*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (135)*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Tinna, Ange...voi nu stiti ca eu acum sunt sensibiloasa..pai eu plang numai cand ma uit la pitik mea..iar voi intoarceti cutitul in rana...cu minunatele voastre cuvinte...Offf....stiti ca e adevarat...imi dau seama ca nimik de acum in colo nu va mai fi la fel..si totul va gravita in jurul Stefaniei, totul va fi penrtu ea...sper din suflet sa ma ajute Dumnezeu sa fac fata acestei inceracri..aceea de a fio mamica...o mamica buna pentru ingerasul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

alina... Nu e chiar asa de mult, intr-adevar.. Dar tot incearca de cand a terminat facultatea (de 4 ani!!!) si i s-a spus ca din cazua tiroidei... Viata sexuala activa are, trust me Ideea e ca un tratament d'asta poate dura si 2 ani (cum zicea alexia) si mai mult... Si ea se gandea ca pana la 30 de ani ar vrea sa faca bebe ... Si in martie face 28, actually... In fine... Poate o sa urmeze un tratament naturist, mai usurel,... Nu ma bag eu, e decizia ei...

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Mitsule..vroiam sa te intreb ceva..tu ii faci singura baita lui bebe C.? Ca iubitul meu pleaca intr-o delegatie pentru 2 zile si va trebui sa ma descurc singura...si ma intrebam daca e foarte greu..pana acum eu ii faceam baita dar el imi turna apa pentru limpezire...

Oricum..dupa cum ti-am spus si in sarcina, completez si acum..pentru mine esti un monument de curaj si putere...pai sa te descurci tu singura...eu abia daca am reusit sa trec peste primele zile fara sa intru in depresie si l-am avut pe mircea alaturi..care saracul m-a sprijinit enorm...daca eram singura cu toate pe cap..innebuneam...Sa stii ca lucrurile bune nu trec neobservate iar Dumnezeu te va rasplati intr-o zi pentru puterea si daruirea de care dai dovada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Acum ca am revenit in forta , iar Sofia doarme frumos (din nou!!!), am si eu de transmis numai felicitari mamicilor de saptamana trecuta:
Anca.Diana, Carmilia, irinouka, beinazutza, creata, micsunea, Ereena,
godzila, Miutza
- sa va refaceti repede si sa fiti fericite alaturi de puiutii vostri!!!

Si bebeilor: Calin Alexandru, Alexandru Mihai, Rares Ioan, Beatrice, Maria Ilona, Amandine, Matei, Vlad Mihai , Maya Ioana , sa fiti sanatosi si mancaciosi si sa va bucurati parintii cu surasurile voastre!

Pupici,
Stancutza

Poze nastere Sofia:
http://good-times.webshots.com/album/562227330iHoRWh

Mergi la inceput

alina, nu e chiar asa... Adica... Exagerezi un pic... Iti spun eu ca si tu te-ai fi descurcat singurica, ia gandestete cum era pe vremuri, cand femeile "turnau" copii unul dupa altu, stateau cu unul de gat si cativa tzanci in jurul lor, barbatu' era plecat la munca campului... Femeia e facuta sa fie mai puternica... Oricum, dumnezeu nu are de ce sa ma rasplateasca, pentru ca ce fac eu e din egoism - ma face pe mine fericita. Si oricum m-a rasplatit gratuit si in avans ca mi-a dat un bebe linistit si cuminte, care nu plange decat cand intarzii cu "masa"....

Cat despre baita... Eu zic sa ai grija, ca eu prima oara era sa-l scap cand l-am tinut de burta, aveam sampon pe maini... Acum folosesc o manusa d'aia de prosop, gasesti la Cora, asta in caz ca nu ai primit in set la prosopele. Cat despre clatit... Eu ii pun de obicei apa muuulta in cadita si nu e nevoie de alta apa sa il clatesc, ca oricum nu exagerez cu samponatul fiindca i se deshidrateaza si descuameaza pielea. Dar cateodata cand "scap" mai mult sampon, il las putin pe spate in forma aia anatomica a caditei si potrivesc dusul si cu o mana il tin de burtica si cu dreapta ii dau cu dusul peste tot... Eu i-am facut baita singurica din a doua zi de cand am ajuns acasa (avea 3 zile jumate) in cadita si a functionat pana acum... Succes si voua!

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

fetelor, va multumesc pentru galerie! Incerc sa fiu curajoasa...conteaza atat de mult ca fac parte din acest grup (am simtit DC-ul aproape si in alte ocazii dar parca astazi mai mult ca oricand)!!!

Am si eu o grija: ce fac cu punguta cu doi bani...o iau dupa mine in sala de operatii (partial va fi golita inainte)...sotul nu poate fi cu mine pt ca are gripa si accesul in spital e deja restrictionat. Mai am si pusculitza cu maruntis (daca 5ron si 10ron e maruntish!!!) si nu am habar unde sa o tin (nu voi avea nici chiloti nici sutien!). Vedeti cum baba se piaptana?!

40 Tudor Gabriel
AMR 1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Mary, tu esti pregatita - pregatita? Te bagi si tu la ceza sau mergi pe nastere indusa?

Mi-am facut si eu portii de vata cu tifon...ma luasera caldurile si niste forfoteli pe sub burta...eu nu sunt deloc indemanatica...au iesit niste chestii de o sa sperii spitalul!

40 Tudor Gabriel
AMR 1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

angi saru-mana ptr raspuns … deci mai am 1 saptamana de tras cu vata si tampoanele .. m-am saturat!

Hai ca de zuza ce sunt, am si uitat .. LA MULTI ANI PUPI! SA FII SANATOS SI SA LE ADUCI NUMAI BUCURII PARINTILOR TAI! ce dulce e pupi, m-am uitat pe pozuci, ce atent e el la jucarele!

gabritzza in 4 zile cat am stat la elias nu am vazut niciun preot! Nu cred ca vine vreunul pe acolo. Eu am trimis soacra din dotare la biserica si mi-a facut popa molifta acolo. Mi-a dat sticla cu apa sa dau pe mine si pe bebe.

tinna bebe doar regurgiteaza, nu vomita in jet … deci sa nu ma sperii, nu? sa stii ca eu adaug poze aproape in fiecare zi pe webshots ..

NETU’ ASTA IMI SCOATE PERI ALBI!!! AM PIERDUT DOUA MESAJE SO FAR ..

Sa nu uit … am foxat si noi botezul … il facem pe 9 martie! Este intr-o duminica dar e perfect asa .. oricum nu stateam noaptea .. dupa slujba de la biserica, facem botezul si apoi direct la restarant! Sper sa gasim liber la Biserica Alba, unde ne-am si casatorit!

Elena de Eva Maria

CRESTEM MARI

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greta4you spune:

buna fetelor...

..oare ma numar printre mamicile cu bebelusi "uitati "de colici??...sau o sa apara mai tarziu??...avem 2 saptamani si 2 zile si inca nu am avut probleme cu colicile...e adevarat ,ca eu beau 4 cani de ceai dintr-ala pentru stimularea lactatiei (care contine anason,fenicul,fructe de chimion urzica,roinita,cimbrisor si menta)
..se poate sa apara mai tarziu???

Cristina mamica si bebe Mara Bianca
Fericirea mea...Mara...

Eu...in asteptarea ingerasului

Inainte de sarcina

Povestea nasterii

Mergi la inceput

grati.ela, si eu aveam aceeasi problema, dar s-a rezolvat de la sine.. Acolo iti vin atatea idei! Cred ca tre' sa ai un halat cu buzunare sa ii dai anestezistului inainte... Iar restul dupa... Dr. si asistente... Eu geanta am "dosit-o" intr-un sertar, orcium erau numai tipe in travaliu care stateau in pat , nu le ardea lor de "pus mana", erau asistente pe acolo prin salon... Pe tine nu te adoarme, nu?

Povestea nasterii
Ne facem maaari!

Mergi la inceput