SUPERDIETA - editia 2008 - cap. 15*
Raspunsuri - Pagina 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anuska/Anuska.jpg)
Anuska spune:
Pentru ca e dimineata si inca dormiti, o sa fiu prima!
Cantarul meu arata de dimineata 76 kg, deci am -3 de acum 2 sapt, desi am tinut propriu-zis doar o sapt de dieta... Asa ca una peste alta cred ca e bine....
Sapt asta o sa tin tot doar legune asa cum m-a sfatuit Aida, apoi mai vad.... *********************************
Poze cu familionu'
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anuska/Anuska.jpg)
Anuska spune:
Aaaaaaaaaaaaa si "Bine ai venit Catinuta!" Trebuie sa spui inaltimea si kg actuale, si la ce greutate vrei sa ajungi, ca sa fi trecuta pe lista. Spor la scapat de greutati! *********************************
Poze cu familionu'
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Noki_Lara/Noki_Lara.jpg)
Noki_Lara spune:
Raport deprimat: 64 de kile, minus un kil doar!!!
Ma enerveaza chestia asta, ca zau ca nu am incalcari. Dar pap seara, e drept.
Si ieri nu exagerez, am fost la wc de 8 ori!!!! De azi renunt la a doua cana de ceai, ca nu e sanatos asa...
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aidaciolac/aidaciolac.jpg)
aidaciolac spune:
'mneata si de la mine!
Si io azi 87,6kg ... dar de azi o sa incep sa mananc peste si iaur ... parca vad iar ca o iau in sus
Aida POZE
Matza Emma in actiune
![](images/user_woman.png)
anda spune:
hai neatza....intru si io...asa impinsa de la spate.
ia bagati-ma in lista aia ca nu ma mai suport.
cu 1.69 si 65 de kile sa fie rotund. asta dupa 3 seri la rand de kfc si .
maaai, tot sezonul m-am porcit. is de groaza...omu extremelor, ce naiba sa fac?!
o prietena ma intreba zilele trecute daca-s intr-o perioada de autodistrugere....cre ca avea dreptate.
am intrat intr-un cerc vicios si nush cum sa ma scot de-acolo. cafea, alcoale, mincare, mult tutun si nedormit.
dati-mi va rog doua palme sa ma trezesc.
deci la treaba pe varianta B.
hai va tzuc.
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
bretonica spune:
'NEAZAAAA..de-ati sti ce rau am dormit..rau,rau..dar nu am ramas dezamagita deloc..EVVIVAAAAAAAAAAA...YUPPIIIIIIIII.....fetizele la mine cintaru arata 98.4...
..doamne ce usurare,nici nu ma asteptam
..am fost cuminte oricum....FELICITARI LA TOATE,noki nu fi dezamagita deloc,e normal daca prima spt ai dat 5 kg jos acum sa fi dat numai un kg..tu nu ai 100 de kg ca mine,nu ai de unde sa dai asa de mult dintr-o data...fii bucuroasa ca in 2 spt ai dat 6 kg din cite imi aduc eu aminte...iar eu 6kg le-am dat intr-o luna intreaga..vezi ce diferenza este?
..brava anuska si tie..este bine tare...eu sunt fericitaaaaa,ca doua floricele au crescut si la mineeee
URMATOARELE LA RAPORT!!
"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Noki_Lara/Noki_Lara.jpg)
Noki_Lara spune:
Anda, welcome! Nu poti fi mai extremista decat mine....io am luat 6 kile de sarbatori, in 2 saptamani!!!!
Tu cate kile ai avut la sfarsitul curei trecute?
Wooow..ce de floricele! Asa ne sta bine, fetelor..in pajiste cu noi!
Io am intrat in depresie: nu mananc nimik bun-bun, am 5 examene, din care primul vineri, daca beau ceai fac carare la wc si deja ma doare de atata kkre.
Pe de alta parte, daca nu beau ceai, ma constip, ma ingras si ma deprim si mai rau.
Imi vine sa-mi iau campii...
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
bretonica spune:
Aida...felicitari!!!visul meu,sunt kilogramele tale....brava..dar stii ca dupa tine...nu ma las...te ajung eu pina la vara(ihiihihi)87 de kg le-am avut acum 5 ani(inainte de o operazie) ..de atunci am intrat in categoria tot mai grea an de an...trebuie sa-mi revin si eu!!!
PUPICEEEEEEEEEEEE
isucaaaaaaaaaaaaaaaaaa,unde esti??
"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"
doroti_5 spune:
Buna dimineata fete si fetitze.
Raport: 67.9 de la 71.4=> 3.5kg date jos, adica 3x.
(Va rog cam in asa format sa fie raportul, plus inca cite kg de la inceputul dietei ati dat jos pentru cele mai avansate, ii facem lucrul mai usor lui Aprilas).
In rest: nu am incalcat deloc dieta, doar intro zi nu am baut toata apa, si de duminica am stagnat la greu pina azi la 68.2, credeam ca nu mai merge in jos, dar am tinut cu tarie dieta si vad cazi a dat roade.
Am tare mult de lucru, nu reusesc nici sa rasuflu, dar vad ca pe voi va maninca degetele tare, abia reusesc sa va citesc.
Am ales varianta B si termin dieta exact cu o zi inaite de ziua de nastere a sotului, si cred ca nu o sa pot sa tin postul pastelui ca nu o sa rezist, doamne sa fi vazut cum mam gindit eu in fel si chip la aceasta jumate de zi, dar vreau la ziua fete in mai sa fiu frumoasa.
Bine ati venit fetelor noi, sa va tineti de treaba ca de nu Aida o sa va dea bataie si cred ca nu doriti nicicum asta.
Bine ai revenit Anda si spor la slait, de azi la treaba cu tine.
Crista unde teai pierdut?
Felicitari fetelor ambitioase (Isa, Bretonica, Aida, Noki) si celelalte fete care sunteti pe baricade, bravo.
Eu va zic o zi buna si mai vin eu pe aici cind am timp liber, nu scapati de mine.
doroti_5 cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aidaciolac/aidaciolac.jpg)
aidaciolac spune:
Ahaaaa , mi-am adus aminte
Sapt trecuta 90,7-87,6= 3,1 , adica 3
E bine asa?
Adica eu am 9?
nu imi vine nici mie sa cred
andutzo bine ai revenit! , lasa ca astea care le-ai pus acum o sa le dai jos in prima saptamana.
Hai ca , mai revin
Aida POZE
Matza Emma in actiune