***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (47)
Raspunsuri - Pagina 7
miniuta spune:
multumesc mult de raspunsuri. asa ma gandeam si eu, ca e ok, dar totusi, sunt in continuare curioasa daca mai e vreunul care nu sta in fund singurel. asa, sondaj.
mica, nu mai stiu cine pusese ieri un link catre site-ul biancai brad, chiar la povestea pierderii sarcinii. la sfarsit erau doua filmnulete, eu nu am putut sa ma uit decat la inceputul primului, nici nu mi-am dat seaca ca era bianca brad. cumplit, oricine ar fi fost...sa ne tina dumnezeu sanatosi pe toti si sa ii ajute pe cei care au pe cineva drag in suferinta (de orice fel ar fi ea).
mamica lui david(21.05.2007)
Motannel spune:
Fetelor ... eu am plans groaznic ... asa cum nu mi s-a mai intamplat de multa vreme ... doar citind povestea pierderii sarcinii ... nici prin cap nu mi-a trecut sa ma mai uit si la filme! Astazi nu am fost om ... am fost mereu trista ... Iar noaptea trecuta am dormit doar 3 ore... Si Teodora a fost agitata .. probabil i-am transmis starea mea proasta ...
Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Asa creste minunea noastra ticker
Motannel si Teodora Elena (07.05.07)
doxinu spune:
Fetelor multumesc pentru raspunsuri!Am fost azi la dr meu ginecolog si mi-a zis ca am facut MASTITA!!!!!!!!!!!Asta e trebuia sa fac si io ceva c nu avusesem nimic de la inceputul alaptatului.
Acum fetele care au avut MASTITA le-ati mai dat sa suga dun sanul bolnavior?Mie mi-a zis ca daca fac febra peste 38 sa nu-i mai dau sa suga.La noi ar fi fatal ca el doar asta papa!Astept raspunsurile voastre
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
minunea noastra Stefan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">STEFAN rade cu taty
poohy spune:
si pe mine m-a impresionat mult povestea... azi m-a intrebat o colega de serviciu care e povestea, am cautat pe net si am gasit niste comentarii - cazuri similare... Nu spun ca am socat colegii care treceau pe langa mine ca plangeam...
Mica, eu nu am mers de-a busilea, sau doar un pic cu spatele. Dar la 11 luni mergeam singura.
A ajuns cu bine duminica seara, merci de intrebare Sigur ca l-ar interesa magazine de electronice, e mai rau ca mine in magazine de haine cand intra in asa ceva :D De fapt noua ne-ar trebui o camera video, insa am zis ca nu o luam din state (sau asa ne gandim acum). Si asta pentru ca citez "am inteles de pe net ca sunt niste situatii in care lumina de neon apare "flicker"-ind pe materialul filmat cu o camera in SUA (30fps) in Europa, unde curentul e la 50Hz". Voi aveti camera NTSC - ati observat cumva efectul asta? O camera PAL e cam la acelasi pret ca si aici...
Ella, pe mine nu ma incluzi aici? Eu am dat 2 comenzi, una pentru Manu si una pentru mine si Manu, si azi am mai comis una "mica" de 19 euro ca vroiam de mult niste pantaloni si nu mai aveau masura mea cand am dat comanda. Si daca tot i-am luat p'aia i-am mai luat si lui Manu ceva. Am inebunit de tot. Dar gata! Pana la reducerile de vara (am ochit niste lucruri frumoase-frumoase pentru Manu) sau cand or fi reduceri, nu mai ma bag :D Zic eu.
Doxinu, multa sanatate Din pacate nu stiu cum sa te ajut
Anca & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
monicoasa spune:
Ninutza multumim frumos de urari.
