***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (47)
Raspunsuri - Pagina 4
timur spune:
Poohy:... no comment
Lily love: OOOOOO super! Nu ma iei si pe mine?? Promit sa fiu cumintica si stau si in portbagaj la nevoie.Drum bun si odihneste-te/distreaza-te!
http://community.webshots.com/user/timur2701
lilly love spune:
mi-am amintit din nou de ochii incredibil de albastri ai lui tati! si imi dau seama ca tre sa mai regasesc ceva in calatoria asta...
fetelor, e foarte greu sa ai copil! e frumos, e minunat copilul nostru, intrupeaza tot ce poate fi mai bun si de dorit la un copil, e jucaus, sanatos, zambaret, nemofturos, frumos, cumintel, dar..cateodata am o nostalgieee...pentru vremurile acelea...si-mi dau seama ca oricat mi-as dori, viata are un singur sens, pe care doar noi il facem sa fie aglomerat, serpuit, sau dimpotriva, drept, liniar, fara turbulente...in fine, viata nu e usoara si cred ca suntem niste fiinte foarte puternicie, un fel de superfiinte ...[dar numai noi stim asta!]
Cel mai frumos ar fi ca atunci cand vor fi mari, sa ne iubeasca la fel cum ii iubim noi pe ei acum, mititei!
va pup
Andreea + baby boy Cristian [28.06.2007]
My baby
http://good-times.webshots.com/album/560327865NfDFnL
ckristina spune:
doxinu,eu am tot avut probleme cu sanul,dar dupa ce am pierdut laptele; la inceput simteam o durere in san,care dupa 3-4 zile a trecut si parca nu mai aveam nimic;peste o luna la fel, dar a inceput sa se inroseasca si apoi nu reuseam sa dorm pe burta; am fost la ecograf si mi s a spus ca e abces mamar de 1.5cm/1cm;
eu te sfatuiesc 1.sa te duci sa faci un ecograf si 2. nu pune gheata direct pe san pt ca dai in altele apoi(degeraturi);gheata pune o intr un prosop si apoi pe san; sau pune ti varza;e excelenta!
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
carstea spune:
Salutare doamnelor!
Noi,muciosii, n-am dormit mai deloc azi noapte , asa ca azi am luat batista bebelusului ca nu se mai putea dar surpriza !!! nu au iesit cine stie ce.Dimineata era un pic cam caldut si i-am luat temperatura 37,8.Nu-i grav dar ii dau nurofen2,5 ml.Sa-i dau la 6 sau 8 ore?Doctorita nu era azi la babinet asa ca mergem maine sa ne vada.Acum doarme.
E prima lui raceala si sunt foarte stresata.
POZE rares(7 mai 2007)
Am 8 luni/Sunt barbat
carstea spune:
Kay , unde esti?
Pepsi, unde esti?
Sa fac prezenta?!
POZE rares(7 mai 2007)
Am 8 luni/Sunt barbat
bogalina spune:
multumesc mica0307,poohy,chris27,IULIABRAILA,angelabv,ancamari,ELTEKA ,lilly love pt.raspunsuri,ideea e ca cu happy am inceput sa avem accidente in timpul noptii si nu-mi place deloc ca-l gasesc ud de aceea am luat de data asta huggies clasic si mi s-au parut mult mai micuti,noi fiind grasani.
ELTEKA ,uite o si una pt. Pepsi caci numai voi mai intrebati ce mai face sufletelul meu.
Ce sa va zic, suntem bine,crestem frumos,avem ~11kg la 8 luni si 4 dintisori.Ultimul aparut este un canin ,(acum 3 zile)a fost o surpriza totala,vad ca juniorul nu respecta ordinea ( avem 3 incisivi si 1 canin).A inceput si el sa se rostogoleasca ,am luat si ceva cazaturi din pat,se taraste si cam atat.Este un copil tare vesel,si cuminte doar cand il doare ceva sau cand ii e foame tipa.A avut si el niste episoade urate cand i-au aparut primii 3 dintisori,voia numai in brate,era tare agitat dar au trecut( sper!).Cu Alex se intelege nemaipomenit de bine,se joaca impreuna seara cand venim de la gradi si mi se umple sufletul de bucurie cand ii vad.Nu mi-am imaginat vreodata ca o sa fiu asa de fericita cu 2 copii,asta o spun pt ca eu nu am vrut decat unul.
Cu diversificarea stam bine,la inceput nu stia ce sa faca cu lingurita dar s-a obisnuit repede.
Daca la Alex am facut totul ca la carte,cu Teo experimentez,am mai mult curaj,cum zicea Androix.Papam in continuare tzatza la discretie,fructe(mar,para,banana,piersica,clementine),legume(morcov,dovlecel,
cartof,patrunjel,pastarnac,telina,kapia rosu),branza dulce,iaurtel,biscuiti,carne de pui,de vita,galbenus,orez.
Incerc pe cat posibil sa-i ofer combinatii diverse,copiilor le place varietatea,daca le dai acelasi preparat le scade pofta de mancare.De ex.supa de legume ,i-o dau zilnic dar intr-o zi ii pasez doar morcov sau dovlecel ,in alta zi o acresc cu bors, iar in alta pasez toate legumele.Intotdeauna ii dau la inceput zeama deci supa clara (nu f.mult) si apoi piureul de legume amestecat alternativ
cu carne de pui(perisoare),galbenus,carne de vita.Sapt.asta tb sa incep sa-i dau ficatelul de pui si as incerca si broccoli.Nu i-am dat deloc cereale.Am observat ca nu se omoara cu cartoful,ii place mai mult orezul(Ca si frate-sau de altfel).I-am dat si cartof dulce
nu i-a placut,era gretos.Nu mi-a placut nici mie dar cred ca nu i-am nimerit(astia erau galbeni la fel ca ai nostri) pt. ca am mancat alta data la niste priteni si erau buni(dar erau portocalii).Nu am stiut ca exista mai multe soiuri.
Vorbeati la un moment dat de steamer electric,eu mi-am luat unul de la real din cel clasic(2 oale una intr-alta),cum are Paflo,ieri am facut la el morcov si dovlecel si pot sa va zic ca au iesit SUPER,sincera sa fiu nu ma asteptam.
Am fost un pic sceptica dar ma bucur ca preparatele ies gustoase si se fac si repede.
In continuare facem baita in fiecare zi,ne place f.mult asa ca am 3 rate la activ(tati,Alex si Teo),cred ca e mostenire de familie.La plimbare iesim in fiecare zi,vrand-nevrand chiar si cand e frig si dormim bustean dupa aceea.
Lui mami nu-i prea place vremea asta urata,friguroasa dar lasa ca o sa iasa el soarele...
Cam astea sunt noutatile despre noi,sper ca nu v-am plictisit.Pupici la toate capsunicile!Daca vreti sa ne vedeti cum am crescut,suntem aici..http://good-times.webshots.com/album/562306343pEmioP?vhost=good-times
lilly love spune:
mai bogalina, uite ca si eu intreb de baietelul tau ! este o minunatie, ca o acadea de-aia dulce dulce, zambaret nevoie mare si scump de-ti vine sa-l smocaiesti toata ziua![are zviltele alea pe frunte ca fiu-meu, eu nu's ce sa fac cu ele ca i se vad asa, rare sirasfirate...i le-as taia sa i se vada varteju' bine!]
timurrrr...........nuuuuuuuuuuu te iauuuuuuuuuuuuuuuu.......
vine prichindelu si cand vede laptopul ...gata.\....pa..>e f insistent....
My baby
angelabv spune:
Lauradi, draga de tine, si eu am fost la dentist... Multa bafta in sesiune ! Multumim de urari si stim cum e cu trezitul noaptea, dar ma trezesc ca stiu ca are nevoie de mami ...si noi adormim la tzitzi si apoi in patut dar daca se trezeste trebuie s-o iau in brate si s-o legan. Eu zic ca or sa creasca si o sa-si faca programul de somn, sper....
Angiuta, Florentina, Graviduta si celelorlalte fete care au scris ce papa bb-ii, multumesc de raspunsuri !
Bogalina, vazut pozele, ce flacau frumos ai ! Intre pernele roz e o frumuseata !
Lilly_love, am trimis info despre email, sper sa le primesti !
Pupici Angi si Nicole ( 28 mai 2007)
www.totsites.com/tot/nicole-amber" target="_blank">POZICI NICOLE-AMBER MICA PRINTESA
Asa creste Nicole
lilly love spune:
lupte mari aici..vrea neaparat sa tasteze, i-am luat telefoane de palstic si nu le mai vreaa stie, s-a prins, e f nervos acum dar: bogalina, incearca Libero, sunt mai largi decat huggies pe piciorus
My baby