*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (133)*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

mitsu, la 10 zile iti citeste la biserica si iti da o sticla de apa sfintita, cica altfel nu poti iesi din casa. Din respectiva sticla cica tb sa bei si sa il stergi pe bebe pe fatzuca si sa ii pui in apa de baie. Eu am bagat toata sticla in cadita lui bebe dupa vreo 3-4 zile cand ii faceam baie si am nimerit apa prea fierbinte... nu mai aveam cum sa aduc apa rece de la baie ca bebe era deja pregatit asa ca mi-a prins tare bine

Miky-baby, eu cred in Dumnezeu, mai putin in biserica si in regulile ei. De Boboteaza anul asta mi-a pus capac: a venit popa cu botezul si a mers in toate camerele. Eu eram in dormitor cu bebe si cu usa inchisa. Acasa era bunica sotului meu care cand popa a ajuns in holul din fata dormitorului meu i-a spus ca sunt lauza in 10 zile in ideea sa nu imi dea sa pup crucea. vreau sa va spun ca a plecat ca din pusca, nici daca draq ar fi fost in dormitor nu ar fi intins-o asa! De parca daca ar fi deschis usa si ar fi stropit in camera cu busuiocul ala m-as fi repezit la el sa il musc. Asa nervi mi-am facut!!! Sper sa nu supar pe nimeni cu ce spun aici, repet, eu Cred in Dumnezeu dar nu in Biserica!

Fetelor, miri zice bine ca de obicei, de la ea am aflat si eu secretul cu somnul profund cand ii cad manutele! La momentul asta nu se mi trezeste, doarme tun! il las sa adoarma pe piptul meu in pozitie de ragaiala si la mom dat se face broscuta si pe urma ii cad manutele. go for it, in patut cu el!!!

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

docdecap, la partea cu sfarcuri ombilicate nu te pot ajuta, dar la sanii angorjati poti interveni cu un sutien bun. ti-am spus uneva mai devreme ca avand sanii mari sunt prea grei pt productia de lapte pe car eo ai, deci iti trebuie un sutien special. cand ai vreme cauta un sutien "anita" cu armatura. asta ar trebui sa te ajute sa nus e mai faca nodule si sa nu se mai angorjeze; dar daca chiar simti ca explodeaza, pune pompa in functiune si mulge. vei avea inca lapte asa d emult pana se regleaza productia pt don' inginer serban, adica pana pe la vreo 3 luni.
ragadele da-le cu crema (poti icnerca daca gasesti "dr.vogele",dintr-o aplicare cicatrizeaza aproape tot. statul cu sfarcurile la aer si mie mi-este peste mana asa ca... mergi cu incredere pe crema.

mbon, sper c-am fost coerenta si ti-am fost de folos.pusici:)

mitsu, inveleste-l in asa fel incat capetele pledutsului sa-i vina la spate si pledutul pana la gat. daca e si un pic mai strans, nu poate sa-si scoata manutele si o sa aprecieze ca e cald si bine si ca la mami in burtica. (nu chiar sarma, dar nah, ca sa-ti treaca tie damblaua ca are mainile reci:)))

azi am cerut aprobarea sa scot pansamentul d ela cezariana. cred ca au uitat sa-mi spuna sa-l scot. si surpriza: am o cicatrice superba! mai,o dungulita inchisa la culoare si atat! sunt un pic trista ca imi cade burta ( e a doua taietura, deci nu pot spera la mari reveniri spectaculoase) e al naibii de inestetica... dar asta e. daca nu-mi palce si nu-mi place... s amor de nu ii fac o operatie estetica mai incolo.

miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Mitsu - toti bebelusii au mnutele si piciorusele mai reci de asta ca sa verifici ca sunt ok te uiti la nasuc, daca el e cald inseamna ca sunt ok.
Monica-Matz nu te mai stressa degeaba, mai mult ca sigur nu era lungimea totala ce ai vazut tu. Stiu cum e ca nu-ti dau si tie dimensiunile si tot tragi cu ochiul la monitor si apoi interpretezi ce ai vazut acolo. Daca te nelinisteste suna medicul si intreaba-l care e dimensiunea de la ecografie si o sa-ti spuna. Haide ca nu mai e mult si numai de agitatie din cauza unor cifre care nici nu stii ce sunt nu-ti trebuie
Miri pentru mine esti un model de energie . De unde gasesti atata putere si timp sa te ocupi si de Bruno si de Sacha si de sot si sa raspunzi si tuturor intrebarilor? Daca ai vreo "reteta magica" spune-ne-o si noua.

