SUPERDIETA - editia 2008 - cap. 15*
Raspunsuri - Pagina 5
Anuska spune:
Un de la mine!
Ati scris o gramada cat n-am fost p-aici; abia am putut sa citesc tot.... Dar am lipsit motivat! Am fost in medical pt ca am avut o viroza tare urata.... Inca mai trag de nas putin si mai tusesc cand-si-cand.... Si sapt trecuta am lasat-o nitel cam moale cu dieta pt ca altfel nu reuseam sa ma pun pe picioare.... Dilema mea e acum cu ce sa continui? Cu prima perioada pe care am tinut-o doar o sapt asa ca la carte si inca una mai asa pt ca am mancat si ceva care sa ma intremeze.... sau sa trec la perioada a 2-a? Voi ce ziceti?
Oricum dupa 2 sapt o sa am ceva de spus maine la raport chiar daca n-a fost perpetua dieta...
Poze cu familionu'
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
Ralumat spune:
Trimit rapid un raspuns, vad daca mai am timp si de al doilea.Mai intai buna tuturor si wellcome back, Anda!
Apoi, ati citit Clickul de azi? Daca nu, deschideti pagina de net (click.ro) si bagati niste comentarii despre Raluca Badulescu. Bai nene, daca ea a putut, si noi toate putem!
Apoi, despre target- 80 intr-adevar, nu e unul realist pentru prima tura de dieta. Dar mie imi place sa am obiective provocatoare, deoarece nu sunt puternic orientata catre rezultate (in cazul in care as fi fost, mi-as fi pus in target cat mai mic, ca sa ma motiveze faptul ca il ating). Motivarea mea e maxima atunci cand sansele de reusita sunt 50-50, deoarece atunci consider ca efortul meu personal determina obtinerea succesului. Hmmm, cred ca m-am cam incins, e vremea sa-mi mai scot nasul din HR-ul asta, ca deja o iau pe de laturi.Ma duc la o tigara. Revin sa vad ce parerea aveti despre Baduleasca.
aidaciolac spune:
anuska geu de raspuns la dilema ta. mamidestefan ar fi spus sa o iei de la capat. Eu as zice sa faci cum crezi.
Oricum , bine ai revenit si mai ales bine ca esti bine
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
aidaciolac spune:
Hm , ralumat inteleg perfect. Cred ca si eu cand eram pe la 103 (asa arata cantarul vechi , cu -3kg) tot 80kg target am scris.
Te inteleg perfect.
Chiar ma duc sa caut in urma sa vad.
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
aidaciolac spune:
heheh , ce idee mi-a venit poai io daca ma urc pe cantarul vechi am 85kg
aprilos scap de tine? ca mi-am atins targetul
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
Noki_Lara spune:
Fetelor, nici gand de castigat runda asta, la kilele pierdute! Raportul va avea ALTA castigatoare.
Ceaiul de slabit NATURAVIT mi se pare ca face 90% di cura asta de slabire. cand nu-l beau, in week-end, adica, adio buda, adio slabir, bine-ai venit constipatie si ingrasat!!!
Intrebare: la cat timp se poate relua cura dupa ce o terminam????
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
aidaciolac spune:
Schema A: se poate repeta de cel mult 3 ori pe an, la un interval de 4-6 saptamani;
Schema B: se poate repeta de cel mult 2 ori pe an, la un interval de 6-10 saptamani.
Bey iar au disparut fetele aste vorbarete
Eu cred ca Isa o sa fie castigatoarea si o sa ne dea bataita la gol
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
Brigit spune:
Aido, n-am disparut, incercam sa caut faza aia cu Badeasca de zise Ralu de ea
Si daca iti atingi targetul tot te fugaresc, ca tre sa treci pe mentinere, nu sa dai iama in interzise. Deci tot sub observatie te tin
APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">WALKING ON SUNSHINE
aidaciolac spune:
Hm , esti cam belea mai fato , dar lasa ca e bine asa
... ce ma enervez , unde pisici au disparut fetele ...
Hai mey , doar nu sunteti suparate pe mine daca am gresit
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
Ralumat spune:
Hai sa va usurez cautarea:
http://www.click.ro/Vedete/raluca-badulescu-nu-mi-am-pus-inel-in-stomac