Cate kg aveau bebelusi vostri la 3luni?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ROCSI6666 spune:

hehe..Tudor are azi, la 3 luni fix, 7.700 kg si 69 cm....la nastere a avut 4.300kg si 54 cm...si ii dau numai san..eu trebuie sa imi fac griji ca are prea mult..dar nu e gras...fiecare copil are ritmul lui, nu mi-as fi facut griji daca avea mai putin..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Bursucelu fetita mea la 3 luni avea 5100 nascuta cu 3000 gr...acum la 6 luni 6250dupa cum vezi nici a mea nu prea pune in greutatate,nu te mai stresa incearca sa gasesti o solutie daca zici ca papa asa putin,poate trebuie schibat lapteletetinele nu-i plac sau biberoanele cine stie care e cauza.

LAVINIA & Miruna Antonia(5 sept 2007)
http://good-times.webshots.com/album/561667465Haxrfm?start=12
http://good-times.webshots.com/photo/2542862970101707026tEqOcS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bursucelu spune:

Lavinia chiar nu mai i-mi fac probleme...acum are 4 luni si 6 kg dar doctora tot stresata a ramas asa ca nu am cei face copilului daca atat mananca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nona_denis spune:

Pai probleme chiar n-ai de ce sa iti faci. Eu mi-am facut. La doua luni, eram internati in spital din cauza unei bronsiolite si un medic ma intreaba de ce acasa nu a luat in greutate, pentru ca dupa grafc , pe perioada spitalizarii a luat un pic. Am ramas foarte uimita . Avea 7200gr, nascut la 3500 gr !!!!!!!!!!!

noni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Autor: biancaalexa
Subiect: intrebari despre bebele meu
Trimis la: 20/03/2008 21:28:48

va rog raspundeti/mi si mie. sunt putin ingrijorata, fetita mea de 3 luni mananca bine dar nu pre ia in greutate. ce sa fac. are 5,800 grame la 3 luni si 20 zile.

Raspunsuri:

--------------------------------------------------------------------------------

Autor: Anca Micaela
Raspuns la: 25/03/2008 08:17:24
Buna, Biancaalexa!
Mie 5.800 mi se pare foarte bine la 3 luni jumatate... Atat avea si fetita mea si avea chiar falcutze. Dar depinde ce greutate avea la nastere. Ema mea a avut 3.200.
Sanatate si pofta mare fetitei tale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

La 3 luni Silviuta mea avea 6,510 kg si 62 cm lungime. Iar la nastere avea 3,500 kg. Eu zic sa nu te mai stresezi cu greutatea ... daca mamanca bine, e vioaie, vesela ... ia totusi in greutate nu ramane pe loc sau scade, e bine. Ce conteaza cat ...

Petronela si Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Dani avea 6.640 Kg. s-a nascut cu 3.650 Kg

Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

la 3 luni, 6 kg. nascuta cu 3.300 kg.

raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tatiana83 spune:

La 3 luni, baietel, 6600 kg si 66cm nascut cu 3600 kg, 51cm.

Tatiana&Luca (12.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

Cristi s-a nascut cu 3560 si la 3 luni avea 5400 de grame.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

cristi

sunt mare

Mergi la inceput