Lauradi sa iti treaca repede durerile de dinti si bafta multa in sesiune
Carstea si noi am folosit aseara si azi batista bebelusului pentru prima data, dar asa cum zici si tu fara succes, nu am putut sa scot nimic, nu stiu poate nu am dat la maxim aspiratorul, dar sincera sa fiu mi-e si frica, sa -l fi vazut pe bb cum tremura saracutu, asa ca am lasat balta batista, sper sa nu mai avem nevoie de ea.
eu am avut o pompita de nas manuala, fff buna adusa din germania,dar am dat-o sorei mele care a nascut acu 1 luna
Bogolina uauuuuuu, ce dolofan e TEO si simpatic foc, si ce bine ii sta in zapada! parca e un pui de om de zapada
GATA, A VENIT SI VREMEA NOASTRA, MERGEM IN 4 LABE DE 2 ZILE COLINDAM CASA, acum as vrea sa stea intr-un loc si cand nu mergea ca de ce nu merge??? nici eu nu ma inteleg cateodata
Hai sa va arat un viitor pianist
sa aveti o noapte linistita si vise placute
poze cu bebe Vlad Stefan
Monicoasa
miniuta spune:
monicoasa, tare tare simpatic pianistul. cine canta la voi in casa la pian?
mamica lui david(21.05.2007)
poohy spune:
Graviduta, pai nici nu mi-a trecut prin cap ca nu era sterila carpa Eu ma gandeam ca o fi fost sterilizata, o fi fost un scutec ceva, ca doar eram in sala de nasteri
In sfarsit mi-am dat seama ca sunt acasa si pot sa vad pozele de pe webshots :D
Bogalina, am admirat pe Teo cel frumos si zambitor E asa scumpic! Si in sfarsit cineva de calibru mai greu decat Manu. Pai nu era frumos ca ea fetita sa fie cea mai greuta la egalitate cu Patrick de Ioana si Matei de Tamaraspt ;) Spuneti-mi ca si Manu o sa aiba o data obrajorii asa frumosi si netezi...
Lilly_love, ce frumusete de baietel! Si ce dulcic este! Ce ochi verzi si migdalati Si aveti cort :D Si eu ma gandeam ca poate i-ar place lui Manu pentru ca mie mi-ar fi placut cand eram mica...
Monicoasa, clar, Vladut o sa fie pianistul grupului E un frumos si un talentat ;)
mai sunt dar mi se inchid ochii... mai recuperez in weekend...
va pup si noapte buna!
Anca & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
ckristina spune:
doxinu, imi pare rau,scumpo ca s a dovedit a fi mastita;eu ma chinui rau cu ea desi nu ar trebui; cand a inceput ,cand inca alaptam,dr mi a zis sa iau antibiotic si sa alaptez in continuare; cand am facut febra peste39 nu am mai vrut sa alaptez (mi era f rau,ma dureau rau sanii)si in scurt timp am pierdut laptele;daca ti e rau,macar sa te mulgi,nu l lasa acolo; incearca sa ti pui varza(o foaie de varza zdrobita cu o sticla,pahar). sa ne spui ce faci,cum te simti
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
Ioana13 spune:
E o minunatie mailu comun!! O comoara! era sa scriu o camara... nu greseam mult, ca sunt de toate acolo. De cintece ma bucur cel mai mult, ca tare ii place lui P sa ii cint, dar am uitat... si ii mai cint si cintece de oameni mari si nu mai e cazul, ca incepe sa priceapa si cine stie cind incepe sa le cinte si ma face de minune
Am vazut pianistul...dulce foc si atit de concentrat!
Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)
Pepsi spune:
din pacate multe cazuri similare ale lui bianca brad gasiti aici, o lista intreaga, sint fete tare dragi mie, si sint multe fete care NU sint pe lista dar au trecut prin aceeasi trista durere a pierderii unui suflet......cindva credeam ca se intimpla altora numai.....ileana marius a pierdut un bebe la 40s, mari inainte de a avea cele 3 printese a pierdut si ea un bebe la 37 s, mai este mcrissa, care din pacate a parasit odiseea noastra prea repede a pierdut pe bebe la 15s, mai este Gina, care il are acuma pe bebe david, si mai sint multe fete dragi din pacate.....
durerea unei pierderi ......
va citesc in fiecare zi
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David