Cate kg aveau bebelusi vostri la 3luni?
Raspunsuri - Pagina 2
oana_r spune:
bursucelu, cate kg avea la nastere?stiu ca in primele 3 luni trebuie sa ia minim 750 gr/luna,dar depinde de ritmul fiecarui copil.
am o prietane a carei fetita a luat in prima luna 350 gr si pana la un an nu a mers prea bine cu luatul in greutate si acum la 4 ani e mai inalta si mai plinuta la matei al meu care in primele luni a luat cate 1 kg,acum la 4 ani arata cam slabut,are 17 kg.
ania a facut ieri 3 luni, nu am cantarit-o,acum o saptamana avea 5.700 kg.
Anya-Dumitra si Matei
oana si matei(12 NOV.2003)si ania-dumitra(26.10.2007)+http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos
mephala30 spune:
Iustin a fost mai umflatel, nascut cu 3,300 gr si alaptat exclusiv, la 3 luni avea 8 kg.
Teodor a fost mai "normal": nascut cu 3,400 gr, la 3 luni avea numai 7 kg.
Sabina spune:
oana r, 750 grame reprezinta MEDIA de crestere, nicidecum un mimim acceptat! unii iau mai putin, altii mai mult decat media.
nu speria fata degeaba important e sa se inscrie copilul pe o curba ascedenta, nu nr de grame castigat.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
oana_r spune:
scuze,media
Anya-Dumitra si Matei
oana si matei(12 NOV.2003)si ania-dumitra(26.10.2007)+http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos
rhoneea spune:
Sebastien s-a nascut cu 3.800 kg si la 3 luni a avut 7.200kg.Precizez ca nu a fost alaptat decat 2 saptamani.La inceput lua f mult in greutate dupa luna 4 (8.200 kg)a inceput sa stagneze,actual nici nu are 9 kg.Papa f bine,creste in inaltime in schimb in greutate i-a cateva gramisoare acolo
Irina lui Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
varsta Sebastien
botez Sebastien
alinaalex spune:
Marc s-a nascut cu 3.500 g,iar la 3 luni avea deja cam 8 kg, alaptat exclusiv. Nu-i o regula ca bebeii alaptati sunt mai slabi ca aia hraniti cu lapte praf. Pe mine dr. ma bazaia ca are prea multe kile la 3 luni...ma rog, important e ca era si este sanatos si mancacios
acum, la 1 an si 10 luni are 15 kg.
Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
bursucelu spune:
multumesc fetelor de raspuns m-am mai linistit putin.Am sa-i spun pediatrei sa nu ma mai streseze ca oricum de indopat copilul nu am cum...
Lumi_Nag spune:
Salut!
Si George avea la 3 luni 5,3 kg.Nascut cu 3,25 kg si alaptat exclusiv la san.Eu zic ca e ideal.
Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007
khrisu spune:
Matei al meu avea la 3 luni 5.4 kg nascut fiind cu 3.280 kg si hranit exclusiv cu lapte matern...
Corect, evolutia greutatii copilului se evalueaza pe curbele de crestere si nu comparativ cu o valoare fixa.
Eu am facut un grafic pe care inscriam greutatea functie de varsta. Atat timp cat curba e ascendenta e ok.