Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (65)
Raspunsuri - Pagina 12
Roxana_G spune:
A_alinta, ai dreptate, o sa vad maine ce si cum. Sper sa fie unda verde pentru plecare totusi ca nu prea mai rezist nici eu psihic si aveam nevoie de iesirea asta.
Ana, ce sa zic, inteleg perfect situatia la voi, acum ma regasesc in aceeasi situatie. Ma omoara gatul asta, deja sunt ragusita de nici nu mai pot tipa la Alex. Neplacut cu infectia urinara, poate totusi nu e cazul. I-ai facut urocultura si nu ai inca rezultatul? Pe ce va bazati, pe sumar?
Nana, nu stiu ce sa te sfatuiesc cu mancarea, eu nu am facut ca la carte, nu inteleg ce m-a apucat, am fost absolut aleatorie, haotica si mai degraba empirica decat bazata pe ceva. Poti incepe direct cu legume, treptat, insa eu nu sunt multumita de continutul borcanelor. Problema e ca au un mix de legume pentru 4 luni. Lasand la o parte ca nu se introduc treptat asa acum ar trebui, adica pe rand cate o leguma, combinatia in sine contine si legume despre care stiam ca n use dau pana la 8 luni: mazare si conopida. Vad ca Andrei nu are nici o problema, in ciuda banuielilor de teren alergic. Legat de cereale, daca acelea pe care le-ai ales contin deja lapte, atunci da, inlocuiesti o masura de lapte cu o masura de cereale. Daca sunt cereale simple care se pun in lapte, nu e nevoie sa inlocuiesti nici o masura.
Tomitza, e superba Natalia si rade asa frumos. fata sa manance mai bine.
Sabina, am luat niste tantum verde dar nu inteleg de ce, de cate ori iau ma apuca tusea. Am gasit pe aici Propos2 cu Vit C, cred ca de ala vorbesti. Ma tratarisesc acum si pun si omul sa imi ia. Sunt demoralizata in principal de starea precara a sanatatii copiilor, apoi de bagaje. Sanatatea mea si examenul sunt in subsidiar. Dar apropos de ce vorbeam noi despre depresii si lipsa de preocupare, uite constat ca si starea fizica proasta ma tine departe de depresie. Pe masura ce imi e mai rau cu gatul asta, culmea parca mi-am revenit psihic. Vezi cum e omul.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Roxali spune:
N-am apucat sa citesc tot ,dar trebuia sa scriu cate ceva...
Noi am fost la controlul lunar...toate bune, capul un pic mai mic(nui capoasa)39cm.L-am dus si pe cel mare la control si a cam luat in greutate, se misca mai putin de cand e la scoala.
Verobova, Celia, Tzuki bine ati venit!
Marunzika deci ai trecut pe orezuc
Nana multa sanatate si multa bafta la Boston...chiar daca nu scriu ma gandesc zilnic la voi.
Dani sper ca nu esti suparici .
Rox imi pare rau ca pleci la munte cu pitici bolnavi...sper sa le treaca mai repede acolo...aerul mai bun
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze
luy spune:
Sim, zice sotul ca acum Stefan pare ca e fetitza ! Si m-a intrebat cu cine seamana, iar eu am vrut sa-i arat pozele tale de cand erai mica, dar nu le-am mai gasit
E un frumos, ce sa mai vorbim ! de la Maria
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
luy spune:
Am vizionat-o si pe zambareatza Natalia, e dulce rau de tot ! Tinem pumnii sa rezolvati problema cu papatul si sa recuperati la greutate !
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
cecilia L spune:
Sim, ce cadou i-ai facut lui Stefan..hihi,l-ai facut tunsulica, arata super, are dreptate Luy, seamana cu o fetita doar ca ii lipsesc cercelusiiiiii.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
bebeka spune:
Erina nu era vb de tine !Asa a picat mesajul meu probabil dupa postarea ta.
Eu am niste probleme cu pediatra mea in leg cu mai multe aspecte iar azi cand am iesit afara m-am intalnit cu o vecina care are un pediatru asa cum as vrea eu dar ea a decis sa nu-l asculte si sa procedeze ca la primul copil pe principiul ca n-a patit nimic,e sanatos.
Intr-un fel imi dau seama ca poate prea m-am fixat pe ideea cu alaptatul exclusiv pana la 6 luni si sunt incapatanata pe acest aspect cu atat mai mult cu cat in jur vad si aud exemplul invers.
Imi cer scuze daca am parut inversunata! Nu sunt eu in masura sa pun la colt si pana la urma toate vrem ca bebeilor nostri sa le fie bine.
Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)
Sabina spune:
BEBEKA, E F F BINE DACA TE-AI FIXAT PE ALAPTAT PANA LA 6 LUNI!
oooh, nu tip, dar ramasese pe caps tastatura.
deci, liga la leche recomanda diversificarea atunci cand copilul poate sta bine in fun#d si apuca....asta e cred reminiscenta de pe vremea cavernelor, cand puiul de om apuca si el cu manuta ce manca mama lui
deci pt alaptati exclusiv....nu-i nicio graba!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Sabina spune:
Roxi, incearca si hexoral atunci.
Ali, pai si Sofia era ma putin capatanoasa, pai fetite finute, nu?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
slippers76 spune:
Tomitza, e taaare dulce Natalia. Si finutza. Succes cu doamna Culcer. Poate totusi va luminati si voi.
Sim, am admirat tunsulica. A stat cuminte? Ca al meu cred ca ar tropai cat o armata. Mici nasul nu i-l mai pot aspira de agitat ce e!
Rox, eu iau tantum verde. Dar vocea mea s-a dus deja. Atat doar ca mai reusesc sa inghit ceva. I-am trimis azi dimineata proba pentru sumar si urocultura, dar nu ies decat luni. Dar e destul de rau, doar ca n-a facut febra. Pediatra mi-a zis sa stam pe babesti pana iese urocultura, sa nu-i dea antibiotice de pomana.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
a_alinta spune:
sabina, cum mai e Sofia? multa sanatate! imi plac sfaturile tale si cred ca si d-na culcer e un doctor de toata isprava!
maria, ce faci draga?! ti-am pastrat cafeaua toata ziua ... acum beau ultima cescuta... din pacate fara tine..