*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (135)*
Raspunsuri - Pagina 11
alexia28 spune:
quote:
Originally posted by Mitsu-bishu
Fetelor care ne-ati citit povestea, va multumim de laude... Da' sa stiti ca nu-s chiar asa o eroina cum am descris, am exagerat eu putin.. Desi daca scriam povestea mai devreme cine stie ce amanunte si grozavii mai scoteam la iveala,... In fine, aia mi s-a intamplat mie, inca o data zic, sper sa nu va sperii...
[lucrurile!!!
Dar cunoaste cineva o clinica in Bucuresti foarte buna in probleme de fertilitate? Va rog mult, prietena mea a ajuns deja la 27 de anisori si tare ar vrea un bebe al ei si cum tratamentele astea pot dura si ani de zile.... Se cam grabeste! Va puuup!
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!
Mitsule, intra la aspirante sau spune-i ei sa intre acolo, si sunt pareri despre medici specializati in infertilitate, f buni sunt medicii de la Giulesti Bogdan Marinescu, Laura Dracea - au si cabinete particulare, eu m-am 'tratat' la dr Tutunaru , m-a operat...am fost cam doi ani la dansul pana am ramas gravi si sarcina mi-o urmareste tot el, pentru tiroida foarte buna este dr Corina Neamtu, este medic endocrinolog specializat in probleme de fertilitate, daca te intereseaza cineva anume ma poti intreba, ca mi-am cam facut temele in doi ani de zile
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia si minunea mea
Natalia Maria AMR 21 zile
roli25 spune:
quote:
Originally posted by anca.b
voi cum rezolvati problema colicilor? Aaaa...am uitat sa va zic, de ragait nici nu poate fi vorba...abia daca pot sa-l fac sa ragaie o data pe zi, cu mari eforturi...ne chinuim cite o jumate de ora, de multe ori fara succes...dupa care somnul e compromis. trebuie dupa fiecare alaptat sa aleg ce sa fac: il las sa doarma sau incerc sa-l fac sa ragaie. inca nu am reusit sa le facem pe amindoua
Anca daca nu ragaie are crampe de la gazele acumulate. Incearca Gripe Water, 1/2 lingurita inainte de masa, de 3 ori/zi
Roli mamica de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
Tinna S. spune:
quote:
Hihi, mai Tinna, ce frumos! Chiar am fost Craciunul asta la o serbare la gradinita a fetitei proprietarilor de unde stau eu... Are 5 anisori si e o dulceata, are parul si ochisorii ca pana corbului si pielea alba, si e super desteapta... In fine, m-am dus acolo si cand am vazut o ceata de piticuti care dansau si isi luau rolul foarte in serios, mai mai sa plang! Ma uitam la ei, imbracati ca niste oameni mari, foarte organizati... Si era plin de parinti carora li se citea bucuria in ochi, iradiau de o multumire aparte, ii filmau si pozau si radeau si isi sopteau cate ceva intre ei... A fost divin! Chair ma gandeam ca asa o sa fiu si eu, o sa mi se stranga inima cat un purice de emotie pentru puiul meu, sa nu greseasca ceva, sa nu se descurajeze... Ooof, greul abia incepe, dar e asa de frumoooos... Si altceva... Mereu m-am intrebat cum pot tata si mama sa sustina ca ne iubesc la fel de mult pe amandoua... pe mine si sora mea... Ca ... E ciudat... Tu cum vezi lucrurile? Nu te temi ca pe al doilea copil o sa il iubesti mai mult/ mai putin ca pe primul?! Ca eu mi-as dori sa fac o armata de copilutzi, dar tare mi-e frica sa nu fac diferente intre ei... Na, ce idei imi vin si mie acuma!
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!
Mitsule, a fost o perioada cand si eu m-am framantat din cauza asta... Ca daca nu o sa pot iubi al doilea copil la fel de mult ca pe Andrei (pe care il iubesc atat de mult, incat nu cred ca se poate mai mult de-atat, v-am mai zis eu ca sunt o mama nebuna dupa copilul ei
Dar m-am linistit, pentru ca mi-am revazut propria mea viata, cum mamica mea draga (D-zeu s-o odihneasca) ne-a iubit la fel de mult si pe mine si pe sora mea mai mica... N-am simtit niciodata nici eu, nici ea, vreo diferenta... Pur si simplu ne-a iubit la fel... Si asta ma face sa cred ca si eu imi voi iubi la fel de mult copiii...
Tinna
37+ cu
si mami de Andrei
(7 ani)Atat mai am pana vin pe lume!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR maxim 19 de zile !!!
Mitsu-bishu spune:
alexia28, merci mult de tot; momentan prietena mea este in Kuwait si acum am aflat si eu ca intentioneaza sa se intoarca abia prin august...
Deci pana atunci mai e... Dar pana una alta o sa fac eu niscaiva "sapaturi" despre dr. astia de care ai spus tu... Tnx inca o data! 
Povestea nasterii
Ne facem maaari!
roli25 spune:
quote:
Originally posted by Tinna S.
Irinouka bine ai revenit acasa!!! Vazut si eu poze cu bb Rares, e taaaare scump!!!
Stai linistita cu icterul, aproape toti copiii fac, iar cei alaptati exclusiv la san au un icter mai prelungit...
Spun din experienta mea cu Andrei, caruia i-a trecut f greu icterul (fara sa fie bolnav sau ceva), si am aflat apoi ca asa se intampla de multe ori la copiii alaptati la san (fara completare de lapte praf sau altceva)...
Si apropos, chiar si pt bebicii cu icter prelungit, asta nu e in nici un caz motiv de intrerupt alaptarea exclusiva la san... Bebe poate sa fie intr-adevar mai somnoros si tb sa suga mai des...
Asa este. La bebe alaptati exclusiv la san dureaza cam 14 zile. Nu tb. intrerupta alaptarea, ci dimpotriva sa suga cat mai des ca sa elimine bilirubina.
Roli mamica de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
alexia28 spune:
Gratiela

