*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (131)*
Raspunsuri - Pagina 20
gattasalvaje spune:
Si alt mesaj de la Irinouka :
"A nascut Carmiliaaaa !"
Carmilia , sa-ti traiasca clopotzelul , sa creasca mare si sanatos si s-o bucure pe mami !
Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
gattasalvaje spune:
Am vorbit acum cu Irinouka la telefon , mi-a zis ca e bine , asteapta sa iasa dr. ei din operatie ca sa-i monteze epidurala . Este in spital de aseara , au inceput contractiile pe la 22.30 , apoi au lasat-o si de dimineata au inceput iar, in urma perfuziei cu occitocina .A asistat pana acum la 2 nasteri in direct si zice ca nu e speriata ...deci cu moralul e ok , e linistita.
Despre Carmilia mi-a zis ca e ok , bebe Alex are 3620 g , s-a nascut relativ usor , Carmilia a venit azi-dimineata la spital pentru inducere si la ora 12 nascuse deja.
Cam astea sunt vestile de la Filantropia...asteptam cu nerabdare si de la Giulesti .
Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
alinaatudor spune:

Haideti fetelor,....succes mult si ..curaj...
Irinouka..am vazut acum ca vine bebe..bravo...succes..fac si eu galerie...
Va pup si va iubesc tare...sper ca de acum sa intru din ce in ce mai des
Incerc sa mai recuperez din capitolele trecutre..si intre timp va tin galerie ..tuturor mamicilor de azi..curaj mult..si o sa fie bine

Alina
36 si Stefania 
http://bd.lilypie.com/HzUhp2.png
AMR 4 Saptamani
alinaatudor spune:
Am schimbat si noi semnatura...sa vedem ce a iesit...
Cand o sa avem mai mult timp..si o sa ne mai invioram..ca avem niste cearcane...vom face si noi pozele pentru abumul zuzelor si neaparat vom scrie poveste nasterii..care pentru noi a fost superba...chiar daca a venit mai repede, chiarf daca nu aveam pregatit bagajul de spital, chiar daca nu eram cosmetizata..chiar daca totul a decurs spontan si ..pe nepregatite..simt ca nasterea Stefaniei a fost cel mai frumos moment din viata mea.
Nour spune:
LALA de ce nu e bine pt col sa stai in fund? Eu am stat pana acum aproape mai tot timpul ![]()

39s+
AMR 6 zile
alinaatudor spune:
quote:
Originally posted by nemary
Alina T ce frumoasa e Stefi, si are niste obrajoriiti vine sa-i pupi nonstop. imi pare tare rau ca nu prea doarme micuta, dar zicea si dna doctor ca asa e in primele zile. Apropo, sa stii ca te-a laudat si a spus ca ai fost suuuper tare in sala de nasteri
Mari39+ bebe
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Mary..mersi tare mult..mi-au dat lacrimile cand mi-am adus aminte de sala de nasteri..dar sunt lacrimi de bucurie..sa stii..ca si acum ma emotionez cand ma gandesc...
Lala_D..multumesc mult de sfaturi..eu dupa inca o noapte nedormita...adik...nu nedormita deloc..stiti cum..nu am atipit decat cu bebe la san..dar ma trezeam instantaneu de frica sa nu o scap....am decis sa ii dau suzeta..desi acum sunt sigura ca or sa imi sara toate socrele si mamele in cap..eu vreau sa nu intru in depresie..ceea ce era sa fac ...mai ales dupa cele 2 zile de spital in care asistentele imi spuneau ca bebe doarme mult ca nu ii dau eu sa manance si are metabolismul incetinit..dar nici nu faceau nimik sa ma ajute...cand am venit acasa si s-a reglat si laptele si suptull..am inceput cu urletele...si...din nou...parca depresia era la coltul casei...
Sper sa nu am probleme din astea..ca eu sunt destul de echilibrata de obicei..dar cand e vorba de Stefi..parca imi pierd mintile...
POvestea nasterii nu as vrea sa o scriu redand si stresul de dupa..adik..internare in salon cu alte 4 mame plus bebelusii lor, vizite cat e ziua de lunga..si la mine si la ele...somn lipsa...asistente de pediatrie total dezinteresate..cae nju dau sfaturi...Statul in spital a fost mult mai greu ca nastrea..pentru ca ..sincer..oboseala resimtita de noi acum se datoreaza sistemului de la municipal..acum stiu sigur..as fi vrut ca vizitele sa fie interzise ca pe vremea lui Ceasca, as fi vrut ca bebelusii sa fie tinuti separat ...si as fi vrut sa le oblige cineva pe asistentele care trebuie sa ne invete cum se alapteaza, cum se face toaleta, ...
Ma rog..in schimb moasa si dna dr...au fost ingerii mei pazityori...si m-au ajutat mult...plus ca acum stiu..ca datorita dnei dr am reusit sa ajungem la 36 de saptamani si 5 zile de sarcina..si datorita ei Stefi e acumj bine...cand mi s-au rupty membranele am simtit ca intr-adevar era un risc foarte mare de a naste prematur...daca nu as fi ascultat-o pe dna dr...
Haideti ca am apucat sa sciru destule:D...asta pentru ca pitica mea suge la suzeta :D..ii place tare:D
IrinaL spune:
Felicitari, Carmilia, sa traiasca bb Alex si sa-ti aduca numi bucurii!
irinouka, GO-GO-GO! 

