Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (63)
Raspunsuri - Pagina 13
Roxana_G spune:
Andreea11, nu i-am dat progresiv ca a papat mai mult si nu l-am mai intrerupt decat primele 2 dati, oricum nu se omoara cu mancatul. Dar nu e tocmai ok. Nu stiu daca sa ii dai chiar cate 2 lingurite ca e cam putin, teoretic raportarea se face la ml. Dar nici tot borcanul deodata. Eu i-am dat insa. Borcanelul este de la Hipp. Tu morcov cu dovleac unde ai gasit? Borcanelul are 125 gr.
Ceamica, multumesc din suflet, nu ma gandisem la chestia cu perna. Sunt convinsa ca pana la urma se va mai obisnui si va fi ok. Doamne ajute sa isi faca efectul.
Bee, sa stii ca m-am intrebat ieri ce o fi cu tine, in gand nu pe forum, credeam ca ati plecat la munte. Doamne ajuta sa fiti bine si sa se insanatoseasca repede Razvanel. Imi pare asa rau de spaima pe care ati tras-o. Important e sa fie bine acum. M-am panicat si eu, sper sa nu evolueze si Andrei asa, si asa nu sta la aerosolii aia.
Valentina, multa sanatate piticei. Poate nu e nevoie pana la urma de medicament. Nu e insa nici o tragedie, doar ma miram de ce i l-au dat. Dar acum realizez, fiind imunosupresor voiau sa scada febra.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
mandarinutza spune:
Pinacolada, eu ies in 23 August.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
Roxali spune:
Citesc si vad ca se ingroasa randul bebicilor bolnaviori...offf...Rox, Miaunici,Sabina.
Pe mine m-au chemat la munca ptr ceva "urgente"...de pe 4 intr-u definitiv ca altfel i-au 30% si urgentele tot eu le fac
Nu am apucat sa citesc tot,asa ca, mai revin...daca nu da-ti gata alt capitol doamnelor.
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze
Roxana_G spune:
Pinacolada, nu iti face iluzii ca la particulare e altfel, boli sunt peste tot, e la fel si la gradi din alte tari. In fine, sa speram ca nu se agraveaza la Andrei, Alex are deja imunitate mai mare si face forme usoare. Deci ea e binisor, Andrei...nu stiu sa spun. Tot muci si tuse, cam devreme sa apreciez eficienta tratamentului. Avem aparat aerosoli acasa si ma chinui sa ii fac eu. Nici mie nu mi-a mers cu bonele, m-au enervat aia de la 7 ani cu mersul la ei sa discutam, ma chinui de o saptamana si tot nu am ajuns.
Isabealuta, azi cred ca mi-a secat borcanelul cu calm si rabdare, dar sper sa imi revin. Mai grav este ca nu am motiv sa ma simt asa, nici pretexte nu gasesc. Vad ca si tu esti la fel, o fi si vremea asta de vina.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
myral spune:
Ce de copilasi bolnaviori Insanatosire grabnica! Ne gandim la toti!Noi nici nu am mai iesit azi afara, aici ploaia e combinata cu vant, dar oricum nu am iesit ca m-au deprimat atatea bronsiolite, raceli , tuse ce or fi ele, sper sa ne ocoleasca.toate mamicile si bebeii!Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
Gabriela77 spune:
Bee santate multa puiului bolnavior!Dragii de voi!
Roxana, si pe mine ma pandeste aceeasi stare..Vreau sa mai ies si eu, parca m-am salbaticit de tot, si cand iesim la shopping, Sara se plictiseste si incepe spectacolul, nu-mi prieste nimik...Nu am pe nimeni in Cluj, sa o mai las cu cineva macar 1 ora, peste tot trebuie sa o car cu mine...Mi-e draga insa de mor si asta compenseaza tot!Astazi a trebuit sa rezolv si ceva la serviciu, si suna telefonul si nu puteam sa-i fac fetei mancarea...m-am enervat, era o chestie care putea rezolvata la birou, dar de ce sa nu ma deranjeze pe mine???
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
Roxali spune:
quote:
Originally posted by bikmaria
buna dimineata
gabimultumesc de cafeluta
andries mai inviorat cu mesajele tale
roxana spor la invatat ,ma bucur ca te-am facut sa zambesti
DA ,am hotarat sa-l las in FRANTA ,aveti perfecta dreptate ,cum sa se duca la concurs cand stie ca ai lui colegi sunt in FRANTA ,iar pe prof nu pot sa-l aburesc cu vreo scutire caci mai este un copil de la alta clasa ,asa ca ma voi duce si ii voi spune ca deja am dat bani si nu se mai poate face nimic ,oricum si diriga a fost de aceeasi parere cu voi ,mai ales ca e profa de franceza ,inca o data MULTUMESC de sfaturi
BIKMARIAmamica de dulceata mica MARIA TEODORA (05-09-07) si de papanas maricel ALEX (14-07-96) Poze noi ,cu noi
Maria nu-l aburi cu nici o scutire spunei adevarul...poate afla de la copil sau de la alti copii si pici mai nasol.
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze
Pinacolada spune:
Roxana- da, eu am pucat sa ma duc la discutii la aceeiasi agentie! 7 ani!
mie mi s-au parut ok! poate iti faci putin timp !
Mandarinutza- si eu tot in 23 august!Stam in vatra luminoasa, deci la 5 min de parc!
poate iesim impreuna, cand o fi mai frumos afara!ce zici?
mandarinutza spune:
Pinacolada, sigur, mi-arplacea sane vedem! Si eu stau f aproape de parc.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze