Pt cei care s-au mutat in ap noi
Raspunsuri - Pagina 4
stelab spune:
dana - Teoretic, si pe noi ar trebui sa ne cheme sa ne alegem finisajele....
Eu in contract am prevazuta mocheta pentru living si dormitoare... si doresc parchet.
Iti dai seama ce posibilitati limitate o sa avem noi, daca pentru complexul NOOR au dat asa putine variante de finisaje....
In contract la mine scrie ca orice modificare o sa vrem, nu o sa duca la scaderea pretului.... Asa ca, sper sa pot achizitiona eu finisajele care-mi plac, (gresie, faianta, parchet, etc), de unde vreau eu, ei sa le monteze ei, fara a-mi mai scadea pretul contractului... (Ex: pretul mochetei care ar trebui sa o puna ei conform contractului) si sa mai dau eventual o diferenta in plus la manopera...
Ciudat este ... ca la noi desi blocul este ridicat... nu ne-au chemat sa vedem variante de finisaje...
Si eu sunt multumita de cum au lucrat pana acum.... sper sa faca treaba buna si la finisaje....
dana d spune:
Asa e si la noi, orice modificare e posibila dar nu recuperam nimic din banii pe apartament daca aducem alte materiale, Ei ne lasa in casa faianta, gresia, sau parchetul care nu s-a pus la noi in apartament ca e platita oricum dar nici nu ne iau bani in plus ca ne monteaza alta faianta/gresie/parchet, doar fac aceleasi operatiuni.
Nu cred ca vom schimba ceva din astea ca nu ne permitem si u cred ca nu-mi vor placea chiar deloc, dar as vrea sa coloram peretii camerelor si nu stiu cum se va proceda. Ei au in plan peretii albi si vreau sa le duc eu vopsea, sau doar pigment sa bage in vopseaua lor, nu stiu cum se face asta ca sa iasa nuanta pe care o doresc.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
dana d spune:
Stela, nu e chiar asa ciudat, sau cel putin mie nu mi se mai pare. Blocul nostru e ridicat de 3 luni si inca nu ne-au chemat sa vedem finisajele, le-am cam luat-o noi inainte. Noi am mai fost pe santier sa vedem apartamentele, mai intai am vazut altele similare cu al nostru dar care erau intr-un stadiu mai avansat. Acum vreo 2-3 saptamani cand am fost sa-l vedem chiar pe al nostru, am aflat ca acealea pe care le vazusem noi mai avansate cu ceva timp in urma sint deja finisate si asta pt vizitare si acum asteptam sa ne cheme sa ne ducem sa le vedem si noi. Si daca nu ne cheama oricum de ducem
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
stelab spune:
Da.... cerd ca ar trebui sa fac si eu o vizita pe santier. Daca blocul este ridicat, poti intra inauntru sa vezi apartamentele? Te lasa sa urci pana la etajul respectiv? Blocul meu o sa aiba 8 etaje.
Eu le-am solicitat celor de la ACM4 sa-mi desfiinteze o usa si sa completeze zidaria aferenta. Tocmai m-au sunat si mi-au zis ca ma costa 50 mil operatiunea aceasta In conditiile astea imi fac modificarea singura dupa ce ma mut
Pentru toti cei care au achizitionat apartamete noi, au pana in 35 de ani, nu au locuinta proprietate personala sau au o singura locuinta care nu depaseste 50 mp (in afara celei care o construiesc)
pot beneficia de o subventie de la stat 20% din valoarea locuintei dar nu mai mult de 10.000 E.
Daca este cineva care se incadreaza si vrea mai multe detalii ii pot oferi....
gogosel spune:
dana, vreau si eu un apartament in ANL Virtutii. evident, la un alt pret, mai mare. nu stii daca cineva renunta la apartament?
tusferi spune:
quote:
Originally posted by stelab
Pentru toti cei care au achizitionat apartamete noi, au pana in 35 de ani, nu au locuinta proprietate personala sau au o singura locuinta care nu depaseste 50 mp (in afara celei care o construiesc)
pot beneficia de o subventie de la stat 20% din valoarea locuintei dar nu mai mult de 10.000 E.
Daca este cineva care se incadreaza si vrea mai multe detalii ii pot oferi....
Stii cumva si daca subventioneaza si persoane necasatorite? sau este valabil numai pentru cupluri casatorite sub 35 ani?
"Intreaga problema cu lumea aceasta este ca prostii si fanaticii sunt mereu siguri pe ei, iar oamenii intelepti au intotdeauna indoieli" Bertrand Russel
unboticutz spune:
stelab,
poti sa ne dai mai multe detalii? eu nu stiam ca se aplica si pt apartamente noi; stiam doar ca exista un astfel de proiect, aplicabil constructiei de case.
multumesc,
gabi
Emma are nevoie de noi!
stelab spune:
DA, ESTE SI PENTRU APARTAMENTE.
Baza legala: OU 51/2006 cu completarile si modificarile ulterioare si Legea 12/2007.
Succes!
tusferi spune:
Multumesc Stelab. As mai avea o intrebare: Exista un plafon la salariu pentru acordarea subventiei?
"Intreaga problema cu lumea aceasta este ca prostii si fanaticii sunt mereu siguri pe ei, iar oamenii intelepti au intotdeauna indoieli" Bertrand Russel