Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (68)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
iunita spune:
Raisa si iarina la fel calca, io ii zic balerina mea cand e dlagutza si capra cand am supara. saru'mana m,ult de aprecieri
fetilii au venit hainutzele de la reduta. sunt super incantata. ii vin toate bine, iar cele pt vara ii vor veni perfect!!!!
pup, plec sa dau o bila!!!
are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
ruza buburuza
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Val_ spune:
Off Tzuna imi pare atat de rau. Ce mai face Mariuca?
Martutza ce mai face Victoras? I-a scazut febra.
Raisa sa stii ca si Mariuca calca tot asa cu un picior pe varf. Dar pediatra a zis ca este OK.
Mariuca mea ma uimeste cu progresele pe care le-a facut intr-o saptamana jumatate. Mai astept sa mearga singura. Si cand ma gandesc ce stresata eram ca nu face mai nimic. Si a facut totul dintr-o data.
daraban spune:
fetelor,ne primiti si pe noi la voi?
eu sunt mamica Dana ,iar fetita mea e Delia,nascuta in 11.03.2007.
daca ne primiti ,ne bucuram-am pe toata lumea
dana si delia (11.03.2007)
RaisaFudulu spune:
Daraban bine ai venit printre noi...pupici pentru micuta Delia
Hai fetelor ca am facut cafeaua...de mult nu am mai facut-o eu....va astept cu ea aburinda....
Multumesc pentru raspunsuri....aici tot timpul gasesti alinare si raspuns......m-am linistit...pupici la toata lumea
Raisa Luna a noua
Raisa luna a zecea
Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/paxela/paxela.jpg)
paxela spune:
un abur de cafea si la mine te rog
nu pot sa cred din ce in ce mai multe boli mai multe belele mai multe probleme, multa sanatate tuturor
si noi am luat-o iarasi, mai precis deocamdata Silviu , dar parca ieri avea si delia ceva mucisori
, el e rau de fapt nici nu stiu ce sa zic, nu e foarte rau, dar e cu febra mare care nu cedeaza. de ieri iam dat antibiotic, sa speram ca asa va trece, si poate ca ea nu va lua, sa vedem poate reusim si noi sa plecam sanatosi vineri
speram la vremuri mai bune
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
RaisaFudulu spune:
daca vreti sa ne vedeti incepand de
aici
Paxela imi pare rau...sanatate multa si ne rugam pentru toti bolnaviori stupului sa fie bine si cei mari si cei mici
[
Raisa Luna a noua
Raisa luna a zecea
Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA
radcarmen spune:
Neatza fetele!
Offfffffffff. Iar vesti proaste?
Alexa va pupam sa treaca repede raceala. Aveti grija de voi. Ne si noi sa va faceti bine urgent si daca se poate sa nu ia si Deliuta.
Daraban bine ai venit in stup, sper sa te simti bine aici.
Raisafudulu ce paaaaaaaaaaaaaar mare are Raisa. E o dulce. Sa stii ca si noi scrasnim din dintzisori
. Asta e o boala a mea
.
Numai pentru cine are rabdare sa urmareasxa un filmulet lung, asa se distreaza Vlad cu tati lui.
Niste pozitze noi
O duminica placuta va dorim.
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu
martutza spune:
"Neata
Multumesc fetelor pentru grija pentru Victor.De ieri numai are febra dar..........adoptand o metoda babeasca de imbracat copilul in rosu si pus carpa cu otet si spirt pe burta am avut surpriza sa vad azi pe burtica lui, pe gat si pe frunte bubite rosii...se pare ca e POJAR sau Rujeola ...astept dr maine sa-l vada.
In rest e bine, papa rezonabil mai ales cereale cu Musli de la Milupa,ciorbite, si cartof copt.
Sherbi voiam sa-ti spun ca iti multumesc pentru tot si ca ma bucur din suflet pt tine.Dar tu sigur ai nascut? Nu la adus barza pe David? :)...In alta ordine de idei...TU AI PILOTAT? SAU E TRUCAJ?:)
Loradin multumesc.Te-ai gandit bine.Si eu regeret ca nu ne-am intalnit.O sa avem timp...poate la vara....
Tzuna ....nu stiu ce sa zic....o eco abdominala i-ai facut?Nu da cu rosii dar elimini niste variante si ar mai fi coprocultura de facut...poate are oxiuri.Ai obs cumva daca se scarpina la nas?Gabdyd...asa face victor cand vreau sa-i iau painea din mana ..cu masline nu am incercat inca dar nu-i timpul pierdut.Pupa fata.
Mihael@ chiar ma gandeam la tine.Ma bucur ca ai scris chiar si numai un rand.
Andreea20 imi pare rau ca lipsa ta de pe forum se datoreaza unor astfel de drame.Sa dea D-zeu sa nu cunoastem nici una suferinat acelor parinti care si-au pierdut fata atat de devreme.Sanatate Rianei.Nu te stresa cu cresa...Victor a racit stand acasa....nu o poti feri la nesfarsit?Cum stati cu casa?Creste?
Val ma bucur ca te-ai relaxat in privinta Mariei.Vezi ca de acum o sa fac tot mai multe si tu o sa "mori" de dragul ei.