alina, se pare ca ne-am suprapus...cu nasterile...
, sa fiti sanatoase si Stefania sa va faca fericiti.
Irina 40+
Ileana
Tudor
grati.ela spune:
Felicitari Carmilia! Sa fiti fericiti!
Iry, tin pumnii sa fie din ce in ce mai ushor si sa-l nasti pe bebe Rares cat de repede!
Fetelor, notati cu grija amanuntele picante ale sederii la Filantropia...marti apar si eu!
39
Tudor Gabriel
AMR 7 zile
alinaatudor spune:
quote:
Originally posted by IrinaL
Felicitari, Carmilia, sa traiasca bb Alex si sa-ti aduca numi bucurii!
irinouka, GO-GO-GO!
alina, se pare ca ne-am suprapus...cu nasterile..., sa fiti sanatoase si Stefania sa va faca fericiti.
Irina 40+Ileana
Tudor
Daa..eram pe la dilatatie 4 cand am primit sms-ul tau..chiar ma gandeam cum sa fac..dar l-=am intrebat pe sot daca a anuntat cineva pe forum si a zis ca da..asa..ca nu mi-am mai facut griji:D...Sa fiti sanatoase si mancacioase..si sa aveti numai parte numai de bucurii

raca spune:
Carmilia felicitari pt bebe. Ma bucur din suflet ca ai scapat asa usor!!! Iar mi-au dat lacrimile...cam ca la primele nasteri de la noi...e incarcatura prea mare pt o singura zi
.
Irinouka sunt cu gandul la tine. Ma rog sa scapi repede si sa-ti tii cat de curand baietelul in brate.
si
.
Creatza, Beianutza, ce faceti fetelor?? Inca nimic?? Hai ca mai punem o data
.
Ancasoare felicitari pt bb. Ma bucur ca sunteti bine, chiar daca ai nascut asa devreme. Sa creasca mare si frumos si sa te bucuri de el. Am incercat sa vad pozele dar din pacate nu a mers linkul...
Lala-20 ce mare s-a facut Bibi!!! E o scumpa. Va
pe amndoua.
Numai copii frumosi la noi. Am vazut poze cu Calin, Stefania, Sara, Pupi, Sasha + Bruno, Markus + Mathias, Serban, Benji, Conrad...ce sa mai...toti unul si unul.
Abia astept sa vina si bb al meu sa ma pot lauda cu el.
38+
Razvan Gabriel
AMR 2 SAPTAMANI
Vine Barza!

iti vine sa-i pupi nonstop. imi pare tare rau ca nu prea doarme micuta, dar zicea si dna doctor ca asa e in primele zile. Apropo, sa stii ca te-a laudat si a spus ca ai fost suuuper tare in sala de nasteri