antialergice, un plus fiind sa se poata spala.

Anca & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Motannel imi pare rau ca nu poti vedea calendarul. E in power point, ai instalat programul pe calculator?

Magda ti-am trimis acum, de dimineata, mail cu calendarul. O sa iti trimit si PM cu adresa comuna de email.

Elteka Ce sa iti spun, ca m-a topit Elias cu ultimele poze?! Sa il papi, nu altceva!! In fiecare poza o alta expresie, care mai de care mai dulce.

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by angelabv
Intrebare : voi le dati puiutilor acelasi fruct si dimineata si seara ? Am citit modele de meniuri si vad ca si seara se recomanda legume + fructe, voi le dati si seara legume ?

Eu nu-i dau Marei fructe decat dimineata (9-10), iar legume la pranz. Seara ii dau lapte si lapte cu cereale, deocamdata. Dar Pepsi spunea ca incearca sa-i dea lui David 2 fructe diferite pe zi. Si am impresia ca ea ii da si seara.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by poohy
Si pe mine ma trec fiori cand am gandesc ca putea pati ceva Manu ca i-a pus moasa carpa sa nu iasa mai repede...

Cum adica?

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timur spune:

Poohy: Despre ce carpa e vorba??????

In leg cu galbenusul: cu piureul de legume iar in ziua respectiva fara carne.

http://community.webshots.com/user/timur2701

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

poohy, eu am luat perne si pilote de la ikea si sunt foarte multumita de ele. se pot spala, cred ca si cele cu puf.
miniuta, eu ii dau deja cinci mese pe zi piticului ca e haplea si rade tot ce-i dau dimineata mar cu biscuite sau banana cu para, la pranz legume cu carne/galbenus/ficatel/orez (alternativ), gustare ora 5 branzica cu mar sau cu legume, gustare ora 7 iaurt cu fructe sau simplu cu biscuite, cina cereale cu lapte.
doxinu, pune-l pe pitic sa suga din sanul respectiv, daca poti cu limbuta pozitionata in dreptul zonei dureroase ca sa desfunde. si fa masaj.
angiuta galbenusul eu il amestec cu legumele.
lauradi bafta in sesiune! felicitari Ducului pentru cuvintele si pentru dormit singurel
elteka, si piticul meu tot la 1 noaptea se culca deh, daca mamica lui e pasare de noapte (adica eu ) felicitari pentru amamama Calin nu mai spune nimic. a zis la inceput ta-ta si ma-ma si gata.

Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)

Poze bebe

fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timur spune:

Angiuta: tare frumusel Vladut!

http://community.webshots.com/user/timur2701

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Arcadia merci O sa ma duc si in Ikea, e o idee foarte buna. Dar cu puf nu imi iau :)

Graviduta, Timur, am mai zis povestea - la un moment dat ma controleaza doctorul, dilatatie 8, bebe sus, si imi zice ca mai am cam o ora pana nasc - sa incep sa imping. Si se duce omul pentru 5 minute (stiu eu unde, poate la baie). Dupa 2 minute vad ca ceva nu e in regula si mi se pare ca iese Manu, strig moasa care era in usa, moasa rade ca nu se poate, vine la mine si socata vede ca am dreptate. Ma suie repede pe masa si striga sa nu mai imping - ca parca puteam! Il suna pe doctor si in timpul asta a luat o carpa de pe acolo (nu stiu ce era exact) si a pus-o sa nu iasa Manu. Cand a venit doctorul (in 3-4 minute) a iesit Manu imediat. D'asta m-am rupt eu din cauza vitezei ei (se grabea gogoasa si a iesit si cu manuta la cap), m-a cusut 2h si 1/2 si am avut si placerea sa vina pediatrul sa urle la moasa ca de ce a facut asa ca poate face copilul pneumonie, poate sa moara si ea ce zice parintelui. Noroc ca gogoloasa nu a avut nimic, numa' ca a trebuit sa o aspire si nu mi-a dat-o imediat dupa nastere (d'asta a luat si 8-9)... Bine ca pufarina e fetita voinica si nu a patit nimic.
Acum eu am zis ca doctorul nu are vina, moasele (care in rest au fost ok) au gresit

