*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (131)*
Raspunsuri - Pagina 21
Tinna S. spune:
FELICITARI CARMILIA!!!!
Tinna
36+ cu
si mami de Andrei
(7 ani)
Atat mai am pana vin pe lume!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR maxim 24 de zile !!!
CameliaH spune:
Multumesc pentru grija fetelor, Angi si Nemary. Am vorbit cu mama si Ioana de dimineata si era mult mai bine. A mancat, nu a mai vomitat si dupa amiaza scapa de perfuzie. Vor sa o mai tina si in noaptea asta sa fie siguri ca e bine si sa-i mai faca tratament, dar maine cred ca le da drumu acasa. Abia astept sa vina, parca nu sunt intreaga fara una dintre ele.
Felicitari Carmilia pentru nasterea rapida!
Irinouka si tie bafta sa nasti repede!
Bafta si Beinazutza si Creata, asteptam vesti si de la voi!
35+ si fetele Maria si Ioana 6 ani
Toate bune!
alinaatudor spune:
Fetelor, am citit un pic in urma si am vazut ca de ex Ange..mi se pare o eroina..serios...eu era sa innebunesc de 2-3 nopti cu urlete..pai..cum sa stau atata..wow..sper sa fie bine la noi...voi ce credeti..Stefi..toata noaptea plange desi ii dau san si ea trage..v-am spus ca din unul trage ea..din celalalt suvoi curge pe mine...deci..lapte am..si cred ca si ea mananca...deic..nu plange de foame..colici..nu cred sa aiba inca ..se chinuie ea asa un pic la un part, la un caca..dar nu plange..doar se concentreaza asa..deci colici clar nu sunt..in schimb..ziua doarme super bine..fara planset..dupa ce ii dau sa pape si adoarme cu tztza in gura..incerc eu in zadar sa o trezesc..ma las pagubasa si ..o pun in patut...Of...mai e cineva care a trecut sau trece prin asa ceva..adik..e normal..sau as putea face ceva diferit...
Pentru mine nu ar fi un capat de tara..ca dorm si eu cat doarem ea ziua..dar sotul meu e distrus..trebuie sa se duca si la seviciu..deci..noaptea e un cosmar ...
raca spune:
CameliaH, imi pare tare rau ca Ioana e bolnavioara...Important e ca o trateaza si ca maine ii da drumul acasa. Va
38+
Razvan Gabriel
AMR 2 SAPTAMANI
Vine Barza!
Ellenuta spune:
CARMILIA, SA-TI TRAIASCA PUIUL, SA FIE SANATOS SI PAPACIOS! REFACERE RAPIDA SI MULTTTT LAPTIC PENTRU BEBE SCUMP!
Elena
de
Eva Maria
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
CameliaH spune:
quote:
Originally posted by raca
CameliaH, imi pare tare rau ca Ioana e bolnavioara...Important e ca o trateaza si ca maine ii da drumul acasa. Va38+
Razvan Gabriel
AMR 2 SAPTAMANI
Vine Barza!
multumim, pupam si noi
35+ si fetele Maria si Ioana 6 ani
Toate bune!
Tinna S. spune:
quote:
Originally posted by miri_mik
tinna, un shlap! mama lor de studenti! bine ca sunteti tot la promotie, ca altfel, scoteam fum pe nari.
Miri merci de shlap, ca stiu ca il merit

Tinna
36+ cu
si mami de Andrei
(7 ani)Atat mai am pana vin pe lume!
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR maxim 24 de zile !!!
nemary spune:
Felicitari Carmilia
ce nastere rapida! asa da! sa-ti traiasca puiutul si sa va aduca numai bucurii.
Irinouka continuam cu majoretele
sa nasti repede! 
Beinazutza si Creata, asteptam vesti si de la voi! speram ca sunteti bine si dilatatie este mare!
AMR 7 ZILE SAU 1 ZI?
Mari
39+ bebe 
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Tinna S. spune:
quote:
Originally posted by LaLa_20
tina vad ca esti cam activa pe aici,da sa stii ca nici pozitia asta in sezut nu face bine la col...sau ai laptop?
Cea mai optimista mamica!
Laurade
Bianca Mihaela
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi
Nu am laptop LaLa, stau cam mult in fund asa e... Dar nu prea pot sa stau mult in pat, desi stiu ca trebuie...
Eu oricum deja sunt tare optimista, mai sunt 3 zile si implinim 37 de sapt fix
Tinna
36+ cu
si mami de Andrei
(7 ani)Atat mai am pana vin pe lume!
AMR maxim 24 de zile !!!
nemary spune:
AM VORBIT MAI DEVREME SI CU STANCUTZA. este tot la spital, se simte destul de bine, bebelina papa si de la ea si ii mai da si completare. o sa incerce sa intre si ea mai tarziu sa ne spuna mai multe.
eu acum merg sa-mi pregatesc freaza, ca poate la noapte nu o sa mai am chef.
AMR 7 ZILE sau 1 ZI?
Mari
39+ bebe 
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.