Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (63)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

buna si de la noi.
Bee multa sanatate si de la noi

Ieri am fost singurei pana tarziu si am avut si ceva de lucru asa ca nu prea am avut timp sa intru.
Bebe incearca sa se ridice cat mai sus in maini (oarecum in patru labe) si este nervos ca nu reuseste

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

quote:
Originally posted by ANDREEA11

fetele cate ati inceput diversificarea: voi le dati azi o lingurita, maine 2 samd? al meu vrea mai mult ce sa fac?

Noi am inceput asa: 1 zi o lingurita de morcov, a 2a zi 2 lg, a 3a zi 3 lg iar in a 4 azi am dat mai mult vazand ca se comporta bine, nu are nici un fel de reactii. Azi am bagat si pastarnac si am sa-i dau 3 zile doar morcov cu pastarnac si apoi adaug cartoful (cred).
Dar i-as baga ceva si-n lapticul de seara ca nu se mai satura si se trezeste din ce in ce mai devreme. Dar ce sa-i bag?

www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Bee multa sanatate lui bebe bolnavior !

M-am tot uitat la girs si cereale si scrie pe ele incepand de la 4 luni, preferabil dupa 5 luni! Voi cele care dati cereale de cand le dati si cum?
Myral, parca tu ziceai de fulgi de orez de la Milupa, eu nu am gasit ! Sunt cu sau fara lapte?!
dani ce mai faci, tot cu munca? ce-ti face printesa?

www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Pinacolada multumesc! Banuiam eu ca nu-i ok la bebe...am citit pe undeva si eram curioasa daca a incercat cineva.

isabeluta de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei

Mergi la inceput

Se pare ca sunt singura pe aici!? Atunci, sa aveti o zi placuta in continuare!

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Marunzika nu esti singura, dar la faza cu cerealele sunt cam depasita de situatie...poate intra Myral mai tarziu.

isabeluta de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Marunzika punei niste biscuiti ptr bebici.

Bee multa sanatate si de la noi

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Roxali

Marunzika punei niste biscuiti ptr bebici.

M-am uitat si la biscuiti si sunt tot pt dupa 6 luni! Poate ajung in Köln la magazin italian sa iau plasmon - sunt fara gluten oare si de la ce varsta se pot da?

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Salutare dragelor sa va spun repede off-ul meu.I-am facut vaccin Infarix si m-a trezit ca are febra.Cum ii pun paracetamol,ii scade dar peste 2-3 ore creste iar.Vaccinul l-am facut luni deci ar cam trebui sa nu mai faca,nu?O fi de la altceva?Nu face febra mare a avut maxim 38.3.Luminati-ma va rog

teo

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by moldoveanca

Salutare dragelor sa va spun repede off-ul meu.I-am facut vaccin Infarix si m-a trezit ca are febra.Cum ii pun paracetamol,ii scade dar peste 2-3 ore creste iar.Vaccinul l-am facut luni deci ar cam trebui sa nu mai faca,nu?O fi de la altceva?Nu face febra mare a avut maxim 38.3.Luminati-ma va rog

Noua ne-au spus ca febra incepe de la 38,5°C. Deci ne-au atentionat sa nu-i punem supozitor decat daca febra ajunge pe la 39°C. Poate intrebi dr daca-i normal dupa atatea zile sa mai fie de la vaccin!

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput