*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (135)*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Ellenuta, 3 sapt mi-a curs!

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

elenuta cum e cu preotul la elias?
vine sau nu ai vazut?
nemary iti dai seama ca imi palce numele ales pt fetita ta mai ales ca si pe a mea o cheama la fel.este un nume foarte frumos,nu-i asa?la mine daria a fost ales de nasi si maria de noi dar ne place la nebunie!!!!sa fiti sanatoase amndoua si in mod sigur fetele noastre vor fi mandre de numele ce le vor purta!

gabrittza 38sapt+Daria Maria
AMR 2 SAPTAMANI?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Hello,

tot pentru fetele cu ceza am si eu o intrebare: dupa operatie, in primele zile, ati avut ceva dureri la burtica, in zona dintre burta si sold? Nu stiu cum sa fiu mai explicita...niste dureri ca niste arsuri inauntru, accentuate de miscare, si care iradiaza pe piele (ustura pielea, ca atunci cand esti gripat). La mine durerile astea sunt mai intense in vecinatatea soldului drept, cam la 5 cm mai sus de taietura.

Sper ca nu v-am confuzat, astept o lamurire daca aveti -

Stancutza

Poze nastere Sofia:
http://good-times.webshots.com/album/562227330iHoRWh

Mergi la inceput

Stancuta, da, doar ca eu am avut in stanga, dar exact asa cum descrii.

Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

fetle.Am reusit sa intram si noi azi pe net , ieri nu am avut timp .
Noi suntem bine , tot asa ne chinuim cu laptele , o tin la piept cat pot de mult pe urma ii dau completare si uite asa ne descurcam noi in fiecare zi .Aseara a fost si Maria tare agitata m-a trezit din 2 in 2 ore , plangea se agita cum o luam in brate tacea .Am incercat sa-i dau sa tina suzeta dar se pare ca nu o place o tine cateva minute si pe urma o scuipa . Am observat ca-i place un lucru tare ciudat : sa adoarma cu tatza in gura sau cu biberonul in gura , cand incerc sa scot biberonul din gura se trezeste si incepe sa tipe sau la fel face si la tatza.Este o figura de om ...
Am fixat si noi data botezului : 23 februarie , abia astept sa o botezam.

danybv
Mamy de Maria si Andrei (21 Martie 2006)
POZE MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Angi, Louiza si Stancutza, m-am uitat si eu acum pe pozele voastre! Doamne ce bebici scumpi aveti! Sa le dea DD tot binele din lume!

Fetelor, daca ati sti ce nerabdatoare sunt si eu sa-mi tin puiul in brate, si sa il vad ca e sanatos! Fiind acum pe ultima suta de metri, ma napadesc amintirile de cand l-am nascut pe Andrei, cat de mic era (a avut la nastere 2900g), si cum a crescut... Cat de fericita am fost toti anii astia, langa minunea mea! Dar si cate griji am avut...
Ai dreptate Angi, foarte frumos ai scris, conceptia, sarcina, pot si ele sa fie perioade cu griji si stres, dar partea cea mai grea vine dupa ce nasti... Daca nu ar fi atat de minunat sa ai un copil, probabil ca noi mamicile am claca imediat... Si totusi cu toate greutatile noi suntem exterm de fericite!
Iar aceste greutati nu dispar pe masura ce copilul creste, ci evolueaza... Mi-amintesc si eu cat de grea a fost alaptarea la inceput, cate nopti (multe tare de tot!!!) nu am dormit pentru ca puiul meu ba avea colici, ba nu avea chef sa doarma, ba ii era foame, ba ii era sete, ba vroia sa se joace ... Cate nopti l-am vegheat cand era bolnavior si avea febra mare... Cum l-am dus prima zi la gradinita cu inima stransa ca-mi las puiul acolo, cu emotii mai mari decat el, care credea ca merge undeva la joaca... Cum sufeream langa el in tacere in primele zile cand plangea cand ma vedea ca plec si il las singur acolo...
Iar anul asta o noua emotie... Prima zi de scoala, clasa I, temele pe care le are in fiecare zi, la care il verific si il mai ajut atunci cand are nelamuriri, faptul ca imi povesteste cum i se inmoaie piciorushele de emotie cand da teste si evaluari la scoala (desi micutzul meu are numai FB pana acum)...
Insa as putea sa scriu pagini intregi si tot nu as termina despre cate bucurii am avut toti acesti ani! Numai o femeie care e mama poate sa ma inteleaga...

Si acum ma copleseste o noua emotie si neliniste... In curand vom fi patru, nu vom mai fi doar noi trei... Viata noastra se va schimba din nou, insa sunt convinsa ca desi va fi tare greu, fericirea va fi atat de mare incat va depasi toate greutatile, si asta pentru ca ne-am dorit mult si al doilea copil...

Tinna 37+ cu si mami de Andrei (7 ani)

Atat mai am pana vin pe lume!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR maxim 19 de zile !!!

Mergi la inceput

Tinna, ce frumos ai spus!

Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

quote:
Originally posted by Ellenuta

fetelor,

bitzi a mea a inceput sa dea laptic afara .. pana acum nu facea asha .. oare de ce?? soacra-mea zice .. a inceput sa aleaga laptele ..

Elena de Eva Maria

CRESTEM MARI

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL

Ellenuta, daca doar regurgiteaza putin nu e nici o problema, e normal, aproape toti bebicii mai au si episoade dintr-astea... Dac vomita in jet (si repetat) e mai grav... Atunci tb sa anunti doctorul...

Si apropos, ca nici nu mai stiu daca ti-am spus (sorry), am vazut si eu pozele cu Eva, este asa de scumpa si dulce! Sa ne mai pui poze!

Tinna 37+ cu si mami de Andrei (7 ani)

Atat mai am pana vin pe lume!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR maxim 19 de zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

Salut zuzici!!!!!!!!!!!
Fetele cu cezariana mie nu mi-a curs sange deloc in schimb am facut un serom( grasimioara topita care iesea afara,'' macar de-ar fi iesit toata'') care m-a tinut doua zile in plus in spital si care s-a tratat cu multa gheata.

http://www.flickr.com/photos/21644623@N06/sets/72157603394154136/
http://www.flickr.com/photos/21644623@N06/sets/72157603467602054/
39+Octi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Hihi, mai Tinna, ce frumos! Chiar am fost Craciunul asta la o serbare la gradinita a fetitei proprietarilor de unde stau eu... Are 5 anisori si e o dulceata, are parul si ochisorii ca pana corbului si pielea alba, si e super desteapta... In fine, m-am dus acolo si cand am vazut o ceata de piticuti care dansau si isi luau rolul foarte in serios, mai mai sa plang! Ma uitam la ei, imbracati ca niste oameni mari, foarte organizati... Si era plin de parinti carora li se citea bucuria in ochi, iradiau de o multumire aparte, ii filmau si pozau si radeau si isi sopteau cate ceva intre ei... A fost divin! Chair ma gandeam ca asa o sa fiu si eu, o sa mi se stranga inima cat un purice de emotie pentru puiul meu, sa nu greseasca ceva, sa nu se descurajeze... Ooof, greul abia incepe, dar e asa de frumoooos... Si altceva... Mereu m-am intrebat cum pot tata si mama sa sustina ca ne iubesc la fel de mult pe amandoua... pe mine si sora mea... Ca ... E ciudat... Tu cum vezi lucrurile? Nu te temi ca pe al doilea copil o sa il iubesti mai mult/ mai putin ca pe primul?! Ca eu mi-as dori sa fac o armata de copilutzi , dar tare mi-e frica sa nu fac diferente intre ei... Na, ce idei imi vin si mie acuma!

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!

Mergi la inceput