Eliza
Povestea burticii
Craciun 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Of, postez a doua oara ditamai mesajul pentru ca am apasat ca proasta pe ceva si l-am sters ....

Nemary, am vazut-o astazi pe dr. corina grigoriu. Era in A5 avea cateva fete la consult si astepta sa termine badiu cu noi sa intre ea. Ma bucur mult ca ai gasit solutia cu medicul de la giulesti !!! Sper sa-ti placa de el si sa iasa cum vrei tu!
Asadar, renunti la grigoriu si municipal sau daca nu nasti pana se deschide municipalul te vei intoarce la municipal...?

Alina, eu cand ii puneam lui dimitris supozitor in fundulet, ii prindeam ambele talpite una de cealalta si-i ridicam piciorusele la 90 de grade aproape apoi ii bagam cu cealalta mana supozitorul pe care in prealabil il "ciopleam" putin ca era prea mare pt. funduletul lui. Trebuie sa impingi un pic mai mult ca alktfel aluneca afara imediat si eu il si tineam apoi cateva minute strans de fundulet ca sa nu iasa supozitorul...
Ai gasit pana la urma medic de familie ? Tu parca stai in militari, nu?! De unde va fi medicul? Despre ce neonatolog vorbesti? Unde ai gasit-o? Cat costa vizita acasa? Imi poti da si mie datele ei , te rog!

Honey, multumesc mult de incurajare!!! Incerc din rasputeri sa nu ma panichez pentru ca a remarcat si dr. meu si ecografistul ca sunt foarte stresata,... Si le-am marturisit ca sunt si foarte nervoasa (asta o stie cel mai bine al meu barbat ) Ceea ce mi-ai spus poate fi o explicatie. Problema lor este ca diferite oragane masurate au lungimi ce corespund unor varste diferite ale sarcinii...
Singurul in "termen" este femurul... Adica va avea picioare lungi pana'n gat ca ale manechinelor...?!
In fine, o sa vedem!

Mat gravidutz, ca aceeasi este si problema mea. Citeste ce mi-a scris mie draga de honey...

Bdiana... tocmai ce te intrebam mai devreme intr-un mesaj daca ai vorbit cu medicul tau....?! Al meu ne-a spus astazi ca daca nu vrem sa nastem la polizu, sa stam cat mai mult in pat pana vinerea viitoare...
Noi mergem din nou la control joi in ambulatoriu

Angi, bine ca nu mai ai febra! Din pacate raceala asta este tare pacatoasa si nu trece imediat...
Si eu sunt ingrijorata pentru ereena ce nu mai da niciun semn de viata...

Laura 38+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

alinatudor, nu chinui copilul daca nu e cazul. elimina el bilirubina si face caca fix cat trebuie. pe noi ne-au speriat cu alergatura la urgenta la analize cu sacha ca vai! ce valori are! aveape dreaq! a facut doi caca cum trebuie, asa frumoshi aurii si in 3 zile s-a dus preaminunatul si ingrozitorul icter.

honey, prietena ta trebuia, din bun simt, s aplece mai devreme, nu pt ca nu-i vin amorezii s-o vada... la o gravida aproape de termen nu mergi in vizita, chit ca e pt tine o oportunitate! deci... so long:)
cu nashterea, frica de nashtere e ancestrala. e vital sa-ti pui in ordine gandurile ca de capul tau si de atitudinea ta va depinde cum vei nashte. cu cat mai senina, cu atat mai usor:)

pusici

Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mitsu-bishu

alinaa, nici a mea nu are contract cu casa... Pai cum, pot sa-l inscriu si la medicul de familie? Adica daca are deja pediatru... Mai merge sa il bag si la dr. mea de familie?!

matgravidutz, si eu cred ca e de la cap la funduletz... Vezi ca scrie ceva "from crown to rump"... Sau cam asa... Nu are cum sa aiba 32 cm la ora asta!!! Ce, e pigmeu?! Relaaaax! Ar fi facut si echografista ochii mari daca era asa!