Anca & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilly love spune:

fetili dragili!

poohy si eu voiam detalii despre faza cu carpa....le-ai oferit! God! de la dilatatie 8 sa iasa asa rpde! Mie incepe sa-mi fie tare frica de nasterile naturale...sunt pline de neprevazut, iar povestile cu bb care se arunca-n viata si e mai fortos daca o face...natural...nu stiu, parca incep sa-mi pierd curajul! La a 2-a sarcina voi avea de gandit bine la acest..."bine"...sunt atatea accidente si situatii care pot aparea in timpul travaliului si al nasterii....daca nu ai medici dedicati si asistente serioase, parca prea tine de loterie...asa gandesc acum, privind retrospectiv la ultima mea luna de sarcina, travaliu, nastere....cu bb iesit hipoxic si ultima luna fara nici o monitorizare echo...iar aproape de mom expulziei, dr-ul meu se fataia pe holuri...brrr. Iar durerile...nu stiu cum sunt, intr-adevar, durerile post cezariana, dar...durerile de perineu taiat+hemoroizi sunt "extreme zone"....horror.
De atunci m-am invatat sa nu mai cred in nasteri fara dureri si relatii ideale!
bogalina, eu folosesc huggies! sunt foarte buni, au hartia foarte fina, forma e excelenta, eu m-am bucurat realmente cand i-am descoperit; am folosit Libero (ok, un pic mai grosolani, n-am avut "scapari"] si cateva zi pampers [sunt mult mai finuti decat oricare, dar..put a lotiune foarte tare]. Pentru mine in primul rand a contat sa fie fara lotiune.
ma bucur cand mai scrieti despre tot felul de meniuri pt bbei, le copiez...si tot incerc sa le pun in practica; de-abia astept sa cumpar hipp brocolli+dovlecel [parca?]; inca n-am gasit
multumesc de aprecieri si felicitari la adresa lui Cristian
va rog sa-mi dati si mie pm cu adresa pt pmailul comun
nu o sa va mai citesc toata sapt viitoare, sa fiu la Vienna!!!!!!!God! de-abia astept, mi-e dor sa stau pe scaunul din fata al masinii, sa pun ce muzica imi doresc, sa opresc sa beau pe indelete o cafea si sa savurez o pizza, sa adorm la ce ora vreau, ...d-astea de care n-am mai avut parte de muuulta vreme...am un spin cu prichindelul meu ca o sa ramana atata timp la mama mai ales ca nu l-a avut niciodata singura pe mana...nici macar 2 ore...decat cand era f mic si dormea in landou...dar sper sa fie f bine!
oricum, sunt atat d eobosita incat nici nu-l prea mai pot ridica singura, am o durere de spate crunta, si deja e la vremea la care orice impresie ca l-ar putea hatzana cineva pe sus...ii da fibrilatii si tremura de fericire....sorry, tre sa ma refac, puiul mamii! Am tot citit ce scria Ella cu Bobita la soacra...pana la urma ma gandesc ca se va descurca, doar si ea m-a crescut pe mine..

va pup, dragelor, nu ma uitati cu mailul comun
daca am uitat ceva, revin...aveti copii minunati si voi toate creati dependentaaa!
a, timur, ochii lui ma surpind cu fiecare luna pt ca au plecat de la albastru f inchis [tati ii are asa] si au ajuns cu irizatii de caprui/verzui [ai mei sunt asa]...sper sa ramana totusi albastri, chiar daca mai decolorati!

Andreea + baby boy Cristian [28.06.2007]
My baby
http://good-times.webshots.com/album/560327865NfDFnL

Mergi la inceput