Scoala Step by step in BUCURESTI!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moana spune:

Matahut, Cortez, Silvvi...ce impresii mai sunt de la step by step. O sa ma duc si eu in 1-2 saptamani sa vad scoala de la Orizont. Sper din tot sufletul sa-mi placa. Idee invatamantului clasic nu ma atrage deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Moana, noi am renuntat la ideea de step, fiindca nu am gasit nici o scoala cu clase step by step in apropiere. Apoi, stii cum e, omul sfinteste locul, pe unde ne-am interesat cel putin una dintre cele 2 invatatoare lasa de dorit. Venite din traditional, mai cu seama cele mai in varsta, cu greu reusesc sa se muleze pe noul sistem, sa inteleaga principiile si sa le aplice. Si atunci iese o struto-camila. Daca ar fi fost insa o scoala cu clase step by step in apropierea casei (Piata Unirii) probabil ca m-as mai fi gandit o data. Dar optiunile mele erau la cel putin 30 min de casa cu MASINA, ceea ce e mult prea mult din punctul meu de vedere pt un copil de 6, 7 ani (8 ore la scoala si cel putin una pe drum, in trafic). Am ales pana la urma scoala de langa casa, nici prea prea, nici foarte foarte, dar m-am interesat de o invatatoare blanda, competenta, inca interesata de educatia copiilor si am gasit-o (sper). Noi vom incepe la anu clasa I, dar sper sa nu ma mai razgandesc
Daca stai in Dr Taberei, aproape de Orizont eu zic sa mergi pana la scoala 193 si sa vezi clasa dnei Pintilie (acum a IV-a), sa le vezi de dnele inv si sa vorbesti cu ele. Imposibil sa nu iti faca o impresie. Dar mai bine vorbeste cu Cortez care stie mai multe despre scoala 193.
Succes si sa scrii aici ce ai vazut, ce ai mai aflat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cortez spune:

Citat:
citat din mesajul lui moana

Matahut, Cortez, Silvvi...ce impresii mai sunt de la step by step. O sa ma duc si eu in 1-2 saptamani sa vad scoala de la Orizont. Sper din tot sufletul sa-mi placa. Idee invatamantului clasic nu ma atrage deloc.

Moana, cand incepeti clasa I? Cand ai sa mergi la scoala sa "prospectezi piata" caut-o direct pe invatatoarea care o sa preia clasa I cand incepeti voi,(daca e vorba de anul viitor atunci este dna Pintilie), sa nu faci ca noi, ca acum imi vine sa mor , am fost sa ne inscriem, am vb cu un invatator super si ne-am inscris la alte invatatoare.

mult succes Matahut, sper sa fie o invatatoare cu care sa va intelegeti atat tu cat si copii. De obicei invatatoarele tinere sunt mai cu chef de "viata" si mai dornice de munca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CORNELIAP33 spune:

Recunosc ca si eu am cochetat cu sistemul step by step ceva vreme, dar am renuntat pentru acelasi motiv ca si matahut... in zona mea sau cat de cat aproape nu sunt clase step by step cu invatatoare care sa promita, ci dimpotriva... .
Asa ca acum incerc sa gasesc o invatatoare cum se cuvine in zona mea. Puteti sa-mi recomandati pe cineva(o invatatoare care are acum cl.IV) la Sc 80, 84 sau 87.

O zi buna va doresc,

Cornelia si taurasul Rares Costin (22.04.2002)
Fotografii
Grecia2008

www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Ema!

"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."

Mergi la inceput

Cortez, scoala o incepem in toamna viitoare.

Voi de ce nu v-ati inscris la invatatorul super cu care ati vorbit? Ce s-a intamplat?

Dupa ce ma duc la scoala o sa postez impresii. Cand ar fi mai bine sa le fac o vizita? Dimineata cand incep, la pranz, la ora 16 cand termina sau intre ore? Cand ar avea mai mult timp de mine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cortez spune:

Citat:

Cortez, scoala o incepem in toamna viitoare.

Voi de ce nu v-ati inscris la invatatorul super cu care ati vorbit? Ce s-a intamplat?

Dupa ce ma duc la scoala o sa postez impresii. Cand ar fi mai bine sa le fac o vizita? Dimineata cand incep, la pranz, la ora 16 cand termina sau intre ore? Cand ar avea mai mult timp de mine?

De ce crezi, de fraieri deaia.
Ca m-am luat dupa gura lumii, ca ar fi prea mare sa-l mai tin un an, ca nu merge sa-l dau la opt ani (e nascut in octombrie 99 si ar fi mers la 8 ani fara o luna)ca si asa e prea dezvoltat pt varsta lui...chestii din astea, ma oftic de mor dar nu mai am ce face...am avut o tentativa in semestrul doi clasa I sa il retrag si sa-l reanscriu la el dar cred ca nu dadea bine si mi-a fost teama vor rade copii de el.
Problema cu vizita sta cam asa : in scoala se fac reparatii si nici noi parintii de la step care aveam prioritate nu mai intram dupa copii, da un telefon la secretariat si spune acolo ca vrei sa obtii cumva o intalnire cu doamna Pintilie si sigur te va ajuta, altfel nu patrunzi in scoala.
Abia astept sa ne dai vesti.
O seara excelenta.

Mergi la inceput

Cortez...exista un dl. si o d-na. Pintilie? Sau e doar o greseala?

Mergi la inceput

Citat:

Cortez...exista un dl. si o d-na. Pintilie? Sau e doar o greseala?

Iti raspund eu fiindca stiu de la Cortez de cand ma interesam si eu de scoala asta. Exista si un dl si o dna Pintilie, sunt soti, amandoi invatatori. Dna are sigur acum cls a IV-a iar dl cls a II-a daca nu ma insel...Dl este cel cu care a vorbit Cortez si care este si director adjunct in scoala. Se pare ca este un invatator foarte foarte bun, dar din pacate pe tine asta nu te ajuta fiindca nu poti tine copilul acasa inca 2 ani ca sa ajungi la el.

Mergi la inceput

In sfarsit ni-am gasit timp sa merg la scoala 193....am sunat si surpriza. D-abia de la 1 ianuarie vor sti daca o sa aiba sau nu clase step by step. Si nu stiu de acum ce invatatori vor fi. Nu inteleg nimica. Ce pot face in continuare? Caci in ianurie incep inscrierile si as vrea sa iau o decizie pana atunci.

Poate ar fi o solutie sa ma intalnesc cumva.....nu stiu cum....cu d-na Pintilie?

Mergi la inceput

Moana, cu cine ai vorbit? Cu secretarele? Trebuia, zic eu, sa incerci sa vorbesti ori cu dna Pintilie care are acum cls a IV, ori cu dl Pintilie care era anul trecut dir adjunct (acum nu mai stiu ce si cum, dar probabil ca e in continuare). Probabil ca pana nu se inscriu 16 copii in clasa de step nu stiu daca se constituie ori ba clasa. Deci mare lucru nu ai ce face decat sa te gandesti la varianta A si la varianta B...cand nu se constituie. Poti insa sa rogi (nu pe secretare, ci pe dl Pintilie sau pe directoarea plina) sa te lase sa asisti intr-o zi la ore, eventual la cls I, ca sa vezi despre ce e vorba sau la cls a IV ca sa vezi metoda invatatoarelor care vor prelua la toamna cls I.
Succes si sa ne tii la curent!

Mergi la inceput