Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (68)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
ioanaradu spune:
buna dimineata,
astazi fac eu cafeaua!
sa vedem daca imi mai aduc aminte sa raspund la ce-am citit aseara:
karla32 si loradin scutecele pillo sunt produse tot de fippi intl, ca si momi. nu este adevarat ca unele sunt ambalate in italia si unele la noi: toate sunt ambalate la noi!! s-a mai vb pe aici de dif intre ele: momi sunt putin mai subtirele, iar fippi (cica) au mai multe granule de absorbant. ma rog ... noi am folosit si unele si altele, am ramas la momi, important este cand le cumperi sa ceri sa fie cu elastic la spate. cat despre pret: 32 ron este cu adaosul de magazin. la depozit, pillo sunt 27-28 ron si momi sunt 23-25 ron.
daraban bine ai venit!
Val_ progrese ... progrese ... dar unde zici ca sunt pozele?
Mihael@
am vazut poze, pozici, filmulete ... . pup pe toata lumea, nu nominalizez, sa nu omit pe careva sa se supere mamicile.
de fapt ... o sa nominalizez ... pe paxela, mamica frumusica.
imi pare rau pt bondarici si albinute si mamici si tatici si bunici si alte rude, care sunt bolnaviori/bolnavioare! si insanatosire grabnica.
Amma
deocamadat atat, ca se raceste cafeaua! mamica lui
Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - luna 9
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/madybulancea/madybulancea.jpg)
madybulancea spune:
Neata...am aparut si noi,dar sa stiti ca v-am tot citit dar nu am avut cuvintele cu mine....si nici nu am avut o stare prea buna,eram asa depresiva....
Razvan e bine,e un nazdravan,dak l-as lasa ar manca numai in joaca si din cauza asta ne tot ciondanim,nu-i place in scaunelul lui,si mereu tipa si de foame si de nervi k el nu vrea acolo,numai k cu mine nu ii merge...ne facem noi mari intr-un fel sau altul....iar cu somnullll....offf sunt atat de invidioasa pe fetele ale caror copii le dorm toata noaptea....se trezeste si papa ink,dar il mai apuca si crizele de urlat din nu stiu ce motiv,dak doarme cu mine nu are nici o problema si asta pt ca are loc de frichineala ceea ce in patul lui nu poate sa faca, nu are spatiu...
Daraban bine ai venit si frumusica tare pustoaica ta...
Loradin multumesc ca ti-ai amintit de mine!!!
Martutza muulta sanatate lavictor...lasa ca trec toate!tu cuum te mai simti???
Stefanya mai treci pe aici...hai te rog!
pt moment atat...ma duc sa fac ordine si apoi papa la bb!!!!
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan
ioanaradu spune:
meniu a la matei:
- 5.30 - 6 lapte
- 9 - 9.30 - fructe cu biscuiti (mai rar, ca nu prea mai mananca fructe)/ iaurt cu biscuiti/cereale /branzica dulce cu iaurt/ compot cu biscuiti/lapte cu biscuiti (Asta in cazul in care nu vrea fructe, iaurt, branzica). uneori mananca ou cu branzica, dar e dupa cum bate vantul.
- 13-13.30 - ciorbita (de vacuta, de puiut, de stevie(???)-daca-i place copilului ..., supa cu taietei sau cu galuste). depinde de cata ciorbita mananca, seamana cu mine si uneori se plictiseste repede de inghitit zeama cu painica, asa ca trecem la felul 2 ... daca avem, daca nu, improvizam. cert este ca orezul si spanacul nu le refuza niciodata. tot aici mai mananca piureuri de legume cu carnita.
-17-18 - cereale cu lapte/ biscuiti cu lapte/ branzica dulce sau topita/ gris cu lapte (orezul cu lapte e bleah)/ mamaliguta cu iaurt (si asta este tot in functie de cum bate vantul)
- 21-22 - lapte - dar nu mereu.
nu prea ii place pestele, in schimb nu refuza crevetii.
mamica lui
Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - luna 9
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
iunita spune:
good morning sunshines!!!
mmmm... mda, vorba lu elyanne... ce naiba e cu plictisul asta total? dau la f5-uri de mi s-a tocit tasta... si sa nu-mi spuneti ca nu mai aveti nimic nou de povestit. uite ca io am mi-am tras si eu look nou ca sa nu o las pe Paxela singura.. si ma simt taare cool. am inceput sa ies maimult din casa , sa ma zbantzui si ma simt taaare bine!
pitiocata, ei bine si ea face chestii noi: si va transmite pupici .
mananca as usual: 330 ml lapte / ciorba/ fructe /lapte... doarme toata nopticica singura singurica... ne bodogane toata ziua in bebeleasca ei siii..mai nou are si "crize de personalitate" care se manifesta zgomotos TARE. daca nu ii dia aia..e jale.. si tzapa ei ca si-a tras o mamica care o ignora cu succes. imaginati-va c emare harmalaie e la noi.
acu va las o leaca poate va revenitzi, trag aer in piept si dau drumu la cd-ul cu tae-bo... daca nu mai intru in curand inseamna ca mi-a scapat vre-un picior in monitor.
pupaciuni!
are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
ruza buburuza
loradin spune:
Neatza,
sa va zic cat sunt de nacajita? Rau de tot! Ieri Anei i-a iesit o pata mare pe un obraz care in cateva ore s-a extins .Ne-am dus de urgenta la grigore alexandrescu si nu au stiut sa-mi spuna de la ce este.Mi-au zis sa ma reintorc cu ea daca pata persista.Am insistat sa o vada si un orl-ist si au gasit-o cu otita seroasa bilaterala acuta.Asa ca....imi vine sa-mi trag palme. Aseara pata se estompase,peste noapte s-a extins,dimineatza s-a estompat iar si acum i-a cuprins si urechea.Nu stiu incotro sa o apuc.Nu mai stiu de capul meu.Va las.Sunt asa amarata.Imi este atat de mila de ea.M-a urlat azi noapte de am zis ca vine sfarsitul lumii.
