SUPERDIETA - editia 2008 - cap. 15*
Raspunsuri - Pagina 6
Noki_Lara spune:
Wooooooooooooow...asa a ajuns vecina lui maica-mea???? Pai mai ieri era cat casa, nu aveam loc in lift cu ea!!!
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Isa_Cris spune:
Mai fetelor...mai usor ca n-apuc sa citesc!
Am avut ceva treaba...dar am revenit! Sunt socata... dar sper sa-mi revin!
Vreau sa va spun ca asa ceva n-am vazut si nici n-am crezut ca e posibil! Dl. contabil sef de aici e beat turta si se plimba printre elevi fara nici o jena. Se pare ca "nimeni" nu are nimic de spus referitor la aceasta situatie!
Aida...maine ma cantaresc si o sa vedem daca e asa cum spui tu sau nu!
Lasati-ma sa mai citesc odata ca se pare ca m-am zapacit si nu mai stiu ce am citit! Revin
Noi doi...
Brigit spune:
si gagica asta zice ca a slabit 35 de kile fara nici un regim , doar ducandu-se seara la petreceri?
hmmm
io zik ca de la noul amorez i se trage, ce fac hormonii astia dom'le!
APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">WALKING ON SUNSHINE
Ralumat spune:
quote:
Originally posted by april16
si gagica asta zice ca a slabit 35 de kile fara nici un regim , doar ducandu-se seara la petreceri?
hmmm
io zik ca de la noul amorez i se trage, ce fac hormonii astia dom'le!
APRIL
Ce facem, ne cautam gagii noi?????Cica nu a renuntat nici la dulciuri nici la cola, dar pe de alta parte, zice ca a ajuns sa manance foarte putin si deloc seara.
aidaciolac spune:
Ei hai ca m-ati facut curioasa ... ma duc si io sa citesc
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
Isa_Cris spune:
Mda...am citit si eu articolul acela, cu tot cu comentarii.
Parerea mea e ca e posibil sa fi slabit, asta pentru ca nu manca mai nimic! La chefuri probabil bea si gusta cate ceva si in rest dormea...ca era obosita! Pai cand sa mai manance?! Si cred ca ficatul ei e "varza calita". Sunt curioasa cum arata la fata! In asemenea conditii tenul se duce naibii!
Mai bine raman grasa decat sa-ti urmez exemplul!!!
Am avut si eu o prietena care un timp era mai tot timpul obosita, cu nopti pierdute, nu neaparat inecate in alcool sau tutun! Pur si simplu asta-i era programul de munca! A slabit mult, nu atatea kg, dar destul de mult pentru ea! In schimb era cu psihicul si cu vitalitatea la pamant! In timpul zilei nu era buna de nimic si pe deasupra avea si dureri de stomac si ficat! Arata cu cel putin 10 ani mai mult decat avea!
Asa ca, fetelor noi ne continuam superdieta si ajungem acolo unde vrem, in timp...dar cel putin ramanem frumoase!
Noi doi...
Brigit spune:
si io votez tot pentru superdieta!
raman fidelutza husbandului, nu de alta da altu care sa ma suporte cu toate toanele si nebuniile mele nu gasesc curand
APRIL
Anuska spune:
Cred ca e vrajeala curata cu "dieta" asta a dnei B..... E exact ca si cu reclamele alea cu "mananc orice,oricat si nu ma ingras pt ca iau ....picaturile/siropurile/pastile......" alea de la firma aia cu Birou nu-stiu-cum.......
Sa fim seriosi!
Si atatea kg in asa timp scurt? Pai piele lasata, pai forme idem.... Dar asa e presa de senzatie!
Poze cu familionu'
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
Anuska spune:
Deci Aida ma trimiti sa iau dieta de la capat.....
Si cat sa tin cu legume, o sapt? Ca eu plecasem pe varianta lunga.... uf!
Poze cu familionu'
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004