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia si minunea mea
Natalia Maria
AMR 21 zile

cynthia_ spune:
Am schimbat si eu semnatura dar nu inteleg de ce nu pot sa mai adaug poze. Sunt doar trei poze de la spital.
http://www.flickr.com/photos/21644623@N06/2182243707/
irlandeza spune:
quote:
Deci... Am si eu o nelamurire... Cand incep colicile astea afurisite??? Ca bebe Conrad de la cateva zile se "munceste" in somn, aparent sa faca caca, sau sa elimine gazele... Initial am pus-o pe seama faptului ca nu ragaie, dar vad ca absolut intotdeauna i se intampla asta... Mai scoatem noi cate un ragait mic, dar... Degeaba! Tot somnul lui e o agitatie totala in care isi strange piciorusele si geme. El de felul lui nu e plangacios... Oare sa aiba deja colici?!?Ca sa stiu sa incep sa beau ceiuts..
La noi colicii au aparut la o sapt. si jumate'. Sigur sunt colici. Asa se strange si Alexia si se screme.Acum face caca cam la 2 zile, uneori in fiecare zi, dar inainte facea la 3-4 zile. Eu ai dau ceai pt. colici si Infacol.
Poze de tot felul
PATRICIA ALEXIA 25 de zile de viata 03.IAN.2008
alinaatudor spune:
quote:
alexia28, merci mult de tot; momentan prietena mea este in Kuwait si acum am aflat si eu ca intentioneaza sa se intoarca abia prin august...Deci pana atunci mai e... Dar pana una alta o sa fac eu niscaiva "sapaturi" despre dr. astia de care ai spus tu... Tnx inca o data!
Povestea nasterii
Ne facem maaari!
Mitsule..27 de ani nu e chiar mult..poate nu e nevoie de nimik..ci doar de o viata sexuala activa si sanatoasa...adik..nu trebuie sa se gandeasca automat la infertilitate..oricum e foarte bine sa o vada un ginecolog foarte bun care sa o sfatuiasca...
cynthia_ spune:
am reusit sa mai punem pozici
http://www.flickr.com/photos/21644623@N06/2182243707/
http://good-times.webshots.com/photo/2440415380102943558elYBFF

Ca sa stiu sa incep sa beau ceiuts..