*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (133)*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

FELICITARI CREATA,BEINAZUZA,IRINOUKA SI CARMILIA!! SA VA TRAIASCA BEBELACII SI SA VA BUCURE!!

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
Lucrusoare buburuza
Bradul de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

Miky, nu mi-au dat hartii. Alea sunt valorile ce le-am vazut pe ecran.

Monica-Matz 39 si Andreea Bianca

AMR oricand...
http://picasaweb.google.com/M.Creanga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

alinaa, nici a mea nu are contract cu casa... Pai cum, pot sa-l inscriu si la medicul de familie? Adica daca are deja pediatru... Mai merge sa il bag si la dr. mea de familie?!

matgravidutz, si eu cred ca e de la cap la funduletz... Vezi ca scrie ceva "from crown to rump"... Sau cam asa... Nu are cum sa aiba 32 cm la ora asta!!! Ce, e pigmeu?! Relaaaax! Ar fi facut si echografista ochii mari daca era asa!

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami

Ne facem maaari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Monicutz-matz.... te rog eu frumos, stai linistita.Sunt sigura ca totul este bine. Daca n-ar fi fost, ti s-ar fi spus.Cum zicea si Miky... poate ce-ai vazut tu, erau cm cap-fundulet. Hai, capul sus... si, nu-ti mai face griji. Pupici dulcici.

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey
Pozici de tot felu'

36+
Vali

AMR 4 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

quote:
Originally posted by matgravidut

AMR oricand...

ATUNCI NU TE MAI STRESA DEGEABA!! EU SUNT APROAPE SIGURA CA ASTA ERA LUNGIMEA DE LA CAP LA FUNDULET!!! PENTRU CA ALTFEL DORCTORUL NU AR FI ZIS UN PIC MAI MICA..S-AR FI PANICAT DACA ERA CU 15 CM MAI MICA...NU CREZI???

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
Lucrusoare buburuza
Bradul de Craciun

Mergi la inceput

Sa va spun si despre moi: i'm a failure... as a host.

A venit prietena... si-a plecat. Azi. Adica, a 6a zi. N-a mai stat pana Marti, cand normal ar fi trebuit sa plece. Acum, sincer o inteleg, caci si eu poate as fi facut aceeasi chestie.
Sa va spun...miercurea trecuta, cald, soare, frumos..eu afara in maneca scurta. Joi, un pic frigulet, dar nothing scarry. Vineri, a inceput sa ploua : a venit prietena seara, pe ploaie. Sambata, Duminica, pana aseara tarziu, ploaie, frig, vant... temperaturi de 0-5 grade Celsius.
Acum, vant, un soare cu dinti si temeperatura de 9 grade Celsius. Nu mai ploua.

Toate zilele astea, am stat in casa. La TV sau pe net. Am papat, am vorbit, am dormit, s-a plictisit.
A tot vorbit la telefon...pe fiecare seara, cate 3-4 ore o data, cu 2 tipi... unu'n New Orleans, unu'n Alaska. Nici unul n-a "putut" sa vina peste weekend incoace s-o vada.
A decis sa plece. O inteleg, sincer. Sper doar..sa.. nu fi fost tare dezamagita.Ca n-am facut mai nimic s-o distrez...sa-i ofer...entertaiment. Uffffff

bebe de Honey
Pozici de tot felu'

36+
Vali

AMR 4 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

stancutza, e o coincidenta nashpa ca dupa 30 d eml doarme... de fapt, formula e mult mai satioasa si deci e satisfacuta mai usor.

gresiti ca i-o dati. si alegeti nu tocmai momentul potrivit s-o puneti in pat: in pat se pune cand e in somn adanc, cand ii pica mainile pe langa ea, ca nu are REM (adica nu vezi ca is e misca ochisorii ca si cand ar visa) pt ca in somnul paradoxal, orice schimbare de stimul ii perturba si-i trezesc si devin agitati si agatasati.

ca vrea maimult papa, da-i. nu mai stiu exact ce varsta are pitica voastra, dar s-ar putea sa fiti intr-unul din faimoasele paliere. e normal si sa planga si sa ceara incontinuu. incearca sa n-o lasi sa adoarma. sa fii sigura ca suge bine (ar trebui sa auzi un fel de ssssssss cand iese laptele si nu un tsocait de molfaiala de sfarc. dar daca zici ca suge prin mameloane de silicon, nu cred ca-i cazul.

concluzie: 1. n-o lasa sa adoarma daca ti se pare ca n-a mancat destul.
2. daca adoarme si intra in somn profund n-o mai pune sa ragaie (foloseste ragaiala ca stratagema de trezit copilul), in somn profund pune-o in pat.
3. in somn paradoxal poate sa para treaza: tin ochii deschisi, tipa, plang, rad; ganguresc (daca e la o ora dupa ce-a mancat treaba asta, e sigur somn paradoxal)

mitsu panikardu, lasa bebe Conrad in pace cu echo! n-are nimic. toti copiii au manutele reci (poti sa-i iei manushile jos, ca nu are nevoie de ele, eventual inveleste-i manutele cu pledutul), si toti copiii ofteaza si scot sunete ciudate in somn.

quote:
Originally posted by stancutza

Buna seara zuzici!

Va salut putin in graba, si apelez la rabdarea si experienta voastra...noi astazi am adus printesa acasa!

Bineinteles ca am nevoie de un sfat referitor la alaptat: am lapte, chiar sanii angorjati. Nu am mameloanele formate si nu poate suge din ei, dar am rezolvat temporar - sper eu - cu mameloane din silicon, din care trage cu harnicie. Nu e lenesa la san.

Problema mea e alta: o alaptez, pare multumita, adoarme la san dupa un timp, daca o trezesc mai suge. La un moment dat ma lasa sa o iau de la san, semiadormita. O pun sa ragaie si dupa aceea...pai tine-te frate urlete cand o pun in pat!!! Nu vrea si nu vrea sa o pun in pat! Urla cam ca atunci cand ii e foame, isi roade pumnii, si daca o mut din nou la san, accepta inca o portie.

In disperare de cauza, sotul meu a apelat la formula (el a preparat-o, el i-a dat-o). Dupa 30 ml de biberon, mandra a acceptat sa fie pusa in pat.

Unde gresim? De ce dupa masa la san, desi adormita, nu accepta sa fie pusa in pat, iar dupa masa cu bine a stat bine-mersi? NU VREAU SA O INVAT CU BIBE!!!

Pup,
Stancutza

miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

quote:
Originally posted by matgravidut

AMR oricand...

Matgravidut,

eu la ultimele ecografii nu am mai primit nici un fel de lungime e bebe-ului. Ce ai vazut tu e mai probabil safie HC sau AC - diametrul fie al caputului, fie al abdomenului.

Vreau sa vin aici cu experienta mea: ultimele doua ecografii aratau un copil mai mic cu 2 sapt fata de varsta gestiationala, cu greutate de 2.55- 2.700. A iesit de fapt o bebita cu totul in standarde, de 51 cm si 3,2 kg. Eu am zis ca la urmatoarea sarcina, daca va fi sa fie, nu mai fac decat ecografiile morfologice obligatorii, ca prea mult m-am stresat cu subiectul asta pe final de sarcina!!!

Stancutza

Poze nastere Sofia:
http://good-times.webshots.com/album/562227330iHoRWh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

miri, eu i-as da manusile jos si i-as pune paturica peste.... Adica am si incercat, dar da din manute in somn si si-o pune pe ochi. Mai precis, pe nas! Si tre' sa stau tot timpul cu un ochi pe el, ceea ce ma distrage de la messenger

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami

Ne facem maaari!

Mergi la inceput

Mirikut dragut... am vazut raspunsul catre mine, referitor la ingrijorarea mea. Astept / accept un shlap mare, mare....caci deja nu mai am 1 morcov, 1 gradina.... ci... s-a transformat in sera, deja.Daca s-ar putea vinde, as face bani frumosi.
Exemple..normal ca pe voi va am.Si, ma gandesc...daca ele au putut, pot si eu. Dca ele au reusit, voi reusi si eu. Dar, apoi alunec pe partea periculoasa , cea de ma apropie de depresie si, parca numa'as plange intr-una.

Cat despre masajul perineal, o sa incercam si pe-asta. Orice, numai sa imi usureze suferinta de-atunci...desi cred ca as prefera un puf de happy gas, sa nu fiu constienta de nimic.
Fi-mi-ar sa-mi fie firea asta.... ca parca acum ma intorc la cuvintele celeilalte prietene...cea care ma intreba cum am razbit in viata.

V-am pupat... ma duc sa m-ascund, pana nu mi-o iau rau de tot pe carca.

bebe de Honey
Pozici de tot felu'

36+
Vali

AMR 4 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput