Cate kg aveau bebelusi vostri la 3luni?
Raspunsuri - Pagina 3
loryi1974 spune:
Fetita mea s-a nascut cu 3.350 si la trei luni avea 6.250.Nu era nici slaba si nici grasa,ca si acum.Hranirea era mixta:san si lapte praf,predominant san.
daliaailad spune:
Copiii mei au avut greutati f diferite, Bia s-a nascut cu 3200 g si avea la 3 luni 5500g iar Andrei s-a nascut cu 3900 g si a avut 6800 g. Amandoi hraniti exclusiv la san.
MICKYN spune:
Tudor nascut la 3800gr, avea la 3 luni 7 kg , alimentat mixt( sin+ formula).Acum avem 10 luni si avem 11 kg.
bursucelu spune:
Multumesc fetelor de raspuns....pitica mea sa nascut cu 4200 si la3 luni nu are decat 5400kg.NU vrea sa manance,mananca 100ml si apoi se apuca pe plans de zici ca o bate cineva.
mariussimiuc spune:
Din cate am inteles bebelusii cu greutate mai mare la nastere iau mai putin in greutate in primele luni.Probabil le ofera celorlati sansa sa-i ajunga din urma.
Nu am experienta laptelui formula,dar ma gandesc ca poate nu-i place gustul laptelui si atunci ar trebui schimbat. Sau poate ca doar asta este necesarul sau.
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
cubuletz spune:
Luca al meu s-a nascut cu 3.450, la 3 luni avea 7.020 iar acum la 3 luni si 2 saptamani are 7.580 si 63 cm, si este alimentat exclusiv la san. A luat f.bine in greutate si chiar m-am speriat o vreme (citisem undeva ca greutatea se dubleaza in jurul virstei de 6 luni), dar dupa ce am citit si mesajele voastre, m-am calmat. Medicul pediatru mi-a spus ca conteaza mult si informatia genetica, de ex. tatal lui are 1.92 m iar greutatea ... nu am voie sa o dezvalui
balaceanu_l spune:
Fetita noastra s-a nascut la 4.240kg si la 3 luni avea 6.250kg.
Cineva mi-a spus ca intre 4.700kg-6 kg e bine sa aiba greutatea.
Loredana mama de Alexandra
gabitz78 spune:
a mea s-a nascut cu 2500 si la 3 luni si-a dublat greutatea. are 5 kg.
stef a fost nitel mai mare la nastere 3.200 si la 3 luni avea 5.350.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
blackpanterro spune:
Aidan s-a nascut cu 3.200 si la 3 luni a avut 7kg.Dar am avut foarte mult lapte si foarte gras si Aidan a profitat din plin :).La o luna a avut deja 5 kg.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner