Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (68)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

loradin imi pare rau de micuta Ana,ii dorim multa sanatate.
Sa stii ca si noi ne luptam cu o pata pe fata,de care medicii zic ca e eczema si ca e ceva destul de intalnit la bebei.
La inceput a fost mai mica apoi s-a tot extins.
Si eu sunt suparata din cauza asta,ii pun tot felul de creme recomandate,dar tot nu trece.
Si e asa de aspra,se inroseste daca se freaca de haine,mi mila de ea saraca.
Cred ca ii va da medicul pana la urma ceva medicament antialergic,sa vedem.
va pupam,sanatate multa

dana si delia (11.03.2007)

deliutza mamarutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

supa cu galuste si taietetii le facem cu ou cu tot cu albus.

Sufleu de cartofi copti cu ou, rosii si branza
1 rosie decojita, 3-4 cartofi, unt, ½ cana lapte, 1 galbenus
se fierb sau se coc cartofii in coaja. Dupa ce se decojesc, se zdrobesc si se amesteca impreuna cu galbenusul si cu untul. Se pune compozitia intr-un vas uns si se acopera cu branza, felii de rosii si laptele. Se da la cuptor cca 10 min.

Mancare de peste cu porumb
1 cartof, 1 foaie de dafin, 1-2 bucati file de peste, 1 cana de lapte, 100 g boabe porumb, patrunjel tocat
Se fierbe pestele in lapte cca 10 min, impreuna cu cartoful taiat bucatele si cu dafinul. Se scurg si in locul lor se pune la fiert porumbul – 5 min. se scurge si porumbul si se amesteca impreuna cu restul. Se adauga verdeata, ulei/unt si lapte daca se doreste mai moale.

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - luna 9
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Sal'tare....io mi-am iesit din ritm...ptiii, nici nu stiu ce sa zic...prezent!

Daraban, bine ai venit in stup cu Deliuta, ai grija ca suntem unele veninoase p-aici.

Ma, io la Alexa vad o schimbare majora (si faina) da la Iunia? Ti-ai schimbat blugii sau cizmele? ca io nu ma prind. Parca tot bruneta, tunsa scurt si aricioasa erai si in mintea mea.

Loradin, tare rau imi pare de pb Anei. Aia cu pata e o reactie alergica? fa repede recapitulare la ce a mancat inainte sa ii iasa si poate gasesti ceva. Ai inceput sa ii dai amidon si ce aveati voi interdictie in timpul regimului?

Amma, mai intra si mai zi-ne ce mai faci, in ce stadiu mai esti, ce mai urmeaza? te putem ajuta cu ceva mai mult decat ganduri bune?

Zadi, chiar imi pare rau ca nu mai scrii. Imi cer iertare daca cumva sunt printre cele care te-au suparat. Hai inapoi!

Aliona, si tu sa vii inapoi; ai zis ca scrii/citesti miercurea si vinerea ca asa ti-ai facut prg dar nu te tii de el.

Am vazut poze...dar am uitat ce si cum si nu dau nume; doar atat vreau sa spun: Razvaaaan, Razvaaaaan!!!!! tre sa stai la coada sa mergi in picioare, esti cel mai mic, ai uitat?!?!?!

Rares e bine, semcher, avea 8800g si 73 cm la 10 luni (io il masor/cantaresc). Are dinti vo 7, manca bine (mai putin fructele la care se mai stramba si branzica deloc). El nu prea stie nik...sau nu se exprima, cre'ca noi repetam anul I. Abia abia l-am invatat unde ii e putza si mai nou imi da suzeta cand i-o cer. Suzeta si un kil de saliva pe langa ea . El nu merge inca, l-am mai prins stand cateva secunde fara sprijin dar nimic mai mult. Merge tinut de ambele maini, de una singura se cam impiedica si merge in cerc

Gata, ca am depasit numarul de cuvinte.

ah....motivul lipsei mele...zilele astea m=am uitat la Prison Break si m-am indragostit de Michael si nu imi mai pot dezlipi ochii de el....

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

Buna seara!

loradin, imi pare tare rau ptr Ana...poate din cauza urechilor si plangea noaptea. iar cu pata, nu stiu ce sa zic. poate intr-adevar este o alergie la ceva!!!???

mamaaaaaaaaaaaa, ce-mi vine si mie sa ma tund! dar n-am curaj! (poate doar daca primesc gropitze in obraji!paxela, stii vreun coafor care sa aiba asa ceva la pachet!?)) ultima data cand am taiat mai mult din par am bocit o saptamana, plus ca trageam cu peria de el si o injuram pe amarata aia de coafeza care isi cam permisese sa toace...dar nu imi mai suport latele astea! si mai e si furiosu' de fi'miu care mi-a chelit jumatate' de cap...

apropo de mancare.! mai fetelor, de cand ii dau vitaminele astea lui Luca e un haplea! el care se scalamba la orice si manca pe sarite, acum nu zice nici pas! mananca tot, 5 mese/zi 3 de lapte cam 240 ml o data, un iaurt la 11, 200 grame legume cu carnitza la 13 si fructe si suc la 16.

