*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (135)*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

dragi zuzici ..

am postat si eu POVESTEA NASTERII ..

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115179

Elena de Eva Maria

CRESTEM MARI

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

quote:
Originally posted by Ellenuta

dragi zuzici ..

am postat si eu POVESTEA NASTERII ..

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115179

Elena de Eva Maria

CRESTEM MARI

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Foarte frumos ai povestit, Ellenutsa...sa fiti sanatoase si fericite!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

angi...povestea ca povestea, dar fotografiile...cea din maxicosi cu jucaria in fata inspecial, le ador!

stancutza, ce frumoasa si radioasa esti in fotografiile cu sofia in brate! si ce moderna era maternitatea!oau!

louiza, yasmin e mortala in poza cu suzeta cat jumate fata, iti vine s-o mananci!

greta, poate ai scapat de colici, bate in lemn, sau poate ai parte de ele mai tarziu.:) curaj:)

tinna, daca eu nu m-am muncit cu gandurile cu un al doilea bb, nush cine a facut-o! iti spun doar ca de sacha ma bucur mai detasat si mai relaxat decat de bruno cand era pitic. si-i iubesc natural, la fel pe amandoi.

ellenutsa, e normal ca eva sa regurgiteze cate putin. si e normal sa mai ai scurgeri pana la 6 saptamani dupa cezariana. eu am 3 saptamani, si inca sunt cu protectia dupa mine.

grati.ela si nemary, numai azi nu e maine! e atat de aproape momentul si emotia atat de puternica incat aproape c-o pot atinge! maine , toate spaimele, angoasele si intrebarile isi vor gasi raspuns, va veti tine bebeii in brate. nu cred ca exista moment mai inaltator decat acela cand ii auziti tipand sau cand ii tineti pt intaia oara in brate! va urez sa se petreaca totul fara peripetii, sa iesiti "invingatoare", sa treceti usor peste neplacerile taieturii si sa reveniti cu forte noi, gata de abordat colicile alaturi de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

quote:
Originally posted by miri_mik

stancutza, ce frumoasa si radioasa esti in fotografiile cu sofia in brate! si ce moderna era maternitatea!oau!

multumesc Miri...asa imi mai zic apropiatii, ca radiam...desi nu ma simteam prea in forma a doua zi dupa ceza, amateam naspa si...ma rog, stii si tu cum e.

maternitatea ... e spital privat. dai un ban, daca-l ai (la noi a fost neprevazut de ex), dar face toti banii. tot personalul a stat in fundul meu, am primit tot ce am cerut (calmante, apa, iaurt, ceai pt lactatie, Bixtonim cand mi s-a infundat nasul), s-au ocupat bine de bebita...bagajul meu de spital a constat in...poseta personala, mai mare e drept, cu ceva cosmeticale inauntru.
o sa povestesc nasterea in curand. apropos, tu erai cumva datoare cu povestea nasterii lui Sacha? sau ai postat-o si n-am vazut eu? ziceai de peripetii parca

si acum m-au napadit amintirile referitor la numele lui Sacha...o noapte tarziu, cand cu ceva insistente - si din partea mea - s-a hotarat sa il cheme si Dimitris...Chiar daca nu il poti boteza, stiu ca o sa vegheze Sf Dimitrie asupra lui!

,
Stancutza

Poze nastere Sofia:
http://good-times.webshots.com/album/562227330iHoRWh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Miri, ce frumos scrii!!! Multumesc mult!

Ellenutza, chiar ai o poveste deosebita...s-a lasat asteptata printesa! Dar am si eu o intrebare: de ce ai stat golasha in sala de operatii? Si cine te-a echipat la loc? Eu imi amintesc ca la Ozi am ridicat in gat camasa...dar poate m-am senilizat...

40 Tudor Gabriel
AMR 1 zi

Mergi la inceput

Ellenutza, chiar ai o poveste deosebita...s-a lasat asteptata printesa! Dar am si eu o intrebare: de ce ai stat golasha in sala de operatii? Si cine te-a echipat la loc? Eu imi amintesc ca la Ozi am ridicat in gat camasa...dar poate m-am senilizat...

40 Tudor Gabriel
AMR 1 zi

Mergi la inceput

40 Tudor Gabriel
AMR 1 zi

Mergi la inceput

iertare pentru trio...mi-a facut feste netul...

40 Tudor Gabriel
AMR 1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

stancutza, ai dreptate, sunt datoare la povestea nasterii. am s-o scriu dupa ce naste grati.ela. (asa mi-am propus de la bun inceput) si astept sia devaratul moment al revelatiei (un fel de declick) care sa ma lase sa scriu ce-am simtit, ce n-am simtit, sa ma analizez si sa fie in final o descriere cat mai realista:)

grati.ela, pupici. de 3 ori, ca de 3 ori mi-ai zis ca am scris frumos:)

miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Angi, LA MULTI, MULTI ANI PUPI !!!
Angi, asa de frumos ai marcat momentul implinirii primei luni de viata a lui pupi, ca mi-au dat lacrimile...
De acum asteapta-te ca fiecare luna ce va veni din urmatorii ani sa fie mai frumoasa decat precedenta !!!

Nemary, ce faci ? la ce ora vei merge maine la giulesti ? Abia astept sa aflu care sunt vestile... Cred ca esti tare emotionata! Vine maine Daria Maria sa se intalneasca cu parintii ei ? Numele alese sunt foarte frumoase !!!

Angi, Louiza, Cyntia, Stancutza - sunt superbe fotografiile, bineinteles... din cauza bebeilor superbi !!!

Creatulina, ereena, unde sunteti fetelor ??? Ne este dor de voi si vrem pozici cu printesa Mariuca si printul Matei !!!!

Ellenuta, voi citi si eu imediat povestea nasterii micutei eva. Abia astept !!!

Laura 38+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput