Cate kg aveau bebelusi vostri la 3luni?
Fetelor cate kg au pui vostri la 3luni ca a mea are decat 5400kg si medicul ma sreseaza ca este fff putin.
Raspunsuri
vickyfilip spune:
6400 g si 64 cm. m-am uitat pe un grafic de crestere si la trei luni scrie asa:
baieti: 5130g-6650g
fete: 4790g-6090g
fiecare copil are ritmul lui de crestere si mai conteaza si cu cat s-a nascut. baietelul meu s-a nascut cu 2800g
Sabina spune:
schimba dr.....
e f f bine!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Koko76 spune:
Dar e foarte bine bebele!!! Ilinca a avut 5.500 kg (am nascut-o in saptamana 38 cu 3.100kg), iar Stefania a avut 5.200 kg (s-a nascut la 36 saptamani si 5 zile cu 2.900kg). Maica-mea, care e si medicul nostru de familie, a zis ca e foarte bine ca nu e bine ca bebeii sa fie grasi, umflati pt ca celulele adipoase se formeaza de mici. Un bb gras va avea mult mai multe sanse de a deveni un adult cu probleme de greutate! Asa ca medicul tau....
Koko76 spune:
Ah, si inca o chestie. Tu alaptezi, nu-i asa? Pentru ca bebeii alaptati natural sunt mai slabi (ceea ce e foarte bine!) decat cei alimentati cu lapte praf, care sunt mai umflatei. Daca alaptezi, tine-o tot asa si nu asculta ce zice medicul ala incompetent ca altfel nu-i pot spune. Cel mai bun si sanatos e lapticul de mami. Ca doar nu e vreun concurs care bb e mai gras!
karula spune:
Bursucelule, hai ca-ti raspund si aici, ca tot imi multumeai de incurajari pe topicul celalalt
Fetita mea la 3 luni avea 5,480... Si nici o secunda nu s-a pus problema ca e "slaba", nici mie nu mi-a trecut prin cap, nici pediatrei. La un an avea 9 kg si a fost de cand s-a nascut o bucalata!
Rezolvati mai intai cu dermatita, si asta sa fie ultima ta grija: kilogramele...
ligeea spune:
al meu e mai umflatel desi e alaptat apropae exclusiv la san- 1 biba de praf /zi-are 6,7 kg ,dar n-are importanta , va slabi el dupa ce merge
DanielaAB spune:
Nu mai stiu exact cate kg avea la 3 luni, dar stiu sigur ca nu mi-am facut griji din cauza asta,atata timp cat manca normal si era sanatoasa.
Daniela
Sabina spune:
mai, al meu avea 5.8 kg la 3 luni si a zis dr ca e un grasanoi
(ascut cu 2.9 si scazut la 2.64, adevarat)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
silvana_salajan spune:
Eu stiu ca nu conteaza cate kg are, daca in ultima luna a luat in greutate fie si 100 g e bine! Numai sanatate iti doresc si puiului la fel!A, inca ceva: stiu ca poate suna aiurea, insa si fetita nasilor nostrii lua f. putin in greutate, pe la 10 luni i-a facut un set de analize, si... avea limbrici! Noa, dar la 3 luni... de unde?
amalisimona spune:
Ca sa-ti raspund la intrebare si ca sa ai termeni de comparatie:
Sorina s-a nascut cu 2800 g...la 3 luni avea 5650g.
Irinuca s-a nascut cu 3000 g...la 3 luni avea 5450g.
Amandoua au fost alaptate. Nu m-am stresat cu greutatea la niciuna dintre ele, cu toate ca Irina de la 5 luni abia a mai pus pe ea cate 50 - 100 de g. La un moment dat a inceput sa stagneze in greutate, dar in inaltime s-a dus inainte. Acum la 1 an si 8 luni are sub 10 kg si abia acum am ajuns sa ma stresez. Joi o duc la medic in legatura cu greutatea.
Simona, Sorina (12 Noiembrie 2004) si Irina (5 Mai 2006)