Darban bun venit in stup.Spune-en despre voi mai multe...murim de curiozitate
Paxela sper sa scapati mai usor de data asta.Si Delia sa nu ia nimic de la Silviu.Pupici de incurajare.
Riloasa eu ii fac mancare ca pentru noi dar fara sare.Chiar i-am calit putin ceapa si morcovul intr-o lingura de ulei si o ceasca de apa cand i-am facut pilaf sau la mancarea de conopida.Ii fac si peste la cuptor cu legume:ceapa, morcov, ardei,brocoli, cartof si 1 lingura de suc de rosii si papa cu pofta.
Sa nu uit sa va spun...aseara am fost la un restaurant la o aniversare si puiul meu a ramas cu bunicii....Cand am ajuns acasa surpriza...bause 220ml lapte si adormise neleganat.Mama mi-a spu ca ia dat laptele mai cald decat il fac eu de obicei.Poate asta e explicatia ca baiatul meu se oprea la 140-150ml.Se racea....
Va pup.Ma duc la trebi ca ieri am somat.
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor
kmi78 spune:
uf , vestile astea proaste ma deprima , ce se intampla? sper sa vina o perioada mai buna!
sanatate la toata lumea!!! aveti grija de voi!
Andreea , ma bucur ca nu ne-ai uitat , chiar daca e mai rar da' tot e bine asteptam acum pozele sa vedem cat de mare s-a facut frumusica ta; si gata cu vestile rele!
Ma tot gandesc ca poate ne face o bucurie si Monica cu gemenii ei, o mai tineti minte ? poate acum cand implinesc un anisor isi face mila de noi ca ne-a tinut destul in suspans; ne CITESTI MONICA???? asteptam vesti
noi suntem bine , am ramas fara ajutor la Timi pt ca anascut si cumnatica un baietel prin cezariana iar socrela trebuie s-o ajute; de aceea nu am mai avut timp de nimic , parca nici sa respir nu mai am timp , am avut si inchiderea de luna, declaratii, acte...uf
Timi s-a cam speriat , nu stiu de ce si nu mai vrea sa mearga singurica mai deloc, sa fie papuceii de vina sau faptul ca nu avem covor in casa asa ca merge tinandu-se de pereti sau in patru labe sau daca o tin de deget ; se rade prin casa de una singura , daca vorbim noi incepe si ea pe limba ei , se baga si ea in seama;
imi scoate pungile din sertar sau se joaca cu tot felul de prostii ce le gaseste numai cu jucariile ei nu, pai sa-i mai cumpar???
mai citesc un pic pana se trezeste; paaaaa
kmi78 spune:
quote:
Originally posted by tzuna
Am vazut-o pe Iarina dansand. Doamne ce scumpa e. Cred ca eu de emotii nu as fi putut-o filma. Si ce face ea de toate cand e filmata. Maria vine la camera/aparat si pune degetul pe obiectiv.
E bine ca ai fost la centru si ca poti ajuta pe cineva acolo. Nu ai de ce sa te simti prost. Asa este noi avem foarte multe klucruri si altii nu au nimic dar important e sa fim multumite de ce avem si sa ajutam cat mai multi pe cei in nevoie.
CRINA_MIO- ce bine e sa doarma ca lumea noaptea,nu? Bravo ei. Cat despre mancare.... Nu stiu ce sa-ti spun. Sa ai rabdare. iti vine sa ma bati nu? Ca eu asa patesc. Stiu ca asta trebuie sa am rabdare dar nu mai suport sa-mi spuna cineva. Va pup.
LAURAMAR- am vazut pozele , e superba. Dar nu-i drept voi ati facut sedinta foto...
MARTUTZA- imi pare rau pentru Victor. Dar e baiat sanatos si se va face repede imediat vei vedea. Va pup pe amandoi. Iar legat de mancare oricum sa nu-l stresezi zilele astea. daca are febra si-i e rau nu va manca mare lucru insa va recupera dupa. Ai vazut la Maria ca a luat 160 g intr-o saptamana.
Diana - ce scumpa e fetita cum mananca masline si ce tine de ea... Maria nici nu cred ca ar fi gustat.
Eu sunt f suparata. probabil ghiciti de ce. Ca Maria nu mananca dar nu-i numai atat. azi noapte a baut lapte la ora 1.30 si la 2.00 am auzit-o plangand rau. Cand m-am dus la ea varsase tot, era numai lapte peste tot. Se speriase ca a cazut cu fata in lapte si avea si in par peste tot... Am curatat-o, am schimbat-o si s-a linistit insa nu a mai vrut sa doarma. A stat si s-a jucat prin intuneric, a facut ture de patut, a ras... asa timp de o ora apoi s-a culcat a dormit f bine dar nu vrea sa manance. Prima ei masa pe ziua de azi a fost la ora 16.15 (iaurt cu banana). Sunt terminata. a refuzat pe rand toate mesele: branza cu fructe, lapte cu cereale, supa .....
Sa vad dupa baita daca mai mananca. acum mi-e asa frica sa nu vomite iar... Nici nu stiu de ce a varsat ca a mancat f linistita doar ca nu a scos aerul.. mi-a adormit pe umar si am pus-o in pat dar nu e prima data cand fac asa....
Gata, o seara buna tuturor.
Ai incercat sa-i dai lapte fara lactoza? imi pare tare rau; va pup!