Mihael@ spune:
Neata!
Hop si noi sa nu ne dati disparute...
Stefi e in continuare fara dinti, in continuare nu doarme noaptea (mai am un pic si ma duc la balamuc), are 8,650 kg si 76 cm la 10 luni...e cam slabuta, mai mult falcile sunt de ea, dar asta este...ma bucur ca macar e rezistenta, eu am fost racita rau cateva zile dar ea nu a avut nimic, desi nu am protejat-o deloc (nu suport mastile alea pe gura nici sa ma bati)
A progresat si ea mult cu ridicatul in picioare, cu vorbitul, cu invatatul (ne chinuim si noi sa promovam anul I - imi arata nas, ochi, gura, scoate limba, recunoaste catel, pisica, urs, face si zice bye, bye, din astea...de bebelusi ). Din pacate nu o pot filma ca imediat devine atenta la camera si nu mai vrea sa coopereze.
Azi-noapte am luat-o in patul nostru pentru prima data...am zis s-o incerc si pe asta ca poate se trezeste de singuratate...da' de unde...tot s-a trezit, s-a frichinit, se ridica in fundulet si dormea asa, ce mai, n-am dormit mai deloc...deci nu-i bine nici cu noi in pat. Ea mititica era bucuroasa ca ne vedea, venea ba la mine, ba la taica-su, ne pupa, ne tragea de nas, a fost o distractie de ea...
Cu mancatul, nu se prea omoara, adica mananca maxim 150 ml la o masa. Ce mai mananca ea:
10 - fructe cu o lingurita de branza
2 - ciorba de perisoare/pui (facuta piure), mancarici de legume la cuptor, peste cu mamaliga (azi), ou bucatele pe care le zdrobeste ea
5-6 - iaurt cu biscuiti, budinca, lapte cu cereale, fructe cu branza
8 - uneori ii mai dau si aici cereale cu lapte sau budinca, dar daca mananca mancare solida nu mai suge bine la 9 si tot se trezeste toata noaptea pentru supt
Martutza, Ioanaradu,
Iunita, Paxela, sa va fie de bine noul look
De Iarina, ce sa zic, e super...foarte receptiva...bravo pui mic si bravo mamicii tale!
daraban, bun venit! Deliuta ta e o mare smecheroasa dupa fatuca pe care o are!
Mady, sa stii ca m-am gandit si eu ca stefi nu are loc in patut cand am vazut-o cat se frichineste ea noaptea!Probabil se foieste, se loveste de patut si se trezeste, iar eu cum sar imediat la primul scancet al ei, normal ca nu s-a obisnuit sa adoarma singura la loc
va pup
Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)
Poze la 8 luni
Varsta Stefaniei
Mihael@ spune:
quote:
Originally posted by loradin
Neatza,
sa va zic cat sunt de nacajita? Rau de tot! Ieri Anei i-a iesit o pata mare pe un obraz care in cateva ore s-a extins .Ne-am dus de urgenta la grigore alexandrescu si nu au stiut sa-mi spuna de la ce este.Mi-au zis sa ma reintorc cu ea daca pata persista.Am insistat sa o vada si un orl-ist si au gasit-o cu otita seroasa bilaterala acuta.Asa ca....imi vine sa-mi trag palme. Aseara pata se estompase,peste noapte s-a extins,dimineatza s-a estompat iar si acum i-a cuprins si urechea.Nu stiu incotro sa o apuc.Nu mai stiu de capul meu.Va las.Sunt asa amarata.Imi este atat de mila de ea.M-a urlat azi noapte de am zis ca vine sfarsitul lumii.
INGERASUL MEU DRAG
Imi pare tare rau de mititica Ana...multa sanatate...nu am mai auzit sa apara si pete de la otita, dar e bine de stiut
Mihaela si
![](copilas.gif)
Poze la 8 luni
Varsta Stefaniei
loradin spune:
Tot eu,
Mihaela-pata nu este de la otita.Poate m-am exprimat gresit.Nu au stiut sa-mi spuna de la ce este .Un lucru mi-au confirmat.Nu are nicio legatura pata cu otita.Dr de la orl s-a dus personal sa vb cu cele de la pediatrie si sa le explice ca pata nu are nicio legatura cu otita.Se uitau toate ca curcile in craci.
Mihael@ spune:
quote:
Originally posted by loradin
Tot eu,
Mihaela-pata nu este de la otita.Poate m-am exprimat gresit.Nu au stiut sa-mi spuna de la ce este .Un lucru mi-au confirmat.Nu are nicio legatura pata cu otita.Dr de la orl s-a dus personal sa vb cu cele de la pediatrie si sa le explice ca pata nu are nicio legatura cu otita.Se uitau toate ca curcile in craci.
INGERASUL MEU DRAG
Am inteles eu gresit, scuze. Oricum ai fost inspirata sa mergi si la orl
Mihaela si
![](copilas.gif)
Poze la 8 luni
Varsta Stefaniei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/madybulancea/madybulancea.jpg)
madybulancea spune:
Fetele am reusit sa il filmez pe razviiii....poftiti http://good-times.webshots.com/video/3084852680101726224ZoOfZm
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan