Gravidute si mamici de Constanta (15)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanalucia spune:

asa e, better safe than sorry... nu se stie niciodata. si medicii de familie care iti fac asta oricum nu lucreaza in spital... si oricum, sunt realisti...chiar ca nu sunt conditii in unele spitale. ca sunt cateva rezerve sau cate un etaj reamenajat... e doar o floare, nu a venit primavara...

roxana, 33+

nunta noastra
nunta continuare
croatia 2007 voiaj de nunta
sarcina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena81 spune:

si eu am facut cele 2 doze de vaccin si cica te protejeaza 10 ani.e bine sa-l faci,l-a recomandat atat dr ginecolog cat si dr de familie.eu una am stat indubii daca sa-l fac sau nu,deoarece auzisem de la alte gravidute ca da reactii adverse cum ar fi:temperatura f mare si te doare locul f tare.din fericire nu am avut nici o reactie adversa.....

38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Si eu am facut cele doua doze de vaccin anti tetanos caci si la prima sarcina am facut.Paza buna trece primejdia rea.Apropo de D-na dr.Duduianu.Prietena mea cea mai buna are o verisoara in Fetesti care a fost supravegheata toata sarcina de d-na dr.Pe langa faptul ca platea tot ce-i necesar la o consultatie mai dadea si oa tentie in plus.A venit in C-ta mai devreme ca sa nu pateasca ceva caci era in perioada cand a nins mult.A discutat cu d-ra despre nastere dar cand au apucat-o durerile d-ra nu a mai venit si a nascut cu cine s-a nimerit.Nu mai spun ca era ingrijorata ca trecuse termenul iar d-ra o linistea ca nu-i nuimic.Lichidul era verde.A externat-o dupa doua zile din spital si a stat cu bb-ul la mama prietenei mele.Cand a intalnit-o pe d-na dr. si i-a spus ca lichidul era verde la care ea i-a raspuns :"bine ca nu era albastru".A plecat suparata ca nu se simtea chiar bine cu epiziotomia la Fetesti unde a chemat un dr. acasa si a constatat ca o parte din ate se desfacusera si avea infectie.Copilul plangea ca nu avea nici lapte suficient si i s-a facut o inj. pt. stimularea lactatiei.Cam atat stiu despre aceasta d-ra si sincer chiar am compatimit-o pe aceasta d-na care a avut de tras.Bine ca sunt sanatosi amandoi acum.Am scris si eu ca sa fiti atente ce vorbiti sau stabiliti cu d-na dr. inainte de nastere.

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 33+ cu Vlad Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deiutz spune:

quote:
Originally posted by elena81

DEIUTZ intr-adevar se poarta super dr tomescu cu pacientele,si eu sunt multumita de ea,dar nu stiam cum se comporta la nastere....cate gr are puiutul tau?eu inca nu am ajuns la ea sa-mi spuna cum nasc....abia astept
pup
38

In urma cu doua zile avea 3,700 kg, cu foaaaaaaaarte mari sanse de a depasi 4 kg, iar lungimea femurului era de 7,76 cm[:D. Bine, acum masuratorile sunt estimative...

Deiutz

Mergi la inceput

Fetele care au nascut prin cezariana...am si io o intrebare. Stiu ca s-a discutat destul de mult despre bagajul de spital, dar pe mine m-ar interesa in prima zi (ziua operatiei) ce ati avut la voi? Ca ma si vad pe masa de operatie cu ditamai valiza in brate, pazind-o:)))

Multumesc,
Deiutz 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Fertelor, sunt racita rau, criza mea de ast a fost avangarda la raceala, am temp 37 cu 8 nasul imi curge siroaie si am frisoane. Imi e frica sa nu ii dau si lui bebe...

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

quote:
Fetele care au nascut prin cezariana...am si io o intrebare. Stiu ca s-a discutat destul de mult despre bagajul de spital, dar pe mine m-ar interesa in prima zi (ziua operatiei) ce ati avut la voi? Ca ma si vad pe masa de operatie cu ditamai valiza in brate, pazind-o:)))

in postoperator nu prea ai voie cu nimic in afara de 2 l de apa plata sau ceai pe care trebuie sa-i consumi in mod obligatoriu.
Inainte de nastere mi-au cerut cativa pampersi pt bb si cam atat.
Mie mi-a mai adus sotul cateva reviste si telefonul mobil...
in rest nu mi-a trebuit nimic...

Anelique: asta itti trebuia acum...ai grija mare cu Viktor. daca faci febra peste 38 stiu k nu trebuie sa mai alaptezi, dar sa te mulgi k sa nu dai in altele...Multa sanatate..ia si tu oscilo, ceva...ceaiuri cat mai multe..
Si eu am fost racita dupa ce am nascut, dar fara febra. Am luat de la darius.. mititelu a avut prima raceala la 2 luni

Mav: spor la munci....

despre noi:am facut echo morfo si mi s-a schimbat DPN-ul: de pe 14 pe 19 mai. Papusica mea e mai micuta cam cu o sapt, dar d-na mi-a spsus k nu e o problema caci asta se datoreaza faptului k CM-ul meu nu era de 28, ci de 32 de zile si am avut o ovulaite mai tarzie...
Inca o data mi-a spsu k e fetiza...k sa o cred sa n-o mai innebunesc...
va pup si va doresc o seara buna

Madalina 23
+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Petrecerea de 1 an
PARIS 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

quote:
Originally posted by deiutz

Multumesc,
Deiutz 37+

Iti iei doar o camasa sau tricou, halat, papuci si sosete groase, pe care le vei imbraca la internare, apa plata si bani. In rest o sa iti aduca sotul cand te muta la salon.

Angi, si eu am fost racita si am luat oscilococinum trei zile cate trei doze pe zi si mi-a trecut. Acum mai am doar foarte putin nasul infundat. Si am baut si ceai, dar asta il beau zilnic.
Eu acum am alta problema, am eliminat cred nisip sau vreo pietricica si cred ca am facut si o mica infectie urinara, o sa vad maine cand imi fac o analiza de urina. Iau niste picaturi naturale si urinal de la wallmark, care e tot natural, dar daca o fi ceva mai grav pot sa iau antibiotice si sa si alaptez? Nici nu vreau sa ma gandesc, dar...

Sambata avem botezul. Sper sa nu-mi raceasca fata! Il facem la Biserica Sf. Mina din parcul Tabacariei. A mai facut cineva acolo, stiti cumva care e tariful? cat dureaza?

fericita de MARIA SOFIA - 7 noiembrie,cezariana 3200 gr, 50 cm, nota 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Fetelor eu stiam ca se alapteaza si cu febra am avut si eu 38,5 si am alaptat si totul a fost ok. Angi poti lua linistita paracetamol, eventual sa folosesti o masca speciala(eu am cumparat de la farmacie) si bebeii sunt rezistenti pt ca le transmitem noi anticorpi prin laptic. Sper sa treaca repede raceala.Creem sper sa treaca infectia sa nu ajungi la antibiotice, aici parerile sunt impartite cel mai bine ar fi sa intrebi pediatra daca poti alapta cand iei antibiotice ( totusi o f mica cantitate ajunge in lapte)Elena si eu am fost la dr. Tomescu dar din pacate nu am nascut cu ea ca era in concediu. Din fericire am mai fost si la alt dr. in timpul sarcinii si am nascut cu el.Eu nu am avut parte de rezerva ca erau ocupate, atat s-a milogit (cu bani) sotul pe acolo degeaba. Insa nu mai stiu la ce etaj am stat dar era acceptabil in salon. Banii i-a dat sotul dupa nastere dr., nu mai stiu daca avea plicAndicu ce scump e Filip si...... seamana fff bine cu fetita mea doar ca noi suntem mai slabute si avem aproape 5 luni dar nu stam bine in fundulet, Filip cand a inceput sa stea?Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Multumesc frumos pentru raspunsuri! Sunt de foarte mare ajutor!
Va pup si va urez o seara linistita si multa sanatate!

Deiutz, 37+

Mergi la inceput