lapte cocoloase- acum i-am facut ptr prima data Humana 3 si am reusit sa nu il ,,cocolosesc". Trebuie sa nu fie apa fierbinte, ci mai spre calaiee

nu stiu ce are tampul asta de laptop. sforaie, se blocheaza, se resartteaza, scrie cu intarziere

mai bine trimit ca raman fara mesaj

Luca, dragostea mea

Luca luna VIII

Luca luna IX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Fetelor sunt umflata de plans.Plang continuu de cand am vorbit cu dr.Am facut puroi la ranile de la sani si a zis sa-l intarc.Imi este asa o jale....nu am crezut ca o sa ma incerce astfel de sentimente.
Amma stiu ca tu ai intarcat de curand.Zi-mi si mie te rog cum ai facut?L-ai dus pe Lucas undeva sau pur si simplu ai refuzat sa-i dai sanul cand cerea?
Spuneti-mi va rog ce fel de lapte praf ar trebui sa-i dau la 10 luni...nici nu mai stiu ce trebuia sa intreb

Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Lumi_Nag

Fetelor sunt umflata de plans.Plang continuu de cand am vorbit cu dr.Am facut puroi la ranile de la sani si a zis sa-l intarc.Imi este asa o jale....nu am crezut ca o sa ma incerce astfel de sentimente.
Amma stiu ca tu ai intarcat de curand.Zi-mi si mie te rog cum ai facut?L-ai dus pe Lucas undeva sau pur si simplu ai refuzat sa-i dai sanul cand cerea?
Spuneti-mi va rog ce fel de lapte praf ar trebui sa-i dau la 10 luni...nici nu mai stiu ce trebuia sa intreb

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007

Lumi, m-ai speriat cu inceputul mesajului. Bine ca nu a murit nimeni ca eram sa mor io de inima.
Acum, linisteste-te, calmeaza-te si faci incetisor ce ti-a zis dr.
Daca totusi poti sa te mulgi si vrei sa faci asta si sa il alaptezi dupa ce te vindeci cred ca ai si optiunea asta.

Lu Georgica ii tb niste biberoane, si o formula, nr 3 de la orice formula alegi. Mai exact: Humana3, Milumil3, sau Nan2 ca Nan e altfel. La Topfer nu stiu cum e, dar parca e si asta pe 3 etape.

Hai capul sus, nu mai plange ca Georgica te iubeste si daca nu ii mai dai titi si tu esti cea mai buna mamica si daca nu mai alaptezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Multumesc Roxi din suflet ca mi-ai ridicat moralul.Stiu ca pare un motiv stupid la prima vedere si deloc de bocit....dar cred ca fiecare mamica ma intelege.Am dat comanda la mama (care era sa moara si ea cand m-a auzit plangand) de lapte praf Milumil 3, ca am asteptat sa imi raspunda cineva de pe forum .Biberon am 1 de pe vremea cand avea dl.George 2 luni si il vrajeam cu ceai
Roxana esti la inima mea.Poop pentru sutul in fund ce mi l-ai dat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

loradin ce-ai facut cu ana? ati fost la dermato? ce tratament v-a dat pt urechiuse?

lumi fata!! vrei sa ne omori? vb lui roxi: era sa mor de inima!!
acum incetut, trebuie sa depasesti pragul asta. stiu ca eu vb din carti, ca nu prea stiu despre sentimentele care te incearca acum, dar trebuie sa vezi partea plina a paharului: ai reusit sa-l alaptezi pana la 10 luni.
dr ce ti-a spus? ce formula ti-a recomandat? e drept ca o sa-ti fie greu si pt ca d-l capos georgica nu serveste biberon, dar o sa se invete el si cu asta.
acum tu trebuie sa pui si sanatatea ta in balanta, ca georgica are nevoie de o mamica "bine".

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - luna 9
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Vai !!!
Lumi dar ma speriasi si eu la fel ca si Roxi , dar apoi m-am linistit. Stai linistita ca cupilu papa ce lapte ii dai . A mea papa cam 220 ml lapte. Felu e Humana dimineata si lapte de cutie seara Mili.

Anaalina , mami de Catalina Teodorahttp://community.webshots.com/user/anaalina(30.03.2007)

Mergi la inceput

Lumi, ceva care poate fi f important....nu stiu ce bibe ai tu dar vezi tetina sa fie cu nr suficient de gauri. Adica asa ca pt 10 luni... cu 3-4 gauri in functie de marca. Daca nu curge suficient de mult/repede, poate fi un motiv pt care George sa refuze sau sa manance greu si putin.
Oricum cred ca o sa faca putin greva foamei dar sa fie numai dorul de titi motivul. Poate intra si Ama sa zica cum a procedat cu Lucas, dar parca asa brusc l-a intarcat ca nu vroia bibe altfel.

Hai ca nu am vrut sa iti dau un shut, doar sa iti ridic moralul.

Mergi la inceput