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami

Ne facem maaari!

Mitsule, adica are un pediatru pe care-l platesti tu, nu?!
Medicul de familie este altceva... Pe ala, in principiu, nu-l platesti ca el ia o suma de bani lunar de la stat pentru fiecare pacient pe care-l are. Eu la dimitris am cautat la ploiesti ca medicul de familie sa aiba specialitatea pediatrie.
Asta vreau si acum. Am vazut un cabinet intr-un bloc aici in militari.Vreau sa ma duc sa o vad pe dr. si sa o intreb daca ar inregistra-o pe eleni la ea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Stancutza, deci pot si eu sa sper ca Tudor e mai marisor...oricum, pe 29 va fi cu 2 zile inainte de termen exact ca si Ozi (aveam dpn 24 mai si am nascut-o pe 22 mai). Off!!! Sa fim sanatosi.

Miri, cum de ai reusit sa fii asa de senina in timpul operatiei? Nu ti-a fost frica, rau...nu ai auzit detaliile cezarienei? eu ma imbolnavesc de stres cand ma gandesc.

39 Tudor Gabriel
AMR 5 zile

Mergi la inceput

eliza, simplu, la al doilea esti rodata. si cand unul e la gradi, si celalat doarme, pana te "odihnesti" mai pui de-o ciorba, mai calci o rufa, mai un ochi pe forum si uite-asa:))) seara pici in bot, da ce conteaza, ca maine o iei de la capat:)))

Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by honey79

Sa va spun si despre moi: i'm a failure... as a host.

A venit prietena... si-a plecat. Azi. Adica, a 6a zi. N-a mai stat pana Marti, cand normal ar fi trebuit sa plece. Acum, sincer o inteleg, caci si eu poate as fi facut aceeasi chestie.
Sa va spun...miercurea trecuta, cald, soare, frumos..eu afara in maneca scurta. Joi, un pic frigulet, dar nothing scarry. Vineri, a inceput sa ploua : a venit prietena seara, pe ploaie. Sambata, Duminica, pana aseara tarziu, ploaie, frig, vant... temperaturi de 0-5 grade Celsius.
Acum, vant, un soare cu dinti si temeperatura de 9 grade Celsius. Nu mai ploua.

Toate zilele astea, am stat in casa. La TV sau pe net. Am papat, am vorbit, am dormit, s-a plictisit.
A tot vorbit la telefon...pe fiecare seara, cate 3-4 ore o data, cu 2 tipi... unu'n New Orleans, unu'n Alaska. Nici unul n-a "putut" sa vina peste weekend incoace s-o vada.
A decis sa plece. O inteleg, sincer. Sper doar..sa.. nu fi fost tare dezamagita.Ca n-am facut mai nimic s-o distrez...sa-i ofer...entertaiment. Uffffff

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey
Pozici de tot felu'

36+
Vali

AMR 4 SAPTAMANI !!!

I-a stai tu linistita !!!!
Ce distractii poti pretinde de la o femeie cu burtica la gura ???
Nu era normal sa aiba astfel de asteptari !
Bine ca a plecat si tu bine ca ai stat in pat si la televizor si ti-ai vazut de ale tale !!!!

Mergi la inceput

grati.ela, iti raspund ca si elizei, la a doua, nu te mai surprinde nimic:) sau aproape nimic:) in pus amavut sotul langa mine, ca si cum cu el acolo nu mi se putea intampla nimic rau.:) si dupa preaminunatul travaliu indus cu bruno ampreferat de departe varianta cezariana. in plus, se vede ca fu si cea mai buna pt ca refacerea mea consider ca a fost spectaculoasa (pot sa-l ridic pe bruno pe geam de exemplu) desi in noptile cu luna plina urlu si eu la luna d edurere:)

Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput