Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (68)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
Val_ spune:
Ioana ai dreptate, sunt cam lenesa la capitolul poze sau filmulete. Uite am pus aici o poza dovada:
Mariuca topaind
Loradin un pupic pentru Ana. Sa ne spui ce se mai intampla.
Tzuna ce mai face Maria?
RaisaFudulu ce par fain are Raisa. Este o scumpica. A mea are doua fire in cap si o mica cheliuta la spate. Chiar ma intreb cat de normal o fi.
Paxela cum mai este Silviu? Sper ca nu s-a imbolnavit si Delia.
Daraban bine ai venit printre noi. Un pupic pentru Delia papusica. Doamne ce copii frumosi. Mereu ma minunez.
Martutza ce mai face Victoras? Tare a mai crescut baiatul tau. Cred ca esti tare mandra. Nepotica ta este mai bine?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
stefimic spune:
la multi ani albinute si bondari nascuti pe data de 28!
va dorim sa fiti sanatosi si sa cresteti mari.
MARIA ALEXANDRA
MARIA TEODORA
ARTHUR
ALEXIA MARIA
RAISA MARIA
VLAD
cata mami de STEFAN(9.03.2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/biky/biky.jpg)
biky spune:
Poze, filme si iar poze mi-au incantat ochii in dimineata aceasta!
Radcarmen-un film lung, ametitor cu protagonisti tata si fiu! M-a distrat copios mersul nastrusnic-taras-busilea si am apreciat un tata rabdator cu copilul!
Raisa- o fetita deosebita....cu codite, dinti, gene intoarse care mai sta si singurica in piciare! Jos palaria!
val - o Mariuca gatita cu bentita tropaind de fericire....
Gabdyd - d-ra maslinutza de mare ajutor la bucatarie, mamei! O viitoare gospodina!
Daraban - bine ati venit in grupul nostru, sunteti 2 scumpele!
Madybulancea- felicitari pentru mersul razvanesc! vrem si noi!!!!
si nu in cele din urma...desi le-am vazut cele dintai...pozele Mariei (Tzuna) care are un zambet nastrusnic si niste ochi superbi! Nu's de ce, dar mi-a venit sa-i spun "veveritza"!Nu pare sa fie slabuta deloc...mai degraba Caterinei mele i se vad coastele!
Si acum ....noul look al Paxelei si Iuniei m-au dat pe "spate"....sunteti foarte shicoase! Vreau gropitele din obrajii e Paxelei si tinuta de gala a Iuniei !
Martuza - muuuuuuuuuuulta sanatate lui Victoras si cred ca bunicutza are dreptate cu laptele mai caldutz (am testat si noi)
Kmi - Timi cea scumpica o sa mearga din nou cand o sa capete mai mult curaj....cat despre jucariile la "moda" si la noi la fel : traiasca oalele, tigaile, lingurile de lemn, sertarele bucatariei cu tot ce e in ele....
Loradin- otita? uf!!!! urate sunt bolile astea...dar o sa treaca....Cat despre pata....sa fie, oare, vreo alergie la ceva?
Mihael@ - pentru promovarea anului I!!! 150 ml la o masa? stati mai bine decat noi.....
apropos de mese si program...ieri:
4.30 - 210 ml lapte
9.30 - 70 gr iaurt
14.30 - 80 gr piure de cartof/morcov/carne/iaurt +30ml supa
17.30 - 120 ml lapte(aici m-a fentat caci nu trebuia sa-i dau lapte, dar nu a vrut altceva)
20.00 - 160 ml lapte
23.30 - 130 ml lapte
La 10 luni, la masuratori, ne-a dat : 8.300 gr si 73 cm ....o fi bine o fi rau, la urma urmei asta e!
Incerc sa-i introduc cate putin laptele de vaca....NU am succes deplin, dar insist! Combinatia 50% lapte formula + 50% lapte de vaca o accepta relativ bine!
