SUPERDIETA - editia 2008 - cap. 15*
Raspunsuri - Pagina 19
Noki_Lara spune:
Mneatza...hai ca si-a mai revenit cantarul....
Io tin acuma cura la modul ca beau lichidele multe, inclusiv jumatatea de litru de dmineata si beau ceaiurile de slabit. Deci suint la stadiul de post-cura. Poate d eluni sa reiau.Nu cred, totusi.
Doroti,
...m-a impresionat mesajul tau, a avut pe moment efect, dar din pacate cu sesiunea pe cap si cu serviciul idem, nu e momentul propice pentru a mai continua acum cura. O sa revin si oricum nu plec, ci stau in zona.
Aida- suntem alaturi de tine si ne rugam pentru voi!
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Brigit spune:
Noki, la mine e exact invers, cantaru a inceput sa o ia in sus. Eu nu ma cantaresc de obicei intermediar, da ieri ma simteam mai greoaie si am bagat o cantareala- nu dimineata , ci seara, da oricum
Azi dimineata m-am sculat cu noaptea in cap si foarte hotarata am bagat o tura de pilates de 20 de minute. A fost f bine, chiar si acum resimt efectele. In vara faceam constant, acum prima constatare a fost ca desi sunt mai usurica decat atunci-sunt mai putin flexibila...
APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">Walking on sunshine
Emma are nevoie de ajutor !
anda spune:
Salutare dragelor.
In primul rand Aida draga,
pentru voi astazi, tin pumnii, ti-am spus ca eu cred in voi, trebuie sa iasa bine.
No ca mi-am facut avant, cu greu dar asta este. Incerc si eu imposibilul.
N-am ce raporta pentru ca am inceput dieta ieri. Asa ca la mine lasati asa pina spatamana viitoare la raport, eventual rog pe Aprilica sa modifica data de start.
Am hotarat sa ma las de fumat si sa si slabesc. Lumea ma face nebuna, dar io zic ca pot :) Asa ca ieri am redus la jumate tigarile si am mincat fructe si legume la greu. O sa revin cu retete noi ca-s in pana de idei iara. Voi cum mai faceti legumele alea si mai ales de care legume ca nebunesc??!!
poate aveti ceva retete cu brocoli ca asa de scarba mi-e de ei fierti la abur, m-am saturat pina peste cap, aia se pot face si gustosi???
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
bretonica spune:
BUNA DIMINEAZA LA FETIZEEEEEE...eu sunt la a doua cana de cafea...ceaiul il beau la amiaza...in rest ce sa va spun ca hai ca merge cura ,sunt cuminzica...vad ca coboara si la mine...puzintel,dar coboara..vazin ca am facut pe scroafa la sfirsitul saptaminii
..dar cum m-au cam luat imediat la suturi pe aici,mi-am revenit repede...asa ca datii tare inainte!!!pupicee

"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"
Mercedes spune:
anda- exact asa simt si eu o repulsie fata de brocoli si de kiwwi.Am mancat la greu anu trecut din astea si vad ca inca nu mi am revenit.
Apropo de fostul pian al vostru fiica mea il dezbraca ca vrea sa vada cum e fara husa aceea de pe ea si io munca de lamurire ca asai mai frumos...
Brigit spune:
Andutza, hai inainte cu avant!
Mie faza cu lasatu de fumat treptat nu mi-a iesit, ca le reduceam si apoi reveneam la doza initiala. Asa ca le-am taiat brusc la inceput de septembrie, a fost greu la inceput ca bagam 3-4 gume deodata si le mestecam de imi trzneau maxilarele, da am reusit asa. Tin pumnii sa iasa bine. Sa nu te temi ca iei in greutate de la lipsa de tutun, daca tii si dieta nu o sa fie o problema. Problema apare, cred, daca inlocuiesti tigarile cu dulciuri, biscuiti sau altceva de rontait.
Cu brocoli nush ce sa zic, stiu ca-i sanatos da are gust nasol; tot fiert am consumat. poate vin Noki sau Doroti cu idei, ca ele le au cu bucatareala mai bine ca mine.
Iti urmaresc postarile ca stiu ca esti in legatura cu Aida, daca nu ai timp sa scrii si aici ma uit oricum eu pe forumul de Prieteni dupa vesti.
APRIL
Noki_Lara spune:
Ehehehe..oi gati io bun-bun, dar sa am si cu ce!
Anda fiind in prima saptamana e cam nasoala treaba cu varietatea.
Io totusi as fierbe putintel brocolli-ul, dar nu mult, apoi l-as cali in putin-putin ulei de masline, cu usturoi pisat deasupra. Io as zice ca iese yummmi.
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Isa_Cris spune:
Buna fetele!
Eu am o problema grava...nu mai pot sa beau ceai! M-am scarbit de el deja! Apa nici atat nu pot sa beau in cantitati mari....
poate avea si lamaie ca tot nu pot bea 2 pahare pe zi! 

Noi doi...
Brigit spune:
Anuska, distractie placuta la munte, am updatat tabelul cu raportul tau si te asteptam sa te intorci saptamana viitoare!
Noki, iar te pui pe tanjeala?
Apropos de sesiune, sa stii ca te inteleg, pe mine ma solicita invatatu asa rau ca mancam miere cu paine - la modu ca ma trezeam noaptea si dadeam iama in borcanu cu niere. Am si o poza facuta de barbate-miu cu mine, cu ochii mai mult inchisi si cu castronu de miere in fata.
Ramanai in preajma si te mobilizezi tu-eventually 
Isa, incearca sa schimbi ceaiul, gaseste alta aroma, tre sa te hidratezi. Eu in weekend nu prea beau si se cunoaste.
Doroti, Ralumat, chiuliti?
Ia vedeti ca ma apuc sa strig prezenta, ca sunt mai multe fete de care nu mai stiu nimik
APRIL