Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (65)
Raspunsuri - Pagina 14
sim_stoian spune:
quote:
Originally posted by magdaz
Sim e si mai sexy asa.
Cu intretinerea v-am luat...noi am platit si 4,8 mil pt 2 cam.
Da lung e bre'...ce lapte aveti voi..?
Carticica cu diversificare are multe informatii interesante, multumim pentru ea. Mai sunt bineinteles si unele idei invechite, dar n-are a face.
mama de Cristian(05.01.2004) si Ana-
Maria (05.09.2007)http://community.webshots.com/user/magdaz74
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112487
Wow, 480 ron...
Avem lapte de tzitzi. Cred ca de la usturoi, ceapa si altele asemenea i se trage.
Tocmai am mai trimis o carticica pe mailul comun, asta e 100% pe gustul meu.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
magdaz spune:
aha, alta carte..credeam ca tot de cea pe care am citit-o eu e vorba.
Toma lly, imi pare rau ca frumusica ta Natalia are probleme. Dar n-ai zis nimic cum ca ar varsa..sau n-am retinut eu? Ca in reflux asta e cel mai importanta semn, vine mincarea inapoi si varsa. e si inapetenta, dar nu pe primul plan.
cecilia L spune:
Am adormit si eu un bebe zambaret, toata seara a ras si a facut ridicari in poponet, ce ma fac cu el ma prinde de manute si se ridica-de la orizontala....uf tb sa fiu atenta la patut, nu??????
Maqdaz, antibioticul se numeste Nattacin parca, ochiul s-a curatat. Da, eu il consider un bebe mare, am plecat de la 3280g la nastere si am ajuns la 8ooog la 4 luni jumatate, chiar nu e valabila curba de crestere pt noi, dr pediatra ne-a zis de la 3 luni ca avem marimea unui bb de 6, asa ca ....sa fim sanatosi.
Roxana, bafta la examen maine, drum bun( sigur plecati), vreme frumoasa si distractie placuta. ( Sa faci o coborare cu schiurile si pt mine)
Sim parca si tu pleci maine , drum bun si distractie placuta.
Maria unde esti mamicooooooo?????????????????//azi chiar te pun absenta.
Cred ca la sfarsitul asta de saptamana o sa bantui singura pe aici.....eu iar singura....ufffffff, nu singura cu bebe zambaret.
Merg si eu la nani, noapte buna.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
cecilia L spune:
Catttttttt 480 ron intretinere la 2 camere, unde stai Maqdaz??????/ eu am platit decembrie 280 la 2 camere si nu am repartitoare, iar inb casa stau in maneca scurta, e super cald.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
sim_stoian spune:
Ohohoho, a aparut Maria! Unde ai fost? Ai avut vreo sedinta?
Povestioare
bikmaria spune:
cecilia ti-am vazut frumosul,
SIM tocmai ii aratam unei doamne pe stefan al tau si am intrebat-o cate luni are ....raspuns -pai sa aiba vreo 8-9 luni ...,cred ca de la usturoi a crescut asa
sim_stoian spune:
Cecilia, am uitat sa iti spun, bravos pt laptic. Am vazut pozele, e mare smecher baietelul tau.
Povestioare
bikmaria spune:
quote:
Originally posted by sim_stoian
Ohohoho, a aparut Maria! Unde ai fost? Ai avut vreo sedinta?
Povestioare
am facut niste prajituri pt parastasul unei rude
sim_stoian spune:
Cred ca scoatem catalogul sa strigam prezenta. Deci, Gabriela, Gabi, Mad, Rodica, Isabeluta, unde sunteti? Ma mai gandesc cine lipseste si revin.
Povestioare