Noutati in ale progreselor: arata cu degetelul ce vrea sau unde vrea de-mi vine sa-i mananc degetelul ala mic.... si recunoaste 4 pitici (din cei lipiti pe perete)-somnorosul, sfiosul, morocanosul, si ala de canta la trompeta dar nu stiu cum il cheama (eu ii zic trompetistul). Datorita filmuletului cu Iarina si cum stie ea de frumos sa dea paginile....avem si noi progrese : nu le mai rupem chiar pe toate si reusim sa dam foile frumos!
Sotul e plecat in delegatie de saptamana trecuta si m-am ocupat mai mult timp de Caterina...deci am ajuns la concluzia ca se poate si mai mult!
DAR nu sta in picioare nesprijinita, nu merge decat tinuta de ambele mani, din pozitia culcat sau busilea nu se ridica in fund singurica, siiiii NU AVEM NICIUN DINTE!
Intrebare...intrebatoare....cum scapam de suzete, sau cand scapam? Chiar nu stiu ce sa fac...e un viciu precum la mine tigarile - nu ma pot abtine sa nu mi le mai bag in bot!Uf!
O mamicutza cu 2 fetizte cu fitze : Andra(20.11.1995) si Caterina(22.03.2007)
tzuna spune:
Fetelor am gasit un mesaj de-al lui KAy in care multumea medicilor si la sfarsit era scrisa si varsta fetitei. are 7 luni si 3 saptamani. Nu-mi vine sa cred. Micuta Sonia nu mai e asa micuta. Ingerasul nostru al tuturor creste ....
Draga ANDREEA- cred ca viroza a luat-o de la cresa. Am inteles ca in prima faza iau toate bolile posibile si apoi sistemul imunitar se mai obisnuieste. Bine ca i-a trecut. Spune-mi te rog numele cresei si mai ales cat ai platit. Imi pare rau ca vi s-au intamplat atatea lucruri rele.
DANA si DELIA- bine ati venit. ati pus si poze?
MARTUTZA- eco abdominala i-am facut la 5 luni cand am fost internate o zi la IOMC pentru toate investigatiile. La coprocultura ma gandeam si eu ca tot nu o chinui de loc....Nu se scarpina la nas. oricum de atunci nu a mai varsat deloc si de mancat mananca la fel adica multumitor. dar tot mi-e frica....
KMI- imi pare bine ca Timi creste si va incanta cu vorbele pe limba ei. Poate a cazut si de asta nu mai vrea sa mearga. Nu i-am dat lapte fara lactoza pentru ca la IOMC mi-au spus ca nu are intoleranta ba primul ei tratament a fost ranitidina cu lactoza.
ELYANNE-te-am sunat sambata dar aveai telefonul inchis. Credeam ca sunteti pe afara.
Am vazut mamicile frumoase : IUNI si Alexa.
LORADIN-imi pare asa rau pentru voi... Ce ati mai facut? E mai bine Ana?
STEFIMIC- multumim pentru urari. UItasem ca Maria face azi 11 luni... Ce mama....
BIKI- Pai stati f bine la capitotlul greutate . Va scoatem acusi din clubul fotomodelelor. Iar de mancat... Cam ca Maria mea mananca dar a ta e mai grea deci tot e mai bine.
MARIA- e o dulce. Doarme super bine noaptea cu o trezire pt laptic (secretul- sa doarma macat 1 ora si 20 minute ziua). Nu pot sa cred. Am capatat iar curaj sa o las singurica in dormitor. Cu mancarea- binisor dar spre disperarea mea iar e totul la biberon. Nu vrea cu nimic altceva_cana, lingurita... Nu stiu de ce face asa. Prefera sa stea flamanada. Si acum o saptamana era inebunita dupa cana, nu lasa sa picure nimic pe langa. Mai pateste cineva asa.
Va urez o zi buna tuturor.
Andreea20 spune:
Buna
Bubulina mea este mai bine, a terminat treatamentul cu antibiotic...ii mai curge nasucul si mai tuseste din cand in cand. La cresa nu am dus-o, toata familia este contra numai eu parca as vrea (mama denaturata).
Tzuna, cresa se numeste Acorns (cauta pe google si vei gasi site-ul), am platit 1.300 ron/luna si o taxa de inscriere de 340 ron parca.
madmat spune:
buna stup.
la raport si noi.
iar suntem cu rosu in gat si de data asta am trecut la ospen sper sa treaca ca m_am saturat de febra si te muci.de papat suntem tare mufturos preferam numai titi.
daraban bine ai venit in stupul nostru de (viespe)pupam pe delia si noi suntem din oradea.
paxela super nou look al tau.
phili unde esti draga?ce face bogdan?sunteti bine?va pup.
zadi unde esti ?eu citeam mesajele tale si i puneam in praktine ce spuneai despre copii intri la apellllllllllll.
va pup pe toate plange
matilda mami fericita a lui MOUSAhttp://good-times.webshots.com/photo/2945890260096653195derQaj
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/biky/biky.jpg)
biky spune:
Tzuna - la noi sunt zile in care tipa numa' cand ma vede cu lingurita si castronelul, si tine gura inchisa de nu poti nici macar sa-i dai sa guste! Mancarea pusa in biberon....nici atat!
Sunt zile in care mananca doar lapte...in jur de 700-800 ml/zi (milumil 3) si cred ca laptele asta o tine "in forma" (cel mai multe zile la rand au fost 5)!
Nu-i mai plac fructele in nicio combinatie, o sa trecem din nou pe sucuri! Leguma preferata - cartoful. Desi fierb cartoful cu diverse legume combinatia de mancare este cartof cu carne/ou/ficatel la care adaug lapte si unt. Ii mai place mamaliga (facuta cu lapte, malai si unt) si i-o dau cu branza cu iaurt sau peste in functie de ce am in casa! Ii plac iaurturile simple sau cu fructe cumparate ca atare, dar din tot ce ti-am zis cantitatea la o masa este in jur de 50 -70 gr, rar ajunge la 100 gr .
Eu m-as bucura sa manance mancarea din biberon, numai sa o vad, eu, ca mananca! Cand vine ora mesei ma iau toate caldurile! Lasa sa manance fata cum vrea, numai sa manance.....Crezi ca o sa se marite cu biberonul in gura? la veveritza cea dragalasa
Nu plecam de la fotomodele .... Am sa-i fac poze in chelea goala sa-i vezi coastele si daca ai sa maresti fotografia ai sa-i vezi si organele interne
(masuratorile sunt facute acasa si nu la cabinet, deci nu prea sunt sigura de calitatea lor)
O mamicutza cu 2 fetizte cu fitze : Andra(20.11.1995) si Caterina(22.03.2007)
ghibuadina spune:
buna ,
LORADIN, dar cum de-a facut otita?N-a avut nicin simptom, nimic?Dar cum sa ne dam seama?Doamne ajuta,hai moralul sus, c-o sa fie bine..
TZUNA, pupici la Mariuca...
IOANARADU ziceai ceva de galuste.Cum le-ai facut, ai pus oul cu albus cu tot?
VREAU SI EU O RETETA, 2 de papa bun, ca nu mai stiu ce sa-i dau.
Azi i-am terciuit ciorbica, vad ca s-a strambat, dar nu cred ca de la consistenta ci de la gust.I-am pus iaurt in ea si a mancat un pic..
DARABA, bine ai venit !!!Sa-ti traiasca fata frumoasa!!
ANDREEA bine ai revenit, si sa dea Domnul sa nu masi ai pbl!!!!
Noi suntem bine, merge tot sprijinita de-un deget, ii e frica sa-si dea drumul desi poate sa se mentin singurica in picioruse.
Va las ca tp e limitat, nu ma lasa deloc la calc...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elyanne/elyanne.jpg)
elyanne spune:
http://www.resursadefun.ro/pov_noi_la-ginecolog.htm
Luati de va radeti... io n-o stiam... am ras ca proasta... se fac si copiii nostri mari, sa te tii....
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elyanne/elyanne.jpg)
elyanne spune:
Tzuna cred ca a fost descarcat telefonul... pana m-am prins io...
Data viitoare.
Poate maine pe la 12? Ce zici? Daca e soare, normal...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica