*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (133)*
Raspunsuri - Pagina 3
LaLa_20 spune:
alinaatudor...de care cantar ti-a recomandat?daca vrei mecanic(noi dasta ne-am cumparat ca asa ne-a recomandat)pot sa-ti zic un site unde gasesti cu 130 ron...si eu sunt multumita de el...
Cea mai optimista mamica!
LauradeBianca Mihaela
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi
miri_mik spune:
alina, un cantar de 10 kile, inseamna sa te tina pana la 1 an; la un an copiii au in medie greutatea asta, si dupa un an nu prea mai foloseste, ca nu e important sa ia chiar asa regulat in greutate.
cati_magureanu: esti trista, ok, ai voie. plangi ca sa te descarci, dar atat. lasa gandurile ca tata e bolnav si tu te bucuri de copil. asta e mersul vietii. de el este cine sa se ocupe, tu trebuie sa te ocupi de copil. ori daca tu esti mereu cu ochii umflati de plans, cu gandurile peste ocean si fara liniste, cum poate mateias sa se simta iubit cum trebuie? poate si refuzul lui sa suga e un semn al stresului tau.
ca sa-l faci sa suga, ca n-am inteles daca refuza doar sanul sau si biberonul? daca e vorba doar de san, pune-i vitaminele pe sfarc (daca luati vitamine, - noi aici luam) care-s dulci sic are poate ii fac pofta. apoi picura-i tu laptic in gurita, doi trei stropi si indeasa-i sfarcul in gura incercand in acelasi timp sa mulgi. tre sa se prinda de smekerie ca de-acolo vine lapte.
daca in schimb, a pus gurita pe biberon... se prea poate s anu mai vrea sa faca eforturi sa suga prea incantat.acolo e de munca si de suportat minute in sir de urlete de foame...desi e putin barbar...va trebui sa-i suprimi cu totul biberoanele si sa-l obligi sa munceasca. dar la cat esti tu de trista acum nu cred ca are rost sa-l mai chinui si pe el. pusici si... trebuie sa gasesti ceva sa te pozitiveze. curaj, cum zicea laura, suntem aici langa tine
miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
AngeliquedeS spune:
Mesaj de la Errena:
NU A VENIT BARZA. DAR VINE IN CURAND. VA ANUNT CAND AJUNGE
Eu sunt varza de racita, macar nu am mai facut febra, azi noapte nu am putut dormi deloc deloc. Pupi e bine si papa.
Si pe mine ma enerveaza de mor bubele alea. dar totusi nu exista un termen limita, cand dispar, la o luna, doua?
Alinatudor, e normal ca bebe sa se invineteasca atunci cand plange tare, ce noi nu ne inrosim cand plangem? D-apoi sa zbieram?? mai dar doctorii astia baga teama in oameni de numa-numa!
Miri, deci si tu l-ai dus pe bebe in Cora, in supermarket adik. Si noi am mers cu el in carrefour inainte de baby shower si la cine am spus mi-a sarit in cap sa sunt inconstienta. dar ce era sa fac, cu cine era sa il las?? Chiar nu am cu cine! Si m-am dus la 9 dim cand nu era aproape nimeni. Mi se par mult prea absurzi oamenii astia... Si am mai auzit una... ca nu ai voie sa il scoti pana la botez. ce tampenie!!!
Apropo de botez, noi am inceput pregatirile pt 2 martie.
Cat despre Pupi, eu nu cred ca nu o sa isi stie numele din cauza ca ii spun Pupi! Eu am facut ochi cu toata lumea strigandu-ma KIKI si cand ma intreba cineva cum ma cheama spuneam Kristina, niciodata KIKI. So....
Pup toate fetele!
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori
miri_mik spune:
angi, ca sa te imbunez, cu numele, lui bruno nu-i mai zicem bubu, dar nici nu zice cum il cheama:))) la nimeni si in nici o limba.
cu iesitul in oras, sa-ti spun sau sa-ti arat cam ce parere am io despre aia care imi sar in cap, inclusiv maica-mea:))) ies cand am chef. am intrebat medicul si-a zis: daca e frig sa fie protejat. gripan-o ia, ca de aia il alaptez, si nici nu sta cineva gripat sa-i sufle in nas. si daca n-aluat nici d ela bruno inca ce-mi adice de la gradi... ma doare in cot de ce zice lumea. si de s-ar imbolnavi... doamne-fereste - am face tratament si gata:)
muuuah!
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
Mitsu-bishu spune:
alinaa, tnx... Si fetita ta este o scumpa... Si e leit tata-sau, cum ti-ai dorit! Sa va traiasca!!!
Cat despre chestia cu manutele... M-ai cam speriat! Noi si acum avem manutele vinetii, din cand in cand... Dr. mea a spus ca e normal, ca isi regleaza sistemul termo- nu stiu cum in timp... Dar si mie mi se pare cam suspect... Mai si trage bebe cate un suspin in somn, de ala ascutit, de zici ca nu are aer. Ma gandesc ca eu fiind fumatoare... Sa nu ii fi distrus inimioara! Nu stiu ce sa fac... I-as face si eu o echo, asa, dupa ureche... Sa vedem ce si cum...
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Ne facem maaari!
AngeliquedeS spune:
quote:
Originally posted by miri_mik
angi, ca sa te imbunez, cu numele, lui bruno nu-i mai zicem bubu, dar nici nu zice cum il cheama:))) la nimeni si in nici o limba.
muuuah!
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori
Mitsu-bishu spune:
Da, chiar, cati... Imi pare rau ca nu am reusit sa te inspir... Mi-ar placea ca toate mamicile sa simta macar pe jumatate cum simt eu, indiferent de circumstante. Eu zic ca bebe tau ar trebui sa iti dea puterea sa lupti, e o viata noua. Nu zic sa uiti de tatal tau sau sa nu iti mai pese, ca nu are cum, dar venirea unui copil pe lume e un motiv de fericire maaaare si ar trebui sa te insenineze si sa te faca sa mai uiti de griji, si nu invers - boala tatalui tau sa iti umbreasca bucuria! Nu vreau sa par cruda, mie mi-a murit tatal anul trecut (scuze de comparatie... sper sa intelegi ce vreau sa spun), dar bebe C. mi-a umplut oarecum "golul" pe care l-am avut in tot timpul asta.. Pe de o parte ma simt putin vinovata, pe de alta parte imi imaginez cat s-ar fi bucurat tatal meu de el si stiu ca el ar vrea sa fiu fericita! So... Da, e normal sa te preocupe starea tatalui, dar... Incearca sa te concentrezi mai mult pe bebe, ca nu ii face bine sa stea intr-o atmosfera negativa! Hai, fruntea sus ca esti mamica si bebe se bazeaza pe tine!
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Ne facem maaari!
stancutza spune:
Buna seara zuzici!
Va salut putin in graba, si apelez la rabdarea si experienta voastra...noi astazi am adus printesa acasa!
Bineinteles ca am nevoie de un sfat referitor la alaptat: am lapte, chiar sanii angorjati. Nu am mameloanele formate si nu poate suge din ei, dar am rezolvat temporar - sper eu - cu mameloane din silicon, din care trage cu harnicie. Nu e lenesa la san.
Problema mea e alta: o alaptez, pare multumita, adoarme la san dupa un timp, daca o trezesc mai suge. La un moment dat ma lasa sa o iau de la san, semiadormita. O pun sa ragaie si dupa aceea...pai tine-te frate urlete cand o pun in pat!!! Nu vrea si nu vrea sa o pun in pat! Urla cam ca atunci cand ii e foame, isi roade pumnii, si daca o mut din nou la san, accepta inca o portie.
In disperare de cauza, sotul meu a apelat la formula (el a preparat-o, el i-a dat-o). Dupa 30 ml de biberon, mandra a acceptat sa fie pusa in pat.
Unde gresim? De ce dupa masa la san, desi adormita, nu accepta sa fie pusa in pat, iar dupa masa cu bine a stat bine-mersi? NU VREAU SA O INVAT CU BIBE!!!
Pup,
Stancutza
Mitsu-bishu spune:
Ca veni vorba... (a pomenit angi de botez...) Eu am iesit din casa pana acum si cu si fara bebe... Intelesesem ca la 8 zile se citeste o dezlegare, ceva?! Ca m-as duce sa il intreb pe popa, da' daca nu am voie cu lohiile dupa mine si ma afuriseste? Aaa... Si inca o treaba... Cum stau lucrurile cu ursitoarele? Cand se pun chestiile alea la geam? In preajma botezului? Sau in primele zile de la nastere? (Eu aveam niste drojdie la geam, uitata de cand am dezghetat frigi', o sa aiba bebe niste ursitoare... balonate ). Eu m-am decis pentru botez mai tarziu... In fond, oricum il crestinez, nu? O sa fie prin mai, sa fie cald si flooori, sa il imbrac in rochita d'aia de satin cu trena Am si eu o dambla....
Ne facem maaari!
Mitsu-bishu spune:
Stancutza, same here ... Eu ii dau sa suga pana crapa... Si uite asa stam noi aproape o ora la fiecare supt... Bine, noi nu ragaim si mai si regurgitam si cateodata o luam de la capat... Inca o ora! Funny, huh?! Grrr... Mama lui de bananutsa!
Ne facem maaari!