*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (134)*
Raspunsuri - Pagina 14
jelimoni spune:
inca o intrebare pt miri..incep si eu cu cacaliciu ca si mitsu..
pana acum imi facea dupa fiecare alaptat insa de ieri vad ca se rezuma la 2 scaune pe zi, sanatoase sa zic asa..adica cantitate maare..e normal nu??
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496" target="_blank">poze de tot felul
Mitsu-bishu spune:
jelimoni, otita a facut de la laptic regurgitat si intrat in urechiusa, asta e si opinia dr., altfel... Nu stiu. Racit nu e, febra nu are, in curent nu l-am tinut, cand am iesit afara l-am imbracat ziceai ca-i un carnat Cat despre partea cu patutul... Noi inca nu avem patut din lipsa de spatiu, dar doarme la el in cosulet care e pus in patul meu, ca m-au tot "batut la cap" zuzele ca are nevoie de un spatiu al lui clar delimitat. Acum nu stiu ce sa mai zic...
Da, si eu ma intrebam de unde a luat bb Robert nasucul, ca tu il ai drept si subtirel, tati lui il are acvilin...
Cat despre buze... Cred ca cu mine seamana, toata lumea spune ca e bucatica rupta, doar ca la el, fiind baietel, nu sunt foarte proeminente.
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Ne facem maaari!
Laura Ioana spune:
Aseaa, m-am intors; i-am facut si baitza, i-am dat si san si acum e la tati, a mai papat 20 ml completare.
Fetelor va spun ca si mie imi vine sa plang cand ma gandesc la nasterea Theei. SI am inregistrarea nasterii si plang mereu cand o vad pe mogaldeata aparand pe lume!
Cred ca voi pune povestea la "nasterea unei stele", ca merita fetita mea sa stie lumea ca a venit in inimile noastre si in bratele noastre!
Miri chiar ca nu stiam ce am in burtica Dar sor'mea era convinsa ca e baietel, se uitase ea pe ecografiile mele si cica le interpretase A ramas cu gura cascata cand a trecut asistenta cu puiul in brate pe langa ea si sor'mea intreaba "ce avem?? si aia "fetita"!
Ce ar mai fi de spus e ca intalnirea noastra "oficiala" a avut loc abia la 21,30, cand am tot cerut eu sa-mi fie adusa, ca nu stiam nimic de ea. SI mi-au adus-o, infofolita ca o omidutza, mi-au pus-o pe bratz si chiar m-au ajutat sa-i dau un pic de san. Ma uitam la ea si tot nu credeam! Si se uita fix in ochii mei, nu stiu cat vedea, dar parca m-ar fi privit Am pupat-o apasat pe obrazul drept (care era spre mine) ca cica ii ramane gropitza, dar cand zambeste face niste mici gropitze in ambii obraji Pana in a 3-a zi, cand ne-au mutat impreuna, am tot mers in "vizita" la ea si incercam sa-i dau san. Cand mergeau colegele de salon, de la terapie intensiva, la copiii lor, mereu imi spuneau ca a mea tzipa ca din gura de sarpe, dar eu cand ma duceam era linistita si cumintica si asa a ramas si acum
Pe masa de operatie, dupa ce au dus-o pe Thea, doctorita mea a inceput sa-mi spuna ca a fost nasol facuta operatia dinainte si ca imi recomanda sa nu raman insarcinata macar 2 ani sau chiar sa nu mai raman deloc. Uterul meu fusese in pericol sa se rupa, daca s-ar fi declansat travaliul Nu mai conteaza nimic, zau! O avem pe minunea noastra, THEA MARIA si restul e mai putzin important! Vom vedea ce va fi in viitor, dar acum ne-a ajutat Dumnezeu sa avem ingerasul nostru alaturi de noi!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007
Mitsu-bishu spune:
Aaa... Mai voiam sa va intreb... Voi cum faceti cu nasucul? Cand il curatati? Eu nu i l-am curatat niciodata pana acum... Am uitat complet ca baiatu' are si nas Da'azi am vazut un mucisor mic si bebe cam "suiera" cu narutsa aia, o sa bagam pompita in functiune, numai ca am inteles ca "creeaza dependenta", adica utilizata des duce la sporirea "productiei". What to do?
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Ne facem maaari!
LaLa_20 spune:
miri nu pot sa cred...ca nu ai avut un raspuns si pt noi...apropo da daca face cacuta galben spre verde...dar foarte legat si de 3-4 ori pe zi e bine sau nu prea...?
Cea mai optimista mamica!
LauradeBianca Mihaela
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi
jelimoni spune:
quote:
Originally posted by Mitsu-bishu
Aaa... Mai voiam sa va intreb... Voi cum faceti cu nasucul? Cand il curatati? Eu nu i l-am curatat niciodata pana acum... Am uitat complet ca baiatu' are si nas Da'azi am vazut un mucisor mic si bebe cam "suiera" cu narutsa aia, o sa bagam pompita in functiune, numai ca am inteles ca "creeaza dependenta", adica utilizata des duce la sporirea "productiei". What to do?
Ne facem maaari!
eu n-am reusit sa scot nimic cu pompita, iau un servertel ii rup coltul si-l fac cornet si asa il curat
POZE BEBE ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496" target="_blank">poze de tot felul
jelimoni spune:
quote:
Originally posted by LaLa_20
miri nu pot sa cred...ca nu ai avut un raspuns si pt noi...apropo da daca face cacuta galben spre verde...dar foarte legat si de 3-4 ori pe zi e bine sau nu prea...?
LauradeBianca Mihaela
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi
cred ca ne-o parasit miri...sau am inebunit-o cu intrebari despre cacuta
POZE BEBE ROBERT
LaLa_20 spune:
quote:pe noi doc ne-a sfatuit sa punem serul lasam sa actioneze 20 min si apoi curatam cu un betisor de ureche...din acela normal nu din ala cu opritor
Originally posted by jelimoniquote:
Originally posted by Mitsu-bishu
Ne facem maaari!
eu n-am reusit sa scot nimic cu pompita, iau un servertel ii rup coltul si-l fac cornet si asa il curat
POZE BEBE ROBERT
LauradeBianca Mihaela
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi
LaLa_20 spune:
quote:eu ma refeream mai mult la intrebarea care am pus-o mai devreme...cum ca Bibi imi vomitase in jet de 3 ori la rand...dar nu scosesem nici aeru,ne si agitasem....
LauradeBianca Mihaela
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi
POZE BEBE ROBERT
LauradeBianca Mihaela
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi
jelimoni spune:
quote:
Originally posted by LaLa_20quote:eu ma refeream mai mult la intrebarea care am pus-o mai devreme...cum ca Bibi imi vomitase in jet de 3 ori la rand...dar nu scosesem nici aeru,ne si agitasem....
LauradeBianca Mihaela
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi
POZE BEBE ROBERT
LauradeBianca Mihaela
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi
aerul ala bate-l vina...asa si la noi, da nu-l las pana nu-l scoate afara...apoi mai vomita cand mananca ca haplea, se mai si ineaca cu tatza in gura e mortal..odata mi-o scos laptic pe nas..tare m-am speriat, sper sa nu fie nimica..
POZE BEBE ROBERT