***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (47)
Raspunsuri - Pagina 6
ckristina spune:
mica,multumim!utila cartea?ai idee de ce nu o pot printa?
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
miniuta spune:
intrebare: mai este vreun puiut de opt luni care inca nu sta in fund??? incep sa-mi fac griji uitandu-ma la pozele vostre. david se misca foarte bine taras-grapis, sta intr-o rana ca o bacanta, isi coordoneaza miscarile tare bine, dar nu sta singur in fund. mai e careva in situatia asta???
mamica lui david(21.05.2007)
Ioana13 spune:
Ce cresc bebeii nostrii... Imi dau seama dupa cum le stie pe toate cum ma pun la laptop, cum vrea si el... si tras sertar cu pixuri, creioane.. numa bune de bagat in ochisori. Asadar apuc sa mai citesc, dar de scris....
Imi trimite si mie cineva parola de la mailu comun... trimit eu un mail pe mailu comun si numai trebe un reply
Bebele meu vrea sa stea in pocioare mereu, dar nu prea vrea sa faca pasi. face citodata, dar de cele mai multe ori nu. MAi are cineva asemenea fenomene?
a adormit bebele singur... yupiiii. Dupa ce a fost racit numai in brate voia sa adoarma....
Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)
poohy spune:
Miniuta, stai linistita. Am mai povestit ca in parc erau 2 baietei - unul la 8 luni nu vroia sa stea in fund, desi se ridica in picioruse (daca il punea ar fi putut, dar se arunca imediat in fata) si unul mai maricel, nu mai stiu exact, 10-11 luni, care mergea cat de cat, dar tot nu statea deloc in fundulet. Deci se intampla, din povestile din parc (ne strangem multe carucioare) am inteles ca sunt bebei care se ridica in picioare si merg inainte de a sta in fund. Dar cel mai bine daca te nelinisteste mai bine mergi la un consult, sa il vada un pediatru.
Anca & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
miniuta spune:
multumesc poohy de raspuns. faza e ca daca ma duc la doctor ala rade de mine, ca astia merg pe dezvoltarea naturala. ma rog, eu chiar ii cred si de ex nu l-am pus niciodata pe david sprijinit de perne "ca sa-si faca spate", cum zice socrela. uitandu-ma totusi la poze si comparand datele de nastere, nu prea vad bebei care nu stau in fund, si parca incep sa ma intreb, desi altminteri sunt tare incantata de evolutia lui. o sa mai vad, si oricum, saptamana viitoare mergem la vaccin, asa ca o intreb atunci pe pediatra.
mamica lui david(21.05.2007)
ella_74 spune:
hello,
lauradi, bine te-ai intors; bafta in sesiune si sa-ti treaca repede durerile de dinti!
Elteka, tre sa admit ca Elias l-a eclipsat pe Bob la podoaba capilara, adica Bob are un smoc asa mai des in varf de cap, dar in rest e cheliuta.
Si pozele cu Elias cu fesul roz sunt dementiale.
Miniuta, nu-ti fa griji cu statul in fundulet; nici Bob, desi a progresat bine si sta singurel in picioare, nu vorbeste de ex; adica nu spune nimic, iar eu va aud in fiecare zi povestind de capsunele vorbitoare dar asta e, fiecare capsuna cu ritmul ei.
DidiAlex s-a intors de la schi, e bine si face shopping la greu
Liviana, Alyna, Andrada, n-am primit inca aviz; incerc sa dau o fuga maine la posta ca poate iar nu m-au avizat duduile alea...
dar zic sa nu va faceti griji, cred ca va veni si coletul vostru;
Alyna, ai prins gustul LR si acuma am vazut ca esti tare "naughty" si dai cu cardul de pamant
si am dormit rau asnoapte dupa ce am vazut filmuletul cu Bianca Brad in care isi tine bebita moarta in brate si ii canta, si ea, mititica, pare ca doarme; e atat de cutremurator; dupa ce-am vazut filmuletul si am citit povestea pierderii sarcinii,desi era 1 noaptea, imi venea sa ma imbrac sa plec la Bob, sa-l pup si sa-l iubesc si sa-i multumesc lui Dumnezeu ca am un baietel sanatos.
, mamica de David (24.04.2007)
mica0307 spune:
miniuta dr mi-a zis ca e posibil sa mai sara peste anumite etape. De ex Maya nu vrea sa mearga de-a buselea dar deja merge daca o tin eu de manute. Deci va trece peste mersul de-a buselea si va merge direct in picioare. Intreaba totusi si dr pentru linistea ta, asa cum a zis si poohy.
poohy a ajuns sotul? Cum se descurca? Sa imi zici daca ai nevoie si de magazine de electronice. Nu ca eu mi-as mai aduce aminte, dar sotul meu sigur le stie. Ca ne-am luat si noi de pe acolo camere foto, video si altele. A, o chestie. Cred ca daca le comanda de pe net (insa cu ridicare din magazin) sunt mai ieftine.
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sa o ajutam pe Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
mica0307 spune:
ella unde ai vazut filmuletul cu bianca brad???
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sa o ajutam pe Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze