Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (63)
Raspunsuri - Pagina 15
Marunzika spune:
Plec la cumparaturi, v-am pupat! Revin poate la schimbul 3.
Teo, Sabina sunteti bine?
www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007
Sabina spune:
eu nu prea bine.....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Yaia spune:
Bee, multa sanatate puiutilor tai!
Se pare ca e rau tare in tara, si nepotii mei ambii raciti cu febra mare...Vad ca si Andrei de Roxana si multi alti bebici sunt bolnaviori...pupici la toti sa treaca repede si fara complicatii!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
betty78 spune:
quote:
Originally posted by moldoveanca
Salutare dragelor sa va spun repede off-ul meu.I-am facut vaccin Infarix si m-a trezit ca are febra.Cum ii pun paracetamol,ii scade dar peste 2-3 ore creste iar.Vaccinul l-am facut luni deci ar cam trebui sa nu mai faca,nu?O fi de la altceva?Nu face febra mare a avut maxim 38.3.Luminati-ma va rog
teo
pana la 38.5 e ok...nici nu trebuia sa ii pui paracetamol
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
myral spune:
Marunzika, da eu am gasit milupa cereale si sunt de la 4 luni, sunt si cu lapte si fara lapte.Mai sunt cereale si de la humana, nestle dar nu stiu daca de la 4 luni, parca Annisia folosea humana, deci ar trebui sa fie si astea tot de la 4 luni.Oare la voi sunt indicate de la 6 luni cerealele de nu ai gasit pt 4 luni?Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
betty78 spune:
Daca aveti timp sa ne admirati si pe noi:
http://www.flickr.com/photos/15923681@N07/2213904441/
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
mandarinutza spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi: Eduard Alexandru si Alesia
Betty, ce dragalas e bebe Mario! Si ce smechereste, sta el pe canapea.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
sim_stoian spune:
Yaia, Sabina nu ti-a scris urat, serios ca era o diferenta. Voi ati avut o discutie, nici una nu a scris urat celeilalte.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
sim_stoian spune:
Am pus punct discutiei despre ce s-a intamplat.
Azi a luat tati scaunul de masina, abia astept sa vina de la servici sa il vad. Yupiii, nu il mai chinui cu scoica Graco!
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
veroboroda spune:
buna, fetelor! Ne primiti si pe noi in clubul vostru? Am vazut ca ne-ati trecut si pe noi in listuta voastra si va multumim mult de tot. ca sane identificati mai usor, va spunem ca suntem Bianca Elena, nascuta pe 29.08.2007 si mami Veronica. Noi am mai scri la strumfi de iulie -august, ce-i drept mai rarut ca nu prea avem timp, dar citim mai tot timpul ce scriu fetele pe aici.
Ce sa va spunem despre noi? Mai avem putin si facem 5 luni, ne chinuie rau de tot incisivii superiori, care se incapataneaza sa nu iasa, ne intoarcem pe burtica si apoi inapoi pe spate fff usor, chiuim toata ziua, ne plac cutiutele muzicale la nebunie, papam laptic praf milupa ca mami a ramas fara laptic la 2,5luni si inca nu am inceput diversificarea. Mergem peste o saptamana la tanty dr si ne va spune cu ce sa incepem. Deocamdata bem doar 20 ml de suculet de portocala. Cam tat despre noi.Va mutumim anticipat ca ne-tiprimit si pe noi.
va las ca face scandal printesa mea;
pupici