***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (47)
Raspunsuri - Pagina 5
lbelciug spune:
Fetele, o intrebare:
CINE DA LA COPIL HUMANA 3 SI VREA SA CUMPERE MAI IEFTIN?
Va rog dati mesaj pe emailul comun ca sa comandam impreuna. Pretul in Germania (din cate am inteles) este aprox 14 eu per 1,5 kg lapte. Ca sa avem taxe minimale pt transport, comanda min trebuie sa aiba macar 6 cutii (9kg).
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV
IULIABRAILA spune:
multumesc fetele, pentru parola si adresa.
F INTERESANT, BRAVO.
http://s85.photobucket.com/albums/k57/iuliastroe/BEBE%20FLORIN/?action=view¤t=MOSCRACIUN109.jpg
Motannel spune:
Fetelor .... mai am de citit vreo 3 pagini, dar am primit un banc haios si nu ma pot abtine sa nu vi-l spun:
Q: Se poate face dragoste in fuga?
A: Nu! Pentru ca o femeie cu poalele-n cap alearga mai repede decat un barbat cu pantalonii in vine.
Revin ...
Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Asa creste minunea noastra ticker
Motannel si Teodora Elena (07.05.07)
Graviduta spune:
Poohy, aoleu, eu nu citisem povestea. Ce moasa cretina!!! Pai cine stie pe unde statuse carpa aia, numai sterila nu cred ca era. Bine ca n-a patit nimic copila.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Diversificarea
carstea spune:
Fetelor nu mai vrea nimeni Bephanten?V-am mai intrebat dar cum nu a strigat decat Ancamari am zis sa mai zic odata.
E in varianta la tub de 100 g si costa 50 ron.
POZE rares(7 mai 2007)
Am 8 luni/Sunt barbat
mica0307 spune:
Am trimis pe mailul comun o carte cu retete pentru bebei foarte ok.
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sa o ajutam pe Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by lilly love
Iar durerile...nu stiu cum sunt, intr-adevar, durerile post cezariana, dar...durerile de perineu taiat+hemoroizi sunt "extreme zone"....horror.
Iote, eu am nascut tot prin ceza, dar am avut "oportunitatea" sa traiesc si o parte din durerile facerii. Nu mult, vreo 3 ore, de-mi ieseau ochii din cap, desi eu tin la durere.
Diversificarea
tincutza spune:
Nu am mai apucat sa citesc decat pe fuga, un picut. A incercat cineva, deja, sa puna fundocul de bebe la olitza (dintre bebeii mai marishori)...? Eu as cam vrea, macar sa incerc, dar omul meu nu are astampar. Cred ca ii voi lua o olitza cu spatar, poate o sa ii placa sa stea pe ea... Cu fata a fost simplu, la 6 luni am inceput sa o punem cate un pic, cand vedeam ca incepe sa sa screama... la un an si 5 luni am renuntat la pampers. La Cezar incepem mai greutz, dar si micul e asa de firav, fata de fata, incat nu ne-a lasat inima sa il punem deja la oala:))) Si nu cred ca am facut bine...
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by carstea
Salutare doamnelor!
.Sa-i dau la 6 sau 8 ore?Doctorita nu era azi la babinet asa ca mergem maine sa ne vada.
Eu sa stii ca nu prea ma bag la indicatii cu medicamente, dar stiu ca se dau maxim 3 doze pe zi, deci teoretic ar trebui la 8 ore.
Diversificarea
Madi spune:
quote:
Originally posted by mica0307
Am trimis pe mailul comun o carte cu retete pentru bebei foarte ok.
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
Mica multumim. Am aflat cu ocazia asta si cum se fac galusetele si perisoarele doar cu galbenus
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”