Pt cei care s-au mutat in ap noi

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Suna bine ce descrii tu acolo, mai ales terasa cu piscina si balansoar. cate camere au? Ce suprafata si cat a costat apartamentul?
Noi nu ne-am mutat inca, poate la sfarsitul lunii, asa zic, acum... om vedea, nici macar nu ne mai grabim acum am fetele la tzara si se simt foarte bine acolo, apoi mergem la mare, luna asta suntem cam pe drumuri, apoi sa vedem cand mai mergem prin Baneasa sa ne hotaram odata sa alegem si sa comandam bucataria ca nici fara aia nu prea ne putem muta.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui dicirstea

quote:
Originally posted by dana d

O alta mare suparare am avut la un moment dat cand am vazut ca modifica proiectul. daca va uitati pe site si acum planul apartamentelor are geamuri in forma de L, ei, nu mai sunt de mult asa, au ramas doar o latura lunga si atat, livingul in mom asta avand doar un peret cu geam pe o singura directie cand initial avea geam si pe colt si inca un geam pe celelalt perete exterior deci aveam vedere pe doua laturi ale blocului. Si dining-ul avea geam in forma de L si tot asa, au astupat latura mica la hotararea arhitectului care a spus ca nu e frumos sa ne uitam in ciorba vecinului, dar cine nu a auzit de jaluzele? Oricum la faza aia cel mai tare ne-a suparat ca nici macar nu ne-au anuntat ce sa mai spun de cerut acordul cum era normal, casele fiind deja contractate pe un plan initial diferit.

Depre plata modificarilor inca nu stiu nimic, habar n-am daca si cati bani or sa ne ia in plus, sper sa nu avem o surpriza neplacuta.

Stii ce mi se pare extrem de ciudat... Cum au putut sa modifice proiectul???? In primul rand le trebuie o alta autorizatie de constructie, apoi, odata ce l-ati cumparat, indiferent ca nu l-ati achitat integral, nu pot modifica nimic fara acordul vostru. Nu puteti plati ceva si ei sa va dea altceva, cu atat mai putin sa va si ceara bani pentru treaba asta.

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Scuze, abia acum am vazut postarea.
Nu stiu cum au putut dar pot sa-ti spun ca nu-mi credeam ochilor si urechilor cand am cerut explicatii. Nu stiu daca a trebuit alta autorizatie, e vorba de astupat niste bucati de geam cu rigips si izolat, ala e singurul rigips de pe santier.
Nu m-am gandit o clipa sa ne ceara bani pt modificarea asta, ziceam ca am cerut noi modificari, am facut un balcon la un dormitor, adica un parapet interior cu geam termopan pe care l-am pus noi asa ca ar fi doar parapetul de achitat in plus dar cred ca nu se va tine cont din cate vad, mai vedem la plata finala.

Fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

Dana, nu stiu ce suprafata au dar stiu ca au 4 camere si ca apartamentul a costat vreo 250.000 euro.

"Intreaga problema cu lumea aceasta este ca prostii si fanaticii sunt mereu siguri pe ei, iar oamenii intelepti au intotdeauna indoieli" Bertrand Russel

Mergi la inceput

Tocmai am aflat ca de luni incep sapaturile pentru branshamentele la apa si gaze si astea vor dura o luna. Deci abia pe la 15 august ar fi sa ne mutam.... daca se tin de cuvant macar acum.
Am fi cel putin naivi sa credem ca de data asta termenul va fi respectat asa ca ne putem gandi ca incepem scoala si gradinita tot in cartierul nostru, noroc ca am reinscris-o pe cea mica si la gradinita la care a mers pana acum.
Si ne-am mai uitat in contract si am gasit procentul care se plateste pt fiecare zi de intarziere: 0,04% adica la suma pe care am achitat-o noi pana acum ar fi cam 224 ron/zi, daca ne intarzie pana la 15 august inseamna ca aproape ne-am scos mobila de buctarie .... asta daca o sa vedem vreodata banii aia.

Fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

quote:
citat din mesajul lui tusferi

Buna,
Acum un an am facut contract pentru un apartament intr-un bloc nou in ansamblul rezidential Vitan Platinum Towers.

Si noi sintem in tratative pentru un apartament in acelasi ansamblu rezidential.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui voinea

Si eu am contractat un apartament cu 4 camere , 2 locuri de parcare si o boxa la Vitan Platinum Towers si astept cu mare interes ca sa se ridice din pamant o data. Am inteles ca au fost probleme cu panza freatica , care e foarte aproape de de suprafata si au trebuit sa lucreze mai mult la izolatie.
Eu am schimbat contractul substantial. Si am avut si avocata pentru ca nu lucrez in domeniu si mi-era frica sa dau 175.000E pe ceva care nu stiu exact.

Am vazut ca nu turnasera beton peste apa de acolo acum vreo luna, doar o capteaza.

Poti sa dai mai multe detalii cum ai schimbat contractul?

Despre Andrei

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui tusferi

La noi in contract scrie ca ar trebui sa fie gata apartamentul in noiembrie 2008 si si-au mai pastrat inca 3 luni termen pana cand se face predarea... Cred ca au exagerat cu cele 3 luni dar se pare ca dureaza cam o luna... cel putin. Oricum si la noi se va intarzia, eu nu vad cum ar putea termina primul bloc pana in noiembrie. Mai sunt doar vreo 5 luni iar blocul are abia vreo 3 etaje puse...
Dana, sa ne tii la curent cu ce se mai intampla la voi. Inteleg ca sunteti pe ultima suta de metri. Mult succes!

"Intreaga problema cu lumea aceasta este ca prostii si fanaticii sunt mereu siguri pe ei, iar oamenii intelepti au intotdeauna indoieli" Bertrand Russel

Cind am fost noi anul asta sa intrebam, au spus ca termenul de predare e septembrie 2009.

La tine sigur e termenul anul asta? Ma mir foarte mult pentru ca este acelasi complex rezidential, nu, Vitan Platinum Towers?

Eu am fost acum o luna si erau ridicate vreo 7 etaje, si au inceput sa lucreze la finisaje la etajele inferioare pe care le-au ridicat mai de mult.

Despre Andrei

Mergi la inceput