SUPERDIETA - editia 2008 - cap. 15*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

hello!

dragelor, stau rau cu demarajul la inceput de saptamana, asa ca n-am mai reusit sa va povestesc nimicutza .

Da acuma am luat masa de seara - traiasca iaurturile! si m-am energizat.

In primul rand trebuie sa va spun de Aida, imi pare rau ca nu sunt vestile bune pe care le asteptam cu toatele...

Din pacate ultimele analize ale mitzei nu au iesit bine, vor pleca maine in Ungaria din nou sa vorbeasca cu profesorul care a operat-o pe Emma. Am sufletul greu cand va povestesc toate astea, sper ca toate sa aiba o rezolvare ...

Am adaugat la semnatura topic-ul Emmei. Stiu ca ati indragit-o pe Aida pentru firea ei tonica si ii veti fi aproape asa cum veti putea.

In alta ordine de idei , acuma iar nu stiu ce sa mai scriu. Revin mai incolo..

APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">Walking on sunshine

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita74 spune:

Multumesc fetelor,offff,a venit seara si incepe sa vina si foamea.Dar ma tin tare pe pozitii.Abia astept sa vina ora de culcare sa uit de foame.E prima zi si e fffff greu sa rezist tentatilor mai ales ca am si un copil si un sot care vor trebui sa mananceeeee......Dar vad eu cum trec peste ....prima saptamana.Deci pentru maine am sa incerc sa fac o varza la cuptor .

Mergi la inceput

Lumi, bine ai venit!

Cand ai putin timp sa trimiti si datele pentru tabelul de pe prima pagina: greutate initaiala, inaltime, greutatea la care vrei sa ajungi. Data de incepere inteleg ca este astazi , asa ca BAFTA MULTA!

Sa stii ca nu e un regim care presupune infometare, mananca pana te simti satula din alimentele permise . Incearca sa prepari mancarici din legumele permise , varza calita si ciupercile gatite in toate felurile sunt vedetele primei faze. Ai pe prima pagina cateva sugestii de papa bun pentru perioadele de dieta.

APRIL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

april -am citit si eu si sincer sunt si acum socata, voi intra doar la raportul meu de joi si desigur sa vad ce scrie aida.

Aida daca cumva citesti pe aici sa stii ca suntem cu voi si ne rugam pentru voi sa se intample o minune cu emma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

mi s-a facut parul gaina...si credeti-ma ca m-au trecut toti fiorii...sincer eu nu cunosc problema aidei,dar m-am gindit ca este ceva in neregula de a cerut sa i se tina pumnii...imi pare nespus de rau aida,dar incearca sa fii tare si o sa vezi ca o sa se rezolve toate probleme ...fii optimista si mereu plina de viaza si o sa vezi ca dumnezeu o sa-ti ajute...stiu ce inseamna aceste probleme...dar noi suntem alaturi de tine,cu sufletul si gindul..ne v-om ruga ptr tine...DOAMNE SA VA AJUTE DUMNEZEU...ca meritati din tot sufletul..si sa ajute pe toata lumea care are nevoie...ce suparare mare...ne lipsesti mult...intoarce-te repede si cu vesti bune:-(((...te pup

"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Fetelor va si va multumesc pt gandurile bune.
In momentul de fata viitorul arata sumbru. Trist , dar asta e purul adevar.
Cat despre dieta mea ... mai bine lasa , dar aveti grija ca ma intorc si pun pe voi si atunci va fi vai de carca si voastre.

... sper sa va gasesc cu multe floricele cand ma intorc , iar eu sper ca nu o sa iau prea multi usori

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

AIDAAAAAAAAAA...sa fii tare!!!ma bucur mult ca ai intrat,ne-a fost dor de tine...in privinza porcusorilor daca ar fi sa-i iei,nu te preocupa ca o sa-i taiem imediat ce te intorci si o sa facem o masa tare copioasa,tu incearca sa fii numai tare si sa ai putere,ca de aia ai nevoie..dupa care te vei putea pune din nou la cura..o sa avem o gradinuza frumoasa o sa vezi,mai avem si fetize noi..tu intoarcete cit mai repede..te pup si sunt alaturi de tine

"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isa_Cris spune:

Dumnezeu sa va ajute Aida!

Noi doi...

Mergi la inceput

Neatzaaaa!
Ce fac fetele mele dragi azi? Va astept cu cana de ceai fierbinte!

APRIL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Aida sanatate multa la puiutza.....
Are omu' treaba si cand ajung p-aici gasesc pagini pline; abia am reusit sa "ma actualizez"....
Eu se pare ca sapt asta nu voi avea de raportat nimic.... Adica ma mentin la 76kg desi cantarul se mai plimba pe la 75, dar apoi revenea..... deci STAGNARE!
Se poate considera asta raportul meu pt ca nu mai cred ca se va mai schimba nimica pana maine.... si in plus nu mai pot intra pana lunea viitoare pt ca maine vrem sa plecam cu capritzele pe la munte si in deplasare numa' regim nu se cheama; sper insa sa fiu ponderata si sa ma mentin. Dar sa stiti ca de luni revin la cura!

fetele toate!

Poze cu familionu'

Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput