SUPERDIETA - editia 2008 - cap. 15*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Isa_Cris spune:

Revenind...Bretonica si Aida, stiati ca stresul ingrasa? Ia sa nu va mai aud ca sunteti stresate de ce anume arata cantarul!

Noi doi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Hai ca nu e chiar asa - "atatea kg intr-un timp asa de scurt". In articol zice ca a slabit 38 kg intr-un an (va rog sa nu uitati ca avea de unde sa slabeasca, era la categoria "grea"). Un calcul simplu arata o medie de 3 kg/luna. Deci....se poate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catinuta spune:

Fetelor, vad ca sumnteti f active la subiectul asta. Vreau si eu sa tin dieta asta. Ma primiti in club?. Si ce tre sa fac? De unde si cum sa incep?la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Anuska zau daca stiu ce sa iti zic sa faci. Eu cred ca as incepe de la capat , nu de alta , dar in prima perioada se slabeste mai mult

Isa daca as elimina stresul as ramane si insarcinata ... dar cum draq sa il elimin . Te referi la stresul 'cantar'? Mda , si asta e o chestie , dar eu ma cantaresc si seara si vad ca merge

Gata , plecam in oras ...

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Ralumat sunt de acord cu partea de "se poate"! Adica e posibil sa slabesti atat intr-un an, dar metoda nu mi se pare buna!
Cel putin nu e o metoda demna de urmat!

Noi doi...

Mergi la inceput

Se pare ca ati disparut!asa ca...dispar si eu!
Pe maine...Sa ne intalnim cu raporturi cat mai bune!

Noi doi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

HOP SI EU CU CALUL MEU!!!...UNA VINE,ALTA PLEACA...MULT A-TI MAI SCRIS IN ABSENZA MEA(IHIHIIH)...V-AM DUS DORUL...MAINE ESTE ZIUA CEA MARE...SPER SA-MI CREASCA DOUA FLORICELE SI MIE IN GRADINUZA...ISUCAA,CUM NAIBA SA NU MA STERSEZ,CIND GINDUL MEU ESTE SA-MI AJUNG OBIECTIVU DE LUNA ASTA..DACA LA INCEPUTUL LUI IANUARIR AVEAM 104,IMI PUSESEM IN MINTE CA PE LA SFIRSITU LUNII SA FI PIERDUT MACAR 6 KG...DECI SA FIU LA 98..DACA PINA JOI NU AM 98 O SA FIU PUZIN DEZAMAGITA,DAR ASTA NU INSEAMNA CA RENUNZ...CHIAR IMI PLACE SA FAC DIETA ASTA IMPREUNA CU VOI..NU CA ESTE FOARTE USOARA,DAR IMI PLACE CA SUNTEM MULTE CARE NE DORIM ACELASI LUCRU...TOPIREA GRASIMILOR(NU GHETARILOR)..TIN SA MULZUMESC PE ACEASTA CALE TUTUROR FETELEOR(IHIHIIHIHIHI)....FAC UN DISCURS?....PE CAI CA SE FILMEAZAAAAAAAA....PUPICEEEE

"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

catinuta bine ai venit in grup!
Maine dimineata se da raportul , asa ca e o zi buna de inceput dieta.
Pe prima pagina o sa gasesti dieta. In principiu este foarte simpla: 500ml apa dimineata pe stomacul gol cu 30 de minute inainte de masa. Restul gasesti pe prima pagina si o sa inveti din mers. E simplu.

Si eu abia astept sa vad ce raport am maine dimineata , mai ales ca mi-am calcat pe pofte si am bagat de azi botu in peste marinat moama ca si acum salivez.

Hai la toate!

andutzo de maine la raport fato

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

da,da,dadadaddaddaaaaa..de maine la raport!!bine ai venit Catinuta..vezi sa nu-ti schimbi ideea pina maine,ca noi suntem linga tine..avem de lucru nu gluma impotriva grasimilor astea...pupiceeesa ne auzim cu bine maine la raport cu kg in minus

"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violetik spune:

abia astept ziua de miine... Sper sa iau 2 , desi am avut abatere azi la citiva cartofi fierti

Spor la slabit!!

Mergi la inceput