Pt cei care s-au mutat in ap noi

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Noi am fost sambata si am ales faianta si gresia pt bucatarie, bai, hol. Parchetul si usile sunt intr-o singura nuanta cred ca mahon, dar frumos, cam inchis, cam pretentios, dar elegant.
Mi-au placut glafurile interioare si exterioare de marmura crem. Acolo o sa pun jardiniere cu flori.
In rest, mi-a placut si cabina de dus, desi cred ca e un model banal, nu ma pricep prea mult, si jacuzzi mi s-a parut destul de sofisticat desi sunt convinsa ca au ales unul dintre cele mai ieftine modele de la Romstal de unde iau toate sanitarele si finisajele.
Am cerut culoare si pe pereti dar ce culoare ne vor intreba mai tarziu cand se va ajunge acolo. Sper ca nu ne va costa cine stie ce in plus.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stelab spune:

tusferi - nu exista limita de venit, nu ti se cera asa ceva.
dana - pari multumita, sa inteleg ca ai avut de unde alege finisaje?
Cam cate optiuni ai avut pentru gresie, faianta, parchet?

Mergi la inceput

Stela, cate 3 modele din fiecare, combinatii pt baie, bucatarie si gresie hol intrare. Pt baie aveau gresie mai inchisa la culoare , faianta aceeasi nuanta, brau, si deasupra faianta mai deschisa la culoare. Asta era pe 3 culori: albastru (gri), potocaliu (bej) si un bej spre grii cu desen in ape pe care pana la urma l-am preferat portocaliului pt baia mica.

Fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrei29 spune:

quote:
Initial creeata de tusferi

Buna,
Acum un an am facut contract pentru un apartament intr-un bloc nou in ansamblul rezidential Vitan Platinum Towers. Desi mai am inca vreun an de asteptat pana la finalizare, as vrea sa stiu de la cei care s-au mutat in apartamente din blocuri noi ce dificultati au intampinat, daca au fost predate cu intarzieri, daca developerul a platit despagubiri asa cum scrie in contract, daca finisajele au fost de calitate, probleme intampinate, sfaturi pentru cei care urmeaza sa se mute, lucruri de genul asta...
Multumesc!

Buna,

Am achizitionat si eu un ap cu 2 camere aici, dar la pretul de 144.000 Euro, cu garaj si TVA inclus, in august 2007. Nu sunt mamica, dar voi fi tatic ..

"Intreaga problema cu lumea aceasta este ca prostii si fanaticii sunt mereu siguri pe ei, iar oamenii intelepti au intotdeauna indoieli" Bertrand Russel

Mergi la inceput

Buna Stela,

Care sunt pasii exacti de urmat pentru cei 10.000 Euro? Generalitati am gasit pe net, dar ce trebuie facut exact nu stiu. Tu ai reusit sa obtii acesti bani?

Mergi la inceput

Andrei....pana la obtinut este cale lunga si-ti trebuie multa rabdare... dar merita.
Eu acum am dosarul aprobat de primarie si urmeaza procedura de acceptare a bancii, virarea baniilor de la stat la primarie si la receptia finala, banii de subventie vor fi virati in contul de credit ipotecar iar creditul se va diminua cu valoarea subventiei primite.
Deci, primul pas pe care trebuie sa-l faci este sa te duci la primarie/consiliu local (cea de pe raza unde-ti construiesti apartamentul sau casa), vei primi o lista cu documente ce trebuiesc aduse pentru acordarea subventiei. Eu iti pot da o astfel de lista dar cel mai bine intereseaza-te la primarie (s-ar putea sa difere un pic de la primarie la primarie, legea este una dar modul de interpretare este diferit... doar suntem in Romania).

Mergi la inceput

Multumesc pentru informatii. Am cumparat in Vitan, La Vitan Platinum Tower si urmeaza sa fie gata in decembrie 2009, cred si sper. Acum locuiesc in sectorul 2. Urmeaza sa merg zilele acestea la primarie sa ma interesez. Multumesc inca o data

Mergi la inceput

andrei - mult succes. Deci nu conteaza unde locuiesti acum. Trebuie sa te duci in sectorul de care apartine zona Vitan.

Mergi la inceput

dana - te vei muta la termen? Cei de la firma de constructii vor respecta termenul de predare?
Dupa ce te muti, poate ne mai ajuti cu sfaturi si pe noi cei care urmeaza sa ne mutam.
Multumim.

Mergi la inceput

Nici nu mai stiu la care termen ma voi muta. Initial termenul a fost 8 martie, apoi s-au prevalat d eperioada de gratie de 3 luni si l-au amanat pe 8 iunie, acum am fost anuntati ca vom primi cheile fix pe 30 iunie, am intrebat daca vom primi despagubiri conform contractului pentru perioada de la 8 iunie la 30 iunie si mi s-a raspuns ca da. Am facut o socoteala rapida, despagubirea nu e mai mult de cateva milioane asa ca inteleg de ce nu le pasa prea mult
Am inceput deja sa impachetam si am mai vizitat apartamentul, se lucreaza in draci!!! parca pana acum au dormit si acum de o luna s-au trezit ca au ramas in urma si lucreaza pe toate fronturile, si in apartamente, si pe holuri si scari, au montat si lifturile, au adus si balustradele de inox, iar afara se sapa cu spor la garaj si se toarna beton deasupra si acum doua saptamani cand am mai fost pe acolo nu mai aveau mult nici din garaj dar pe ala oricum nu ni-l dau gata cand ne dau apartamentele, la ala mai dureaza.
Ziceam mai sus ca ne-au spus ca vom putea alege culori pt zugraveala. Ei nu am mai ales culori ca au zis ca e prea complicat sa comande zeci de culori in sute de nuante cum vor toti si ca ei vopsesc cu Dufa alb si apoi face fiecare ce vrea in casa lui. Cum noi suntem foarte grabiti sa ne mutam, probabil ca nu vom mai face nimic deocamdata. Oricum, albul ala e superb, asa de alb si de luminos...Despre firma de telefonie/internet, noi am specificat in anexele care s-au mai facut la contract ca vrem RDS/RCS si am aflat la ultima vizita ca s-a si bagat Romtelecom pe fir si altul nu mai vine pana nu ne constituim in asociatie si hotaram sa chemem si altii.

Fetele mele

Mergi la inceput