Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (68)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Kmi, Monica a dat u nsem nd eviata la un mom. dat... inainte de Anu Nou parca... cred ca voi erati in tari straine si de-asta n-ai vazut... Ea s-a intors la munici si pormisese ca scrie mai des... gemenii sunt cu bunicii, la Constanta...
Hai ca poate intra ea sa mai zica una-alta...

Andreea te asteptam mai des, daca poti Si cu poze mai noi cu mandra mamoasa.

daraban sigur ca va primim. Bine ati venit.

Multa sanatate bolnaviorilor!

Nu mai stiu ce mai am vrut sa scriu zilele trecute... am tot fost singura cu toti teroristii si nu prea am avut timp sa butonez.

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

noul meu look http://good-times.webshots.com/album/562126805blYIgk?start=60

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

ciao fetelor
paxela si eu am fetita Delia Gabriela,dar cu 2 zile mai mare
In rest,despre Delia:
-e nascuta in Italia,nastere normala cu epidurala
-la nastere:3180g,49 cm,scor apgar 9
-a facut otita la sf anului
-are 2 dintisori mici mici
-se straduie sa mearga singura
-parutul:spre blond,cu firisoare aurii
-e mancacioasa
mergem sa aschimbam scutecelul acum

mamici si copii

dana si delia (11.03.2007)

Mergi la inceput

dana am obesrvat de cand ai intrat dar in goana mea nebuna am uitat sa iti urez bun venit si sa pup albinuta deliuta, chiar ii spuneam sotului ca a mai aparut o delie, apropo de unde ideea de numele asta?

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

dana si sa nu uit , da-ne toate datele sa va trecem in lisuta, si pune poze sa vedem ce ascuzi tu acolo ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Buna seara !!!
Am venit si noi pe aci la stupul zumzaitor.Sa stiti ca va citesc dar ma urnesc mai greu la scris si pt ca de noi tot nu intreba nimeni am hotarat sa vinim peste voi

Am citit de bb bolnaviori , de bebe care nu papa, ufff!!!
si noi suntem tot pe acelasi calapod cu mancarea mai putin ca de "se ingrasa"
Daraban welcome in stupul zumzaitor.

Martuta sanatate muultaaaa...

Paxela intai incep cu urarile de insanatosire grabnica si next CE MISTO ARATI!!! te pregatesti de ceva anume, de ti-ai schimbat lookul?

Despre noi acum avem 2 dinti jos , crescuti si 2 lame sus care se vad prin gingie. Am trecut sa papam o masa de lapte de cutie(Mili), si sincera sa fiu termina bibile de 250 ml ceea ce nu se intampla seara cu laptele praf. Cel praf a ramas la masa de dimineata ca mai avem ceva rezerve. Daca gasaim o vaca disponibila ne abonam la lapticul dansei , deocamdata facem cercetari.

Ia sa mai ziceti si voi ce papa bb vostrii sa ne mai inspiram nitel
- la trezire (care poate fi 9sau 10)-cam 250 ml lapte
-11 -suc de fructe cam 100ml
-14- sufleu de dovlecel cu branzica si ou
-18-un iaurt cu 4 biscuiti
-21.30-250ml lapte cu cereale
Cam asta a fost meniul azi dar maine ce papam????

Anaalina , mami de Catalina Teodorahttp://community.webshots.com/user/anaalina(30.03.2007)

Mergi la inceput

va multumim de primire fetelor
paxela eu am trecut mai sus cateva date despre noi,nu stiu ce mai trebuie. imi spui tu?
Despre numele Delia:
ea a fost conceputa in luna de miere ,in Grecia
Numele Delia e de origine greaca,vine de la insula Delos...si pana una alta ne si place ffff mult numele Delia.

La voi cum a fost cu alegerea numelui?

deliutza mamarutza

Mergi la inceput

am uitat sa spun , am pus si poze

deliutza mamarutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Neata fetelor,
nu am mai scris demult dar v-am urmarit cat am putut. Vreau sa urez insanatosire grabnica celor bolnaviori.
Azi puiul meu implineste 9 luni La multi ani si sanatate, la fel urez si tuturor sarbatoritilor de azi. O sa pun si o poza in album iar despre noi ce sa va spun, crestem mari nu l-am mai cantarit de la 7 luni, e inalt are 75 cm si e un mare smecher. Avem 2 dintisori obtinuti cu greu si al treilea e pe drum. Am avut cateva nopti nedormite din cauza dintisorilor si a unei raceli, dar uiti de toate cand ii vezi mutrisoara si iti zambeste.
Sper sa scriu mai des si la toti bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Ce liniste-i pe aici... incep sa cred ca va place scandalu' daca scrieti in reluare cand nu mai e razboi

Hai, mamici de albinute si bondari (sau viespi daca vreti voi... da' copii ce vina au ) si poftiti la o cafea maaaaaare... si la raport!!!

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput