Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (65)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Sim superb baiatul! Chiar ca seamana cu o fetitza. E mult mai frumusel asa tunsulica.
Tomitza ai o fetitza extraordinar de expresiva.

Am intrebat si ieri, dar poate azi am vreun succes: Se plimba cineva prin zona Decebal, Alba Iulia?

Apropo de disparuti fara urma: Mai stie cineva ceva de Afibebe? Parca nu a anuntat ca ar pleca pe undeva....

In rest multa sanatate la bebici bolnaviori.

Dintre ultimile noutati azi l-am invatat pe Mario sa inoate in cada. Adica eu cu el in cada l-am sustinut si i-au dat drumul de sub funduletz si l-am semi sustinut de cap....dar pluteste si da din picioare....il face mama "campion la inot"

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Stefan va multumeste pt aprecieri.
Ana, mie imi era teama ca plange cand aude masina, dar el se tot uita dupa masina, il fascina. Asa ca a fost cam dificil la spate, dar l-am luat in brate si l-am pacalit.
Luy, o sa caut pozele aleaa sa le pun, iti dau link. Am si eu o curiozitate: azi ti-a propus dr sa incepeti cu sucul sau te-a intrebat cum vrei sa procedezi mai departe?
Tomitza, ce dragalasa e Natalia! Iti tin pumnii sa vina repede dr Culcer pe la voi si sa va ajute.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Fetelor, eu va pup, nu mai apuc sa deschid nici in seara asta ca mai am tone de bagaje si nici maine. Va doresc o saptamana minunata, sa fiti linistite si sanatoase, bebelusii sa fie sanatosi si cuminti. Multa sanatate si puilor mai mari, pupici speciali Mirunei si Sofiei. O sa imi lipsiti! Pupici multi multi tuturor.

PS Ma sunati sau dati sms daca e ceva. Sper totusi sa plecam.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gema spune:

Uffffffff, cam multi puiuti bolnaviori si mari si mici. Sanatate multa tuturor.
Roxana, iti doresc sa iti priasca vacanta si sa vii plina de voie buna si odihnita maxim.
Sim, ce sa mai zic de Stefan........cavaler in buna regula, un simpatic si jumatate.
Tomita, imi pare tare rau sa aud ca Naty are probleme.....noi o cunoastem pe Naty (ne-am intalnit la maternitate, eu am nascut pe 12. sept) si chiar ma intrebam cum de nu ai dat nici un semn pana acum. Iti doresc sa gasesti rezolvarea problemei si sa ai multa rabdare si incredere ca totul va fi bine.

Astazi am mancat si noi 30 ml zeama de supa si se pare ca ne-au placut, continuam asa inca vreo 2 zile dupa care pasam si ceva legume.
O intrebare am si eu.....pot introduce si orezul in acelasi timp cu supa sau trebuie sa las sa treaca putin timp sa nu fie prea multe dintr-o data?

Mergi la inceput

Luy, uite linkul www.flickr.com/photos/15009148@N07/2218662023/" target="_blank">aici

Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz spune:

quote:
Originally posted by cecilia L

Ne priviti si pe noi???????????

http://good-times.webshots.com/album/562116547uiaZHn?start=24

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)

V-am privit si sunteti tare frumosi!
Cred ca trebuie sa schimbe pediatrii curbele de crestere..ca daca se iau dupa barosancii nostri toate sunt date peste cap.
cum mai merge cu ochisorul? ce antibiotic ti-a dat?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adrianaolimpia

Buna
Abia azi v-am regasit dupa odisee.
Am reusit sa citesc cate ceva: sanatate dorim copiilor cu probleme si toate cele bune tuturor.
Noi avem 2 dinti jos, au iesit la interval de 3 zile, cand nici nu ne asteptam, avem 4 luni si 1 saptamna cand au iesit. Si luni facem vaccinul pe care trebuia sa il facem la 4 luni. Dupa evaluare dam si noi detalii. In general suntem bine, vomitam mult dar cu mult mai putin ca lunile trecute. Am inceput diversificare cu suc de mar si morcov desi medicul mi=a zis ca pana la 6 luni sa nu incep.

Dermatolog bun este in Galati: Dr. Adochitei si nu e greu de ajuns din Braila.

Eu vreu sa stiu un ortoped bun (in bucuresti) pentru baiatul de 2 ani si 5 luni. Ii fug picioarele in x rau de tot. Tks

Bine ati revenit.
Ortoped bun: profesorul Jianu sau dr. Alexandru Ulici
Dr Jianu Mihai ortoped pediatru , s-ar putea sa il gasesti Policlinica DOROBANTI Calea Dorobanti nr . 58 Tel : 211.51 . 85 , 211.28 . 04 .

sau la:

sectia de ortopedie pediatrica a spitalului clinic de copii Grigore Alexandrescu bucuresti

Tel: 021.2129364 Adresa: Alexandrescu Grigore, Nr. 27-29, Sector 1

Pe dr.Ulici tot la Sp. Grigore Alexandrescu, in privat nu stiu unde da consultatii, facer eco la policlinica rosana in drumul taberei

Roxana a apelat la profesorul Jianu si a fost multumita , cred ca ea tb sa stie mai bine unde il poti gasi.

De dr Ulici am auzit eu de bine si mi-a fost recomandat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

LA MULTI ANI, sarbatoritilor zilei!!!!

Rox, sa ai un concediu minunat,examenul sa fie super usor, iar piticii sanatosi! Tinem pumnii!! Eventual daca ajuta, punem ceva

Noi am iesit in sfarsit afara astazi, piticul meu a dormit de la 12.00 pana pe la 16.00 netulburat, insa odata ajunsi acasa s-a trezit imediat cerandu-si portia de laptic. Astazi am reusit si noi o rasucire completa: de pe spate am aterizat direct pe burtica.
Alex mai tuseste, dar rar si este pe drumul cel bun, iar pe mine ma doare spatele de mor. De cum a ajuns sotul acasa, ne-am pus pe mutat. Si trage de sifoner, impinge patul etc, de ma dor salele de nu mai pot. Acum trag de Alex sa o culc, iar soata isi cere dreptul la relaxare virtuala. Asa ca slabe sanse sa mai stau si eu in schimbul 3. Pupici si noapte buna!

de Alexandra- Nicoleta (27.02.2004) si Andrei - Gabriel (12.10.2007)

http://community.webshots.com/user/vale_m

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sim_stoian

Iote-l si pe www.flickr.com/photos/15009148@N07/2219147158/" target="_blank">Tunsulica. Trebuie sa va logati cu userul comun.

Povestioare

Sim e si mai sexy asa.
Cu intretinerea v-am luat...noi am platit si 4,8 mil pt 2 cam.
Da lung e bre'...ce lapte aveti voi..?
Carticica cu diversificare are multe informatii interesante, multumim pentru ea. Mai sunt bineinteles si unele idei invechite, dar n-are a face.

Mergi la inceput

Am trimis pe mailul comun o carticica pdf despre diversificare, e chiar interesanta.

Povestioare

